Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

válasz Lala6 #5919 üzenetére

Mázlista :C

Bár nálam is emelhettek egy kicsit
    15/10-es net.
    Csak jól éreztem 2 hónappal ezelött, hogy elég lenne a 10/10 lehet most az is 20/10 lenne.
    Amúgy meg nálam is csak a limit lehet korlát.. tökre látni a testen hogy pik pakk felugrik a 20ra, aztán mint amit odaszögeztek.
    A feltöltés meg fura, mert eddig többet is mértem, igaz, torrenten nem volt több 700-800k/sec-nél a feltöltés.
    Illetve elösször felugrik az is egy pillanatra 15-20 környékére aztán visszaesok 700-1M közé.

Ui: a franc egye meg.. csak egy hónapot kellett volna várnom :S Nekem még 7084Ft az elvileg 15/10es net, + Bónus Tv+telcsi hűség nélkül.
    Mosz néztem az oldalukat. Már nincs is csak 25/10es net +a többi, és csak 6400 forint :((

Csak most ha visszamondom, akkor nem tudom, náluk is van valami türelmi idő, mire újra lehet kötni?
    Mert UPC-nél pl. asszem úgy mondták, hogy ha lemondom, akkor 3hónapig nem lehet kötni erre a címre új akciós szerződést még más nevén se.. (címhez kötötték)...

ui:
    [I]Feltételrendszer:

1) ÚJ és MEGLÉVŐ, a megrendelt szolgáltatás(ok)ra ÁRGARANCIA SZERZŐDÉSSEL NEM RENDELKEZŐ TvNetWork előfizetők számára érvényes, akik nem rendelkeznek 30 napnál régebbi díjtartozással.
    [/I]

Hmm.. ezekszerint lehet én is átszerződhetnék? Hisz nekem elvileg 15/10 es szerződésem van :D

Ez viszont üti az előzöt :
    4) Az akcióba más akcióból történő átlépés nem engedélyezett.

Bár kérdés, hogy az akciónak számít-e, hogy a 3 szolgáltatást egyszerre, együtt rendeltem meg... :U

Habááár.. visszavonok mindent! Most nézem, ez a bruttó ár. Magyarán ha jól tudom, akkor még erre jön az Áfa. Akkor viszont 8ezer a vége.. az már nem olcsóbb :D
    Jól megbeszélem itt magammal :D

Új hozzászólás Aktív témák