- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
nem fogok hasraesni attól a PQDI progitól
...mert én ezt kértem tőled?
de ha nem haragszol, akkor nem fogok fejvesztve rohangálni és sikítozni egy ilyen hír hallatán
...mert én ezt kértem őled?
a kérdéses fetőzést azt sem tudni mikor szedted össze
Ez már nem kérdés, ez már megvan. Írtam is, csak talán nem olvastad el. Egyébként nem fertőzés volt. Direkt módon telepítette egy program. Nem tudtam, hogy ezt fogja csinálni, különben nem engedem neki. De nem volt információ arról, hogy a saját dolga mellett még ezt is fogja művelni. Ez az a pont ahol nem vagytok képbe szerintem. Hogy nincs róla információ. Esetleg évek múltán utólag. Amíg ez nem tudatosul benned, bennetek, addig álomvilágban éltek. De ezt semmiképpen nem vagytok hajlandók tudomásul venni. Mit mondjak, ez a félelem nélküli viselkedés, a ti problémátok, nem az enyém.
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- Amerika kész lemondani a kormányról
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Revolut
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest