Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Ti milyen levelező klienst preferáltok? Eleddig az Evolutiont használtam, de elegem lett az időnkénti lefagyásaiból, szal vannak vele gondok. Kicsit körbenéztem Synapticban, van bőven választék. De végül az Ubuntu Tweak által preferált (mivel ahhoz van benne külső tároló) Claws Mail mellett döntöttem, hogy kipróbálom azt. Ezt még normálisan frissítik is, és van hozzá rengeteg minden, ami egyébként tökre nem izgat, mármint a pluginok meg a többi, csak levelek fogadásához kell meg írásához. Igazából egyelőre meggyőzött, aztán a stabilitása meg idővel kiderül, beállítani meg könnyű volt.
Esetleg van már vele nektek tapasztalatotok, vagy ajánlanátok valami mást, népszerűbbet?
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest