- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paci.
tag
*Update: Frissítettem biost, most már el tudom menteni amit mókoltam benne, cserébe valahonnan kitalált nekem egy FDD-t.. Wattafakk--??
Viszont sikerült alap órajelet emelnem 200-ról 250-re. (1,8GHz-->2,25GHz) Minden mást visszahányt ---> reset cmos..többízben... Pihenek kicsit, és holnap leírogatom mi hogy van a biosban, gondolom további babráláshoz már feszültségeket, meg esetleg memória időzítéseket is kell állítgatni...
*Szerk.: AIDA64 stability test fut, 33°-ról 51°-ig mászott fel a CPU -
Paci.
tag
válasz
Petya1981 #35333 üzenetére
Mint említettem teljes mértékben láma vagyok, szóval az említetteken kívül semmihez sem nyúltam.
Most még leviszem sétálni a kutyát, meg ilyesmi és nekiállok mókolni vele egy kicsit. Ha továbbra sem akar sikerülni, akkor hagyom a rákba. Esetleg feltúrom a CPU support list-jét, és majd kap valami jobbat. Azt nem értem, hogy ha a biosban állítom át, és el is mentem, akkor mi a fenéért áll vissza alapra? Ha nem tetszik neki, akkor meg dobjon valami üzit már boot előtt...
-
Paci.
tag
válasz
Alister71 #35331 üzenetére
Hááát ez nem akarja az igazat. Ha beállítom bios-ban, elmentem, betölt a win és visszaállt az alap 200-ra. Ha a FoxOne-ban állítom be, restart után akkor is visszaáll. Nem akar ez összejönni nekem
Majd eltolom az egész hóbelebancot Bacsis-nak, aztán majd ő jóól megszögeli
-
Paci.
tag
Hááát csúnyán elhasalt tőle. Most visszaállította magát 200MHz-re. Egyéb ötlet?
*Szerk: 250-en fut, stability teszt fut...
*Szerk2: Hardware failure-vel meg is állt -
Paci.
tag
válasz
Alister71 #35326 üzenetére
Háát a biosban olyat is találtam, hogy adjak meg egy decimálisat 200 és 600 között
Óvatos duhaj akarok maradni, és nem szeretnék hűtést módosítgatni. A gyári venti 2100-ig tud pörögni, nem tudom számít-e ez ebben a kategóriában. De ha Te 333-at javasolsz, akkor megpróbálom
-
Paci.
tag
Sziasztok!
Adott egy régi masinám, és kicsit szeretném feljebb pörgetni. Egy Intel DC E2160-as proci egy Foxconn lapban. Mivel a Fox kínál hozzá külön progit, nem kell a biosban turkálnom (így talán kevesebb kárt okozok adott esetben). Szóval az alap az 200MHz volt 9x szorzóval. Most feltekertem 227-ig ez a pillanatnyi állapot gyári hűtéssel. Nem tudom, hogy ez az Aida teszt mennyire megbízható, de eddig stabilnak tűnik.
A nagy kérdés, hogy egyáltalán érdemes-e küszködnöm vele, és ha igen meddig mehetek el? Nem akarok extrém tuningot, csak nagyon karcsúnak találtam már azt az 1,86 GHz-et.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest