Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Köszi, de szerintem félreértesz. Másképpen kérdezem, hátha úgy szinkronban leszünk:
Van egy feltelpített ubi9.10-em, amiről uninstalláltam a GRUB2-őt. Most GRUB van rajta. Méghozzá úgy, hogy a GRUB az MBR-be van installálva. Tökéletesen működik.
Namost, tegyük fel, hogy másik partícióra, vagy másik winyóra, vagy egyszerűen szólva "akárhová" szeretném költöztetni az ubit. Hogyan tudom átírni az MBR-ben lévő GRUB-ot, hogy az új winyó, -új partícióra mutasson? Ennyi a kérdésem csupán, nem több. Ne keverjünk bele semmi mást. Mert az, hogy én egy külső USB-s winyóról, vagy egy pendrájvról akarom működtetni, szerintem ebből a szempontból tökéletesen mindegy. OK?
Aktív témák
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest