Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
sasa134
addikt
sziasztok,
kezdő ubuntus vagyok, és lenne egy kérdésem. próbáltam neten utánanézni, kerestem youtube-on, itt is, sok helyen, de nem találom a választ. szóval a kérdés az, hogyan lehet az asztal aljára "vistás" shortcut-okat létrehozni? Mozilla, vinyók, mp3 lejátszó, MSN, stb ezeknek kellene, hogy csak egy klikk legyen az indítás.
Compiz fentvan, ha esetleg abban kell beállítani. vagy ehhez egy külön plugin kell? köszönöm előre is...
Aktív témák
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yettel topik
- Házi hangfal építés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest