Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Mivel már a csapból is az folyt, hogy a win7 béta milyen jó, meghogy sokkal jobb, gyorsabb meg minden, mint a vista sp1 ezért leszedtem (ingyenes) és feltettem. Sajnos kell egy M$ nehezen tudok leszokni a szép grafikáju játékokról, tudom konzol
Szóval feltettem. Hát pár órát eljátszottam a rendszerrel nézegettem. Megállt a szivem mikor egy msn+game telepítés 2gb ramot megevett. Aztán sírva jöttem vissza ide a kis felépített ubuntumhoz. Pedig régen nagy win98, xp fan voltam. De most már nem térnék vissza egyikre sem mint main OS. Örülök, hogy megtértem. Az átállás elég nehezen ment. Hiába a megszokás nagy úr! De sikerült. Off vége
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval feltettem. Hát pár órát eljátszottam a rendszerrel nézegettem. Megállt a szivem mikor egy msn+game telepítés 2gb ramot megevett. Aztán sírva jöttem vissza ide a kis felépített ubuntumhoz. Pedig régen nagy win98, xp fan voltam. De most már nem térnék vissza egyikre sem mint main OS. Örülök, hogy megtértem. Az átállás elég nehezen ment. Hiába a megszokás nagy úr! De sikerült. Off vége