- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
önmagával az idézett szöveggel semmi kifogásom nincs, korrekt. a probléma vele az, hogy szerintem a legelső pascal-os hello world program előtt semmi értelme ennyire részletesen kitérni olyan dolgokra, amelyek úgyis csak valódi programozási gyakorlatok során nyernek értelmet, ha értelmet nyernek egyáltalán (aki megmarad a pascal vagy c szerű nyelveknél, az mikor fog prefix formájú kifejezéseket írni?).
minden bizonnyal van olyan ember, aki képes ebből a könyvből megtanulni programozni. sajnos én nem tartozom közéjük. ha például egy könyv elmondja, mi az az előltesztelős ciklus, akkor utána következzen egy konkrét példa valamilyen nyelvben, amit be lehet gépelni, ki lehet próbálni, módosítgatni lehet, azzal együtt, hogy a könyv nyelvektől függetlenül tárgyalja a programozást. az általam említett 4. fejezetet végigolvastam. szerintem ha valaki nulla programozói tudással elolvassa és utána odatesszük, hogy írjon egy egyszerű példát ciklusra, akkor azt se fogja tudni, hogy kezdjen neki.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nikon DSLR topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest