Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Haladok, zsákutcában!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg beírva, első kérdése az, hogy használja-e a valami kernel buffert viodeo célra, először igen-t válaszottam, aztán csak a billentyűzetkiosztásra kérdezett rá, majd bezárult. Újraindulás után LOW-Graf mód, a monitorra meg azt írta, hogy ugyan érzékel eszközt, de nem tud hozzá használható konfigurációt. Low módban elindítottam, érdekes módon megmaradt a driver, és volt direct rendering, persze monitorral semmi... Ekkor visszaírtam az nv driveres sorokat xorg.conf-ba, majd megint a dpkg-s parancs, most a nem-et választottam, utána kérdések a billentyűzetről, és semmi más, nem módosított a xorg.conf-on.
---------------------------
Próbáltam ismét telepíteni a rendszert HD4670-es karival, most egy LcdTV van rákötve monitorként, a telepítés háttérképe illeszkedik a monitorhoz, de az ablakok 4x akkorák mint lenniük kellene, így nem tudok semmit csinálni. F4-es low módban telepítés dettó, semmi eltérés. XP és Vista is feltelepült tegnap normális felbontással.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)