- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
válasz
Johnnyp #38609 üzenetére
Értem én csak kb a tápod nem fogja bírni szóval ajánlom egy minőségi ne codegen és hasonló új tápot vegyél. Gondolj a jövőre is az esetleges vásárlásnál inkább most adj ki rá 10 ezerrel többet ne ess bele abba a hibába mint én hogy vettem 400-as chieftec-et aztán jött sok új hardver és el kellett adnom az amúgy sem olcsó tápomat hogy vegyek egy 700-as fsp-t. Szóval szerintem vásárlás előtt mérlegelj elég lesz e az 500-as pl. 20 környékén már találsz 600-ast is pl 10 - 15k alatt pedig nem vennék tápot.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
Johnnyp #38592 üzenetére
Őszintén minek? Azt írod 350 w-ot tápod van és e4400 -s procid ahhoz minek 7850 és full hd monitor filmnézéshez? Őszintén szólva azzal a procival semmilyen új játékot nem fogsz tudni játszani full hd-ba amit meg tudnál ahhoz nem kell olyan vga a másik gyanús hogy a 7850-es el sem fog indulni a 350-es táppal.
-
MR!!
aktív tag
válasz
Johnnyp #38572 üzenetére
Még az is eszembe jutott, hogy amikor egy gépemen nem volt egyik napról másikra se kép se hang...(1 hónapos gépecske volt) ott az volt a baj, hogy a memóriáknak a lábai "beoxidálódtak".
Kivettem , radírral tisztítottam meg az érintkezőit, visszapattintottam és működött.
Hátha nem szállt el semmi a cuccodból, mielőtt nagy bajra gondolnál próbáld ezt is ki.
-
MR!!
aktív tag
válasz
Johnnyp #38587 üzenetére
Illetve egy régebbi konfigomnál ha be volt állítva a vinyó, vinyók értékei ( azaz nem AUTO-n volt h felismerje) és közbe lehúztam róla vagy jumpereltem vagy rádugtam vmi másik vinyót , szintén se kép-se hang nem volt.
Esetleg húzzál le minden cuccot amit tudsz alaplapról (DVD,VINYÓ) így próba.
-
MR!!
aktív tag
válasz
Johnnyp #38570 üzenetére
Hali !
Nekem Gigabyte GA-EP31-DS3L v2 alaplapom van és E5400 .
Mikor olyan beállítást nyomtam (pl 300x13 - 3,9 GHz -ez ugyebár 1200-as FSB) amit nem bírt a cucc, pl proci (800FSB helyett 1200) akkor simán nem indult el a gép. Vártam kb 15 mp-et és újraindította magát alapbeállítással.
Biosba minden visszaállt alapra (200x13 feszkók , spd stb)
Szóval szerintem is vmi elszállt. Ha 2 RAM modulod van akk próbáld csak h az egyik van benne. De én vidkártyára tippelnék. (hasonló eset fordult már velem is elő, akk ugyanez volt, felpörgött minden de nem volt kép. másik vidkari val ment)
Esetleg vmi bill kombinációval betölteni az eredeti bios-t .
-
do3om
addikt
válasz
Johnnyp #38580 üzenetére
A proci ventijét nem dugtad máshova?
Volt egy lapom aminél szerelésnél véletlenül nem a CPU hanem egy másik helyre dugtam a ventit, közel voltak egymáshoz, nem indult a gép csak sípolt mert azt hitte nincs a procin a hűtő.
Szedjél ki mindent ami nem kel az induláshoz, a többi alkatrészt is mozgasd meg nincs e érintkezési hiba (vga), a vinyok nem kellenek. Nézd meg igy.
Táp nincs másik havernak vagy valamerre kéznél? -
-
Coach Atesz
tag
válasz
Johnnyp #38574 üzenetére
Pontosan miket állítottál rajta? Ha a rammal is variáltál akkor próbálj meg egyet több foglalatban , ha ez sem akkor külön próbálgasd őket , én akkor tapasztaltam ilyet mikor a ramjaim nem megfelelően voltak beállítva.
Nem adott képet , viszont a ventillátorok ciklusosan felpörögtek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged