- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki04
senior tag
Lehet rosszul tagoltam a mondanivalómat, ez a lényege: "Összeveti a listát a keresett IMEI számmal, ha rajta van akkor semmi gond, egyébként bukta." Az eleje az a rész amit írtam, tehát, ha az előfizető kéri a függetlenítést a Pannonnál, akkor kerül fel az IMEI a "listára"... érted?
-
szaki04
senior tag
"Hű ez a gondolatmenet nekem kicsit bonyolult volt...
Főleg a SIM Lock-os, de hiatalosan függetlenített telefonoknál vesztettem el a fonalat..."
Pl.: A Pannon SL-os telefont a Pannonnál hivatalosan ki lehet függetleníttetni... ezen mit nem értesz? Azt nem "mondtam" hogy ezek a dolgok így vannak a szolgáltatóknál. Valószínű az általatok felhozott példákból kifolyólag. De ha akarnak, bármit megtudnak Rólad, Rólam, vagybárki másról...
@Viktor0610: Ha elveszíted, és nem valami 5 éves modell volt, akkor az ember bemegy és letíltatja az IMEI-t. Ha valaki megtalálná esetére... Én így csinálnám...
-
szaki04
senior tag
Az utolsó bekezdésedre válaszolnék. Úgy jöhetne rá a szolgáltató az illetéktelen használatra, hogy pl.: van egy listája a nála vásárolt SL-os, de hivatalosan függetlenített telefonokról. Összeveti a listát a keresett IMEI számmal, ha rajta van akkor semmi gond, egyébként bukta. A másik lehetőség, egyszerűen "eltűnik" a szolgáltató "listájából" a készülék, mivel nem oda jelentkezik fel, hanem arra a szolgáltatói hálózatra amelyikre a tulaj szeretné hogy "feljelentkezzen" a Turbo SIM hatására...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Milyen légkondit a lakásba?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest