Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
Nem tartozik szorosan ide, de kezdem úgy érezni, hogy én vagyok az egyetlen, akit sem a humoros, sem a zenés csatornák nem érdekelnek.
-
Tonyk
veterán
válasz
ArchElf #6897 üzenetére
AXN-t nem hogy kurtítják, egy az egyben elvették, és csak a Sport1, Sport2 mellé jár, ami viszont engem nem hoz lázba havi 3500-ért. Úgyhogy le is mondtam a fenébe. Így most akcióban, hűség nélkül 2500 -at fizetek. Annyit mind eddig, csak egy lebutított csomagért. Elmennek a fenébe, de pár hét múlva idevágnak, egy rakás nevesincs adót...
-
Tonyk
veterán
Disney eddig is volt, A JimJam nálunk is kisebb polgárháborút váltott ki.
Itt pedig ami van, lesz:
http://www.digikabel.hu/csatornakkiosztasaEz is érdekes:
"Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Miskolc, Pécs, Székesfehérvár, Tatabánya és Szeged városokban új műsorok: Nat Geo HD és Nat Geo Wild HD
Ezek a műsorok hamarosan a többi városban is elérhetőek lesznek.
A fenti városokban a digitális csatornakiosztásunk 2010. július 21-től az alábbiakkal bővül:
1+1 TV, ARTE, Bloomberg TV, CNN, Deutsche Welle, ERT, M6, France 24, ProTV International, RAI Due, RTL II, Playboy TV (23-05-ig), Private Spice (23-05-ig), SUPER RTL
Természetesen ezek a műsorok is hamarosan a többi városban is elérhetőek leszne"
-
Egon
nagyúr
Beállítottuk a csatornákat mi is.
Mivel én nem nézek Tv-t, különösebben nem hat meg a változás, de az asszony nagyon sír, hogy eltűnt a Film+2, a Reflektor Tv meg a CNN (ez utóbbi elvileg pár hét múlva lesz). A gyereknek meg a JimJam és a Nickelodeon hiányzik (bár némileg kárpótolja, hogy van helyettük Disney chanel). -
Jé, az AXN Crime és Sci-fi is eltűnt. De mivel néha jelennek meg új csatornák, szerintem érdemes lesz jövő hét elején csinálni egy csatornafrissítést.
-
Reggel bekapcsoltam a tv-t, hogy vajon mi van. Nézem, lapozgatom a csatornákat, olyan 30-ig eljutok, erre kiírja hogy úgy csatornát talált, frissítsen-e, mondom hogy igen, erre hurrá, beállította újra a tegnapi 8-at. És több nincs.
Aztán csináltam egy teljes keresést, és visszajöttek a csatornák. De valahogy köhögősen megy ez még. Mindegy, egyáltalán azért elmondható, hogy zökkenőmentes az átállás.
Jó lenne, ha a régi csatornák visszajönnének, mert a család már nyaggat. Érdekes, a zenecsatorna kínálat nagyon lepusztult (a család szerint), hogy nincs se viva, se mtv, se valami VH1 classic (ez fáj nekik a legjobban). Fene tudja, én egyiket se néztem... -
Csaba No. 1
tag
Sziasztok! Szegedieknek info: Rákötötték a TV Network fejállomására a DigiTv teljes tv adó kínálatát. 52 analóg, 75 digitális / kódoltak is vannak temészetesen benne/, és 3 rádió adó. A digitális behangolásnál a: Teljes keresésre kell tenni a tv-t digitális automatikus hangolásnál. Gyorskeresésnél nem megy, ott nem talált semmit. Több a HD adó a Diginél. Hajrá mindenkinek!
UI. : a programújság is megy.
-
Lala6
őstag
Infó a régi TvNetWork kábel előfizetőknek: A cég visszaveszi a set-top-box illetve CAM modulokat és kártyákat. 1 évnél ne legyen régebbi és teljes összegű vásárlással legyen kifizetve (bérlés nem jó). 6000-Ft-ot fizetnek érte.
Több, mint a semmi...
-
Megvan a megoldás
Van itt egy keresési segédlet:
http://www.tvnetwork.hu/?action=statikus.view&name=settopbox_setup_szegedA frekvenciát és a sebességet be tudom állítani a tv-m hangolási menüjében, de a qam módot nem. Úgy tűnik azonban ez nem baj, mert a csatornákat megtalálta, ellenben az automatikus beállítások használatával, amikor csak a lenti 8-at.
Sok csatorna nincs meg amihez hozzászoktunk. Zenei adó terén kifejezetten gyenge a kínálat. De hátha majd alakul.
-
Sziasztok!
Nálam is volt valami váltás ma, reggel bekapcsoltam a tv-t reggel, és nem volt adás. Mivel tudtam ezt a váltást, csináltam egy keresést. Analógon van jó sok adó, de DVB-C-n van összesen 8 db, m1, hír tv, cool, minimax, viasat explorer, rtl (német), vox, atv, film+
Egyik hbo se jön be, se egyik cinemax se (eddig volt mind). Ez a tv-be dugott előfizetői kártyával van.
A másik szobában régi tv van, set top box-szal, ott meg csak hbo-hbo2-hbo comedy, meg a 2 cinemax van. Analóg van ott is.
Az lenne a kérdésem, hogy most ez így marad szerintetek? Vagy kellene valamit csinálnom, a csatornafrissítésen kívül (újraszerződés, új kártyát kérni, stb?) hogy visszajöjjenek a régi csatornák?
szerk: DVB-T csatornák megszűntek, ezen csodálkoztam.
Ja, területileg Szeged. -
Tyca
senior tag
jó kérdés...én nem stb-vel nézem. a tv-n nyomtam egy teljes keresést, kb 1 óráig (!!) tartott, míg végigment. azt lenne jó tudni, hogy melyik frekin küldi a digitv a digitális adásokat. a tvnetwork a 214 Mhz-en küldte. nem lehet, hogy ez be van lőve az stb-be és ezért nem talál semmit?
-
iteq47
csendes tag
csáó!
szegeden költözünk egy tvnetworkos lakásba(icenet 25, ami elvileg25/10Mb/s) , azaz tervbe van.
azt mondta a főbérlő h jó a net, de nem lehet tölteni. ????. nem részletezte, és emiatt nem vok képbe.
valaki írjon tapasztalatot pliz(torrent, 'sima' töltés, stb). mert én nem hiszem el h ne tudnék tölteni... -
Egon
nagyúr
Nálam naponta legalább egyszer akad a net, pár percre, viszont a sebesség viszonylag jó (letöltést szokás szerint föléméri), bár e feltöltés lehetne több:
Szerk.: a Tv-n ma újra kellett hangolni a csatornákat, ergo gondolom már a Digi szolgáltat. Viszont levelet nem kaptam, és a lépcsőház újrakábelezése sem fejeződött be (csak az ajtóig hozták el az új kábelt).
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni STB beállításához. Mai nappal megszűnt minden digitális adás. Hogy tudom visszavarázsolni őket? gondolom újra kell "hangolnom" az STB-t. Vagy ne is álmodjak róla, mert a tulajdonosváltással eltűnt a digitális csomagom is?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Tonyk
veterán
válasz
snemeth #6873 üzenetére
Engem nem nagyon érint mondjuk, de pár ismerős, ha ezt megtudja, fel akarja majd robbantani őket az tuti.
Megy kifelé a TVE, Rai Uno, 3Sat.(helyettük persze semmi) Így marad 49 adó. 2500Ft/hó. A tegnapi napig ezért 69 csatornát kaptam... Lehet számolni ez mekkora áremelésnek felel meg. És gondolom majd januárban sem feledkeznek meg rólunk a válságra való tekintettel. -
Tonyk
veterán
Azt a bud*s, tet*ves, rabló román életbe bele.
2010.07.21-től újabb csatornalefaragások: http://www.digikabel.hu/files/downloads/Csatornakiosztas%202010.07.21.web.xls -
elithun
őstag
Én is tapasztaltam csatorna változásokat tegnap hajnalban/ma reggel: amik voltak jó csatornák már nincsenek, helyette vannak újak amik számomra nem annyira jók, remélem ez még nem a végleges állapot.
-
Ahab77
tag
Kíváncsi vagyok holnap hogy lesz a csatornakiosztás megváltoztatása, vajon sikerül egy nap alatt lezavarniuk? :-)
-
snemeth
aktív tag
Ez került fel tegnap: [link]
-
club1
veterán
válasz
Csaba No. 1 #6863 üzenetére
Mivel a MindigTV-ről veszik a kábelszolgáltatók is az MTV1-2-őt, ezért furcsa volna, ha a földi digitális adással lenne a probléma.
-
Csaba No. 1
tag
Egy érdekesség! Még mindig nem megy a HD m1, m2, de a kábel összeszedi a földi digitális HD-s adásokat. Csak négyet: HD m1,HD m2, RTL Klub, tv2. Elméletileg HD-ben megy a z m1, de: MINÖSÍTHETETLEN gyenge. Nem HD. Ennyit a földi digiröl.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Csaba No. 1 #6861 üzenetére
Sajna nálam sem megy a HD-s magyar 1-2 ez így elég pofátlanság...
-
Csaba No. 1
tag
Tegnap este óta nincs HD magyar 1. Ha ezek után leáll vmi a TvNetworknél már meg sem javítják? Legalább a vb-re lennének tekintettel.
-
pane
tag
Nálam egyre sűrűbbek a net kiesések. Például ma 7 órától még mindig nix nettem. Szeged makkosháza.
-
Tonyk
veterán
Én is bementem szerződést kötni a digi-vel, ha már ennyire kérték. Röviden NEM LEHET. (saját háló nincs, és nyilván nem abba a 3 utcába tartozom, ahol van. A lépcsőházban 1,5 éve ki van építve a cucc, csak épp gerinc nincs....)
Akkor a f@sz*mnak küldenek ki levelet.
Módosítsam a csoportos beszedési megbízást. OK. Adnak egy fecnit. Rajta egy számlaszám és egy csoportoshoz szükséges szolgáltató azonosító helyett Giro-kód.
A szolgáltató azonosító ugyebár A12345678, erre ők adnak egy DIGIA12345678 -at.
OTP netbank rendszerét oda vissza 10x átnézve ilyen adatok nem megadhatók: Konkrétan csoportost csakis szolgáltató azonosítóval lehet felvenni. Eddig ez működött is 8-10 megbízás esetében (TVnetwork is), de a DIGIA12175136 -ra ezt mondja nincs ilyen szolgáltató. A "A12175136" természetesen megvan, és az a digi.
Csoportos esetében semmiféle számlaszámot nem lehet megadni, hiszen a "A12175136" azonosítana. Így a módosítására sincs lehetőség. Persze a GIRO sem ide tartozik.
Azaz a digi folytatja a "hogyan hülyítsük meg az ügyfelet" c. sztorit. -
tlac
nagyúr
Azt valahol meg lehet nézni, hogy Szegeden mi a Tvnetwork/Digi lefedettsége?
-
mrjump
csendes tag
hát igen. most a tvnetworknél havi 5800FT a 10/2-es net azt írták marad az ára és h a csomag is. csak hát amit mondtak a rubicomról nem nyugtat meg
-
tuser
aktív tag
-
mrjump
csendes tag
hello! szentesi vagyok és itt a rubicom veszi át. árak elvileg maradnak meg minden de szerintetek mennyire fogom velük megszívni ?
hallottam róluk h ügyfélszolgálatuk semmit se ér meg h rossz a szolgáltatás a saját hálózatukon -
gigazo
csendes tag
Nekem pont 06.30-án jár le a hűség szerződésem.
Nem tudom utána ki fog szolgáltatni nekem ( Szeged Lan terület )Tudtommal digi nincs kiépítve, vagy talán a jelenlegi hálózaton fog szolgáltatni a digi?
Mi lesz az e-mail fiókommal? Milyen netem lesz a jövőben pppoe esetleg valami más?
Mik a friss hírek?
-
Lala6
őstag
Nekem ma a fél internet nem jön be, nálatok működik rendesen a LAN net?
-
tuser
aktív tag
Gyerekek, nálatok is elmennek-visszajönnek a TV adók ? Kb. vasárnap óta random jönnek-mennek. Tegnap mire hazaértem eltűnt az AXN, Filmmúzeum, kb 18 -ra visszajött, de akkor meg a Viasat3, RTL, TV2 vált köddé, ma reggel meg no AXN* (Sci-Fi, Crime), Tvpaprika, de visszajött a többi
-
Ahab77
tag
válasz
rondapocok #6837 üzenetére
Azért ehhez lépéshez nem kellett Summa Cum Laude a jogi osztálytól. :-)
-
rondapocok
csendes tag
Nálam azzal vágták ki a biztosítékot, hogy a TvNetwork szépen alávág a saját kínálatának, hogy passzoljon a DIGI kínálatához, így nincs miért panaszkodni, ugyan azt szolgáltatják mint eddíg. A fenét! Engem például a Comedy Central és az MTV adása is érdekel(t), mert hogy ez ugye a DIGI TV-nél nincsen. Mindezt elfogadnám, ha a saját választásom lenne, hiszen ezért jöttem ét a TvNetworkhoz.
-
Ahab77
tag
válasz
Csaba No. 1 #6835 üzenetére
"Csak azoknál van gond, akiknek letelik a hüségük a TvNetworknél, és nincs még ott a digikábel."
Nyugi, azoknál sincs semmi gáz. Tegnap voltam bent. Maradnak az árak, amíg nem jön a DIGI.
-
Csaba No. 1
tag
Szia! Nem kötelezö, ugyanis amíg van TvNetwork elöfizetésed, addig menni fog a "netwörkös net". Ha nemrég kötötted, akkor akár még egy évig is. Csak azt felejtették beleírni az emailbe, hogy szinte sehol sincs /alig /még kiépítve a Digi hálózata. Én /gondolom más is/, a netlassulás miatt akartam már átmenni. Csakhát nincs még a házig kihúzva a kábeljuk. Bezárult a kör. Felhívtam a 1272 Digivonalat, a hölgy azt mondja, majd megkeres az üzletkötö, amikor lesz már ott kábel. Hm. Tehát nem kéne emailekkel idegelni az embereket. De azt mondja, haladnak. Kb. 2-3 hónap, és itt vannak a Media Markt-nál. Csak azoknál van gond, akiknek letelik a hüségük a TvNetworknél, és nincs még ott a digikábel. Na majlássuk
Várunk. Ez van. Mindenkinek csak a Digi ügyf.szolg. ajánlom. 1272 Üdv
-
Tyca
senior tag
válasz
Csaba No. 1 #6832 üzenetére
Szia! Én is szegedi vagyok, kaptam a TvNetwork-től egy levelet, hogy a Digi veszi át a területet, blabla...De én úgy értelmeztem a levelet, hogy nem kell átszerződni, mert ha nem csinálok semmit, akkor automatice visz magával a Digi. Ez van a levélben:
"Tájékoztatjuk, hogy a jelen értesítést követő 15 napon belül van lehetősége jogkövetkezmények nélkül felmondani jelenlegi TvNetwork Nyrt.-vel kötött előfzetői
szerződését. Amennyiben ezen határidőn belül nem kerül sor az előfzetői szerződés felmondására, úgy ráutaló magatartással a szolgáltató-váltás és az ahhoz
kapcsolódó előfzetői szerződés módosítás elfogadásának minősül. "most akkor be kell mennem újraszerződni (ha igen, akkor hová? A digihez vagy a TvNetworkhöz?), vagy nem?
-
pane
tag
Elhagyja a tőzsdét a TvNetWork [link]
-
Csaba No. 1
tag
Már át is szerzödtem volna a Digihez /Szeged/. Ott voltam ma nyitásra /20 ember 9 órakor!!!/
A hölgy közli, h nem lehet, ugyanis még nincs kiépítve a kábel nálam. Nem értem, akkor minek küldik az emailt, h szerzödjünk át, söt az emailban a számlaszámot is küldik, h változtassuk meg, ezután hová menjen a havi pénz. Ezek után gyorsan oszlott a sok ember, gondolom többen hasonló cipöben jártak, mint én. Szóval a szervezés még mindig nem erös oldala a magyarnak. Akkor nyomja ki az emailt, amikor már ki van építve a hálózat. Minek idegelni az embereket, meg az ügyfélszolgálatot a semmiért.Amúgy mostanában nagyon hullámzik a net, holott elötte nem volt ilyen gondom. Mostanában már a Skype-t is kidobálja. Reméljük a Digi hálózatán nem lesz ilyen gond.
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Sajnos engem is érint az átszerződés a digihez a tvnetworktől, az azért felháborító, hogy a mostani kábel tv csatornakínálatból (Szeged) kivesznek olyat csatornákat amik sokunk számára fontos volt. Pl. kisfiamnak kéne továbbra is a Jim Jam gyerekcsatorna
Én csak azt nem értem, hogy ha már technikailag megvannak a csatornák, akkor miért nem adják tovább változatlan formában? Miért kell kiszedni? Tán jogi probléma? Sajnos más alternatíva sincs, T-home az is egy kalap... -
he7edik.
addikt
XIV. ker-ben vagyok TvNetWork-ös szerintetek tartsam meg a szerződésem vagy szerződjek át a Digi-hez?
-
attilav2
őstag
válasz
sardna00 #6112 üzenetére
Nekünk is jött a levél tavaly hogy emeltek, de a speedtest továbbra is 10/10-et(most épp 10/2
) mutat és a letöltési sebesség is max 1megabájt/s, néha kicsit felette, ennek 20/10-nél 2megabájt/s nek kellene lennie.
Ez azért lehet mert 10/10-es switchek vannak a házba ? de ez nem tünik valószínűnek mert amikor 2009 elején kiépítették akkor már nem hiszem hogy lehetett 10/100-asnál rosszabb eszközöket kapni. -
válasz
snemeth #6809 üzenetére
Meg akartam kötni a szerződést a Digivel, de még nem lehet, mert még nincs beüzemelve a hálózat.
A Tvnetworköt még nem mondtam le, mert nem akarok szolgáltatás nélkül maradni.
A tv networkos ügyfeles meg azt mondta, hogy hozzájuk kell majd írnom egy lemondó levelet, amiben meg kell jelölni a lemondás időpontját.
Ráadásúl úgy, hogy ök a beérkezéstől számított max 8 nap múlva tudják ezt megtenni.
Tehát hiába küldenék pl hétfőn egy levelet, hogy 16.-ától nem kérem, nem tudnák teljesíteni.
Viszont amíg nem tudom, hogy a Digi mikor tud jönni, addig számolni se tudok..
de az elsődleges, hogy még nem megy a rendszer nálunk :S -
snemeth
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a választ! Végül egy TL-WR1043N vettem. Tényleg kezeli az MD-5 Chap-et is.
-
Watercolour
aktív tag
válasz
Csaba No. 1 #6819 üzenetére
Valóban jó, ha eltekintünk attól, hogy ~30 megabitet tud lefelé átpréselni magán PPPoE kapcsolat esetén.
Jó router volt anno, viszont a mai szélessávú netekhez nagyon gyenge már.Az md5-chap támogatás szvsz csak szoftvertől függ, amit az igényesebb 3rd party firmwarek (openwrt, dd-wrt) valószínűleg támogatnak. (fixme)
-
attilav2
őstag
Draytek biztosan jó.
-
snemeth
aktív tag
Tudtok ajánlani wlan routert, ami az md5-chap-et is tudja és sebesség szempontjából is jó?
-
attilav2
őstag
Lehet hogy a hdmi 1.3 szabványnak nem felelt meg a kábel és ezért volt szar a kép ?
-
sonique
őstag
válasz
attilav2 #6812 üzenetére
már bocs de mit vartal !?
ez nem tv
egy sima lcd monitorra akarsz adni 720*576 os képet !!!!!a nativ felbontása 1208*1024 vagy ilyesmi vagy 16:9 a képarány
sajna ez nem derült ki mert ezt nem irtad ... de ha ez a felbontast is nézzük a kép a képernyö közepén kicsiben jelenik meg ... és ez teljesen normalis
uynis ez egy monitor a windows logo is kicsiben jelenik meg XP nél amikör tölt az OSnekem pl rá lehet kötni a monitoromra ilyen jelet mert tudja fogadni /DELL 2709W//
és at is tudom allitani hogyan jelenitse meg 1:1, fill, 16:9, söt PIP funkciot is tudszoval ha nincsenek ilyen funkciok a te monitorodban akkor ne is varj csodát .....
-
attilav2
őstag
Rákötöttem a monitoromra a set top boxot (Optibox hdmi pvr ready) kolink hdmi-dvi kábellal, az eredmény csak a képernyő közepén volt kép és az egész képernyőn fehér csíkok voltak. Agyaltam az lehet e a baj hogy a kolink kábel single link, de ez nem lehet gond mert a wiki szerint:
Single DVI WUXGA 1920 × 1200 @ 60 Hz
Dual DVI WQXGA (2560 × 1600) @ 60 Hz
Tehát a single is át kell tudja vinni képet(még a HD-t is), mivel csak 720x576i felbontású a set top box, ezért vagy a kábel rossz, vagy nem alkalmas erre a célra a monitor.
Megnéztem egy bandridge kábelt, az is single link, erre már nem akartam 5000ft-ot kiadni, a kolink 3000ft volt. Próbálkoztam hdmi-ről dvi-re csatlakozófej átalakítóval és a dual link bandridge dvi-dvi kábelemmel (ezzel van a gépre kötve a monitor) az eredmény ugyanaz.
Akkor ezekszerint lutri hogy mennek e monitorral a digi boxai, bár egy (logoutos?) cikkben írták h digis boxnál be lehet állítani h hdmi vagy dvi van a kábel másik végén és ettől lett kép, mivel alapból monitoron nem adott képet, igaz régi cikk volt, és a box sem ugyanaz talán ami a diginél most van. -
Dzsolo
senior tag
válasz
snemeth #6810 üzenetére
A 7en nálunk is voltak a Digisek átszerződtem hozzájuk elvileg minden marad a régi, csak 1évre irtam alá, hogy ha gáz át tudjak szeződni, nekem olcsóbb lett 500Ft-al, a TV nem nagyon érdekel de ha recsegős meg szellemképes lesz akkor igen sűrűn fogom hívogatni őket.... csak a net legyen jó mint a TvNetWorknél
ja és 07.01-től kötnek át.
-
Nem nyertem ma.. a tömbünkbe még nincs "aktiválva" a cuccuk..
Még kell velami alkatrész..kb 2 hét... -
tuser
aktív tag
-
snemeth
aktív tag
Most szólt a feleségem, ott nincs otthon net. (Újhegy).
Remélem, nem csesztek el valamit. -
sonique
őstag
noss nekem ma érkezett meg a szamlaval 1üt a tajákoztatás miszerint
X. XII. XIV. XVI. kerületet a PR-telecom veszi átt a levélszerint minden marad a régiben a csatorna kiosztas és a netsebbeség is az elöfizeöi árakkal 1üt ....
a PR ügyfélszolgalat még semmit sem tud mondani ....
-
ArchElf
addikt
Nálunk lemondták, át kellett kötni...
Szerencsétlen Digi-s srác egy fél órán keresztül kereste az elosztószekrényt az épületben, mert nem volt ledokumentálva semmi... Sajnáltam a végén már nagyon.
Amúgy a szolgáltatással csak úgy-ahogy vagyok megelégedve:
- NET drágább + nincs fix IP - amúgy komoly gont nincs vele (Skype-ot mondjuk még nem próbáltam, hogy zökkenőmentesen megy-e)
- TV minősége pocsék (pl. Duna TV néha úgy berecseg, hogykomoly halláskárosodát lehet tőle kapni), tiszetességes csatornák nincsenek, tisztességes csatornakiosztás (választék) sincs - engem amúgy nem érdekel mennyi és milyen sportcsatora van a csomagban, mert csak teniszt nézünk rajta, azt is csak hébe-hóba...AE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest