- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Silentfrog
veterán
-
válasz
Teodor52 #36121 üzenetére
Ezzel ebben a topicban kellene kereskedned.
Egyébként gyártó ízlés, garancia és pénztárca dolga. Ha Neked szimpi az Msi akkor vedd azt, AB-vel jól húzható, annak van beépített Burn In tesztje a Kombustor személyében, amely az Afterburner része. OC verzióra amúgy is felesleges pénzt kiadni, ha tuningolni akarsz. Kivéve esetleg a TwinFrzr esetében, de az nevetségesen drága mindegyik típusból ÉS rosszul húzható az esetek többségében. -
Alister71
nagyúr
válasz
Teodor52 #35106 üzenetére
Szia.
Az alapfeszes tuning 24/7-re a legjobb. Legalább is nekem ez a meglátásom. Ha a proci 3.7-et megy, elég is bőven, túl sokat nem gyorsul már felette. Pontosan amennyi feszt elkezd bekérni már 100-200MHz-ért is, az nagyon nem arányos már a gyorsulással. Nekem az 1.4 voltos alapfeszen egészen 4.1GHz-ig jut, de teszteken kívül még nem használtam semmire. De azt mondom, hogy a HD6850-es kb 1-2 fps-t nyer belőle a 3.6-hoz képest, ami tényleg nagyon hanyagolható.
A CPU NB az alap 1.1 volton nekem is 2.4-en megy, 200x12-őn. Itt úgy gondoltam, hogy az a +0.1 volt még nagyon messze van a káros fesztől, ezért adtam neki 1.20 voltot, amin 200x13-on tökéletesen megy. Így jött össze a 3.6 - 2.6. Itt Linx-el tesztelve 53 fokig melegedett a procim, játékok alatt 49 - 50 fokos, ami szerintem tökéletesnek mondható. A 3.6-hoz még alul is tudtam feszelni, ugye egészen 1.275 voltig le tudtam menni, így még a fogyasztása is csökken valamit.Neked azt tanácslom, hogy próbáld meg 1.350 - 1.375 volt mellett a 3.6GHz-et, és nézd meg hozzá te is 1.20 volton az NB-t 13-as szorzóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Otthoni időjárás-állomás
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest