- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
önmagával az idézett szöveggel semmi kifogásom nincs, korrekt. a probléma vele az, hogy szerintem a legelső pascal-os hello world program előtt semmi értelme ennyire részletesen kitérni olyan dolgokra, amelyek úgyis csak valódi programozási gyakorlatok során nyernek értelmet, ha értelmet nyernek egyáltalán (aki megmarad a pascal vagy c szerű nyelveknél, az mikor fog prefix formájú kifejezéseket írni?).
minden bizonnyal van olyan ember, aki képes ebből a könyvből megtanulni programozni. sajnos én nem tartozom közéjük. ha például egy könyv elmondja, mi az az előltesztelős ciklus, akkor utána következzen egy konkrét példa valamilyen nyelvben, amit be lehet gépelni, ki lehet próbálni, módosítgatni lehet, azzal együtt, hogy a könyv nyelvektől függetlenül tárgyalja a programozást. az általam említett 4. fejezetet végigolvastam. szerintem ha valaki nulla programozói tudással elolvassa és utána odatesszük, hogy írjon egy egyszerű példát ciklusra, akkor azt se fogja tudni, hogy kezdjen neki.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest