- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Vannak biztonsági rések. Általában sok év multán derülnek ki. Tőlem meg azt várnád, hogy már most tudjam melyik az a szoftver és én személyesen ne engedjem futni? Meg egyáltalán hogyan gondolod, hogy ez elvárás legyen magamtól? Méghogy én tudjam? Én? Az ember? Mert én vagyok a gépért, vagy mi a fene? Miféle fordított gondolkodás ez? Nemáááá! Csinálja a gép! Erre találták ki. Szolgáljon engem, az embert! Ellenőrizzen az ellenőrző szoftver!
Azthiszem ez már mindennek a teteje: Én ellenőrizzek, ne az ellenőrző szoftver?
Ne haragudjatok, de meg kell kérdeznem: Hová kerültem? Itt mindenki ilyen elferdülten gondolkodik? Hát azért álljunk már meg egy szóra emberek! Mi van itt? Lázadnak a gépek, vagy mi? Egyáltalán, emberek nickjeivel vitázom, vagy sutyiban ti gépek vagytok

Aktív témák
- PlayStation 5
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest