Hirdetés
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Netfone
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
hadogabi1
üzenetére
Ha nem tervez két kártyás rendszert, vagy valami atomerőművet igénylő AMD-t akkor - főleg a mai fogyasztási trendek mellett - szerintem bármire elég egy 500-as táp.
A 7850 pedig épp, hogy nem termeli az áramot, annyira keveset kajál...A problémához: kipukkanhatott egy kondi a tápban, de a lapban is. Ha van hozzáértő a környéken, ki tudjátok mérni ki pöcsöléssel. De persze a kölcsön táp is hamar megvan

-
Johnnyp
csendes tag
válasz
hadogabi1
üzenetére
A tápot lecserélem mindenképp egy 500W-osra. Szerintem a proci még egy fél évig bírná. Fél év után ugyanis minden le lenne cserélve( lap, proci memória és egy új vinyó), de valakinek nem megy egyszerre, és mivel a VGA a leggyengébb keresztmetszet így ez lett az első amit cseréltem.
-
-
azoli09
tag
válasz
hadogabi1
üzenetére
Helló
nem muszáj nálam mindegy így is úgy is megy ,az a lényeg hogy a ramod 800mhz menjen igy mikor húzod a cpu el tudsz menni 1066 vagy tovább de a ramnak adjál 1.9v mert nem árt neki mást nem kel húzhatod is ,a új procidnál meg ezeket a beállításokat pll vtt stb majd elmagyarázza DARÁLOW -
hadogabi1
senior tag
válasz
hadogabi1
üzenetére
A ramom 1066-os amúgy kingmax már megbántam hogy megvettem inkább vmi márkásat vettem volna de akkoriban ennyire volt pénzem. 4 db 1 gb-os 1066 mhz-es Kingmax KLED48F-A8KI5
A cpu feszt nekem is elég nagy mértékben emeli ahogy néztem 1.33 után pl 1.35 majd 1.38 jön és hasonlók.
A ramokkal anno volt gondom hogy nem mentek 800 fölé sehogy de a legújabb bios megoldotta azt is azóta stabilak 1000-en -
azoli09
tag
válasz
hadogabi1
üzenetére
Helló
A ram visszaosztás ott kezdődik hogy a 1066 ramokat vissza rakod 800mhz, hogy az legyen az órajelük , a másik nekem is volt msi alaplapom ,igaz p31 de apám az még a asrocknál is gagyibb
pl nekem túl nagyok voltak a cpu feszének a lépcsői ,nem lehetett kis mértékben emelni ,meg fúl fapados volt szóval egy kalappal ,remélem a p35 jobb ,
De nekem egy e4600 volt benne azt fel tudtam húzni 3.2ghz , aztán vettem egy q9400 az ment benne 3 hónapig semmi gond nem volt vele ,de 1mhz nem tudtam rajta húzni , meg még valami nekem az msi 4 giga ramot támogatott de mikor benne volt a q9400 meg a 4giga ram sokszor lefagyott bootolás közben
de mondom ha nem tuningolsz nem tud többet a GIGABYTE sem , ezek a lapok általános felhasználásra valók 
Új hozzászólás Aktív témák
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Call of Duty: Black Ops 7
- Béta iOS-t használók topikja
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hardcore café
- Meggyi001: A kérdés...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Netfone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6-7 gen i5 T procik
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pl nekem túl nagyok voltak a cpu feszének a lépcsői ,nem lehetett kis mértékben emelni ,meg fúl fapados volt szóval egy kalappal ,remélem a p35 jobb ,
de mondom ha nem tuningolsz nem tud többet a GIGABYTE sem , ezek a lapok általános felhasználásra valók