- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FixY67
üzenetére
Hát ebből csak azt nem értem, hogy miért működött előtte tökéletesen.
Már toltam egy chkdsk /r -t is Windows alatt, hátha történt egy rossz leállítás, és azt jegyezte meg, azért nem hajlandó bootolni, ahogy Ubuntu oldalán is írják: [link]
Írják azt is, hogy hogyan lehet elérni a WUBI fájlokat Windows alól, de az elvileg jól csak ext2 fájlrendszeren működik, a "képfájlban" lévő ext4: [link]Ezenkívül van egy ilyen rész: How can I access my Wubi install and repair my install if it won't boot?
Az itt leírtakat megpróbáltam:
sudo mkdir /win
sudo mount /dev/sda1 /win
(itt nálam sda1 helyett sda3 kellett)
sudo mkdir /vdisk
sudo mount -o loop /win/ubuntu/disks/root.disk /vdisk
sudo fsck /win/ubuntu/disks/root.diskTovábbra sem jó...

Egyik Ubis fórumon azt írják, hogy egy update-nek "köszönhető" a dolog: [link]Egyelőre már csak azt a megoldást tudtam kitalálni, hogy bemountolom egy LiveCD-vel a virtuális Ubi-vinyó (képfájl) tartalmát, és kimásolom, ami szükséges.
Bár azt se tudom, a programok hova pakolgatják a cuccaikat, pl. a Deluge a beállításait hova rakosgatja.
Szerintetek akkor cseszhetem a WUBI grubot?
Nincs mód arra, hogy működésre bírjam?
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest