- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
Aktív témák
-
harry
veterán
Eddig kétszer is jelentkezett hanggal kapcsolatban problémám:
Néztünk egy sorozatot (totem), végén alt+f4 bezártam, kitömörítettem a következő részt, elindítottam, és annak nem volt hangja. Sem amarok, sem más lejátszónak / médiának. Hangerőszabályzók és az alsamixer is írt hangerőt, nem volt némítva semmi. És persze a két film között nem is nyúltam semmihez. Nem értem mivel lehetett gond.
Aztán egyszer csak jó lett.
Másodszor szintén ugyanazon sorozat következő része után jött elő a gond (pedig előtt hallgattam zenét, vlc-vel megnéztünk egy másik filmet), és ismét elment a hang. alsa itt sem mutatott semmi különöset, egy restart után sem. Másnap néztem rá megint talán, akkor láttam, hogy a PCM (?) teljesen le volt véve, így visszaállítottam és elmentettem.Nem értem, miért ment le minimumra, majd restart után ezt miért nem láttam? Vagy mivel lehetett gond? Win alatt volt hang.
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest