- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- iPhone topik
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Garmin topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
upszilon
üzenetére
a kérdéses fetőzést azt sem tudni mikor szedted össze. akkor meg?
de amúgy is több rendszert használsz a gépen, virtuállis gépet is, tehát azt sem tudni, hogy melyik szedte be a fertőzést, de a feltételezés alapján ugy root jog kell hozzá, ahogy minden másfajta fertőzéshez is, így gyanítható, hogy esetleg windows alatt szedted össze, ahol alapértelmezett user is rottként van jelen a rendszerben.nem becsméreltem senkit, bár ettől függetlenül nem fogok hasraesni attól a PQDI progitól. képzeld, nem vagyok teljese hülye, be tudom szerezni, csak egy kis keresés kell hozzá.
egyébként elolvastam a linkelt cikket, és levontam belőle a következtetést, hogy óvatosan kell babrálni a géppel, mert ilyen is létezik. de ha nem haragszol, akkor nem fogok fejvesztve rohangálni és sikítozni egy ilyen hír hallatán.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest