Új hozzászólás Aktív témák
-
LazaPasi
tag
válasz
Petya1981 #35462 üzenetére
Helló! Hivatalosan nem támogatja,de egyébként viszi a 8-at.
Próbáltam 4-el,de azzal is kifagy.
Ezek DDR3 memók voltak szerintem most megnézem majd DDR2-vel is. Először 4, majd 8 gigával.
Linx alatt egyszerűen kék halál... BCCode: 124 És ez bizony GPU hibakód...
100-on van a PCI-E freki természetesen. -
-
Paci.
tag
válasz
Petya1981 #35333 üzenetére
Mint említettem teljes mértékben láma vagyok, szóval az említetteken kívül semmihez sem nyúltam.
Most még leviszem sétálni a kutyát, meg ilyesmi és nekiállok mókolni vele egy kicsit. Ha továbbra sem akar sikerülni, akkor hagyom a rákba. Esetleg feltúrom a CPU support list-jét, és majd kap valami jobbat. Azt nem értem, hogy ha a biosban állítom át, és el is mentem, akkor mi a fenéért áll vissza alapra? Ha nem tetszik neki, akkor meg dobjon valami üzit már boot előtt...
-
-
FFnF
csendes tag
válasz
Petya1981 #35180 üzenetére
Köszönöm szépen, megnéztem. Sajnos 3,4-en továbbra sem stabil, de mondjuk úgy, hogy kevésbé gáz már. Az északi és déli hídnak mennyit lehet adni biztonságosan? Úgy érzem, ott lesz a hiba, hogy azok éheznek még többre. Most 1,36V az északi és 1,2V a déli. Úgy szeretem a Microsoftot és a célratörően megfogalmazott kék képernyőiket...
-
-
dvd_R+
őstag
-
szabi911
csendes tag
válasz
Petya1981 #35029 üzenetére
a ram átvan konfigurálva:
manual
3x133mhzht 400ra beállitva és az is manualon
a proci 9x250en van mi kell még rem ennyi elég is volt
akk most mennyin pörög a procim pontosan ?(9x250=2250mhz+a ht 500-at mutat tehát 500mhz-el kevesebb akk azt kisajtoltam belőle tehát 2750mhz-en mozog most ?????)
-
szabi911
csendes tag
-
Speeedfire
félisten
-
enemy107
senior tag
válasz
Petya1981 #34839 üzenetére
Ezek nagyon szép eredmények. viszont ebből nem kell levonni következtetéseket. álltalánosításokat. ugyanis sz.j. a tuningos "elite" közt van. Válogatott procikkal tesztel, nem biztos, hogy mindenki keze alatt így szalad a konfig. Ez pedig E8400-as eredmény, ráadásul kis vid-es.Nem kell össze hasonlítani egy E6XXX 65 nanós szériával, amik jóval stabilabb nagyobb táp ellátást igényelnek túlhajtás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest