- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
FFnF
csendes tag
válasz
Laci2277 #35249 üzenetére
Ezt szomorúan hallom. Az enyém olyan 1,5 volt körül elindult 3,6-on, de a win se töltött már be. Mivel a Corsair Hydro H60-am azért nem hűt úgy, ahogy egy "igazi" víz, így feljebb már nem akartam vinni a feszt, mert úgyse járathatnám állandóra ezen az értéken. Egyre inkább körvonalazódik bennem egy új lap+proci képe.
Ja és köszi a választ, azért megnyugtat, hogy nem feltétlenül én vagyok a béna
-
FFnF
csendes tag
Egy 500 wattos Corsair CX500-asom van. Maxtra terhelve 190-200 watt körül fogyaszt a gép, szóval annyira nem vészes. Nálam mondjuk valami nagyon nem jó, tippem szerint az alaplap, mert 1,44-en már a 3,6-nak is mennie kellene, főleg hogy a hűtéssel nincs gond. Asus P5Q-m van, ami elvileg jó, gyakorlatilag viszont bios resettel lehet csak felkelteni alvó állapotból,úgyhogy annyira mégsem. Viszont nem költök pénzt egy lassan 5 éves technológiára ^^
-
FFnF
csendes tag
Ez engem is érdekelne, hogy mennyire kell rakni és az északi és déli hidat. Én egy Q6600-ast szeretnék 400-as fsb-vel 3,6GHz-en járatni.
-
FFnF
csendes tag
-
FFnF
csendes tag
válasz
Petya1981 #35180 üzenetére
Köszönöm szépen, megnéztem. Sajnos 3,4-en továbbra sem stabil, de mondjuk úgy, hogy kevésbé gáz már. Az északi és déli hídnak mennyit lehet adni biztonságosan? Úgy érzem, ott lesz a hiba, hogy azok éheznek még többre. Most 1,36V az északi és 1,2V a déli. Úgy szeretem a Microsoftot és a célratörően megfogalmazott kék képernyőiket...
-
FFnF
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tuning beállításokat illetően. A gépem:
- Asus P5Q alaplap
- Intel Core2 Quad Q6600 proci
- Corsair Hydro H60-as hűtő
- 4x2 giga Kingston HyperX 1066Mhz-es ram
- Corsair CX500-as tápAz alapon 2,4Ghz-es procimat szeretném 3,6-ra, de legalábbis 3,4-re felhúzni. A 3,4-et sikerült elérni, de a Win betöltése után a stabilitás tesztnek 20 másodperce volt a kékhalálig. Eddig csak a saját gépemet kínoztam, így nem vagyok igazán jártas a témában, a neten olvasott eredmények fényében viszont úgy érzem, nálam valami nincs rendben, mivel már a többé-kevésbé stabil 3375MHz-hez is 1,45 voltot kellett adnom a procinak, 3,6-on pedig a Win se töltött be, állítgathattam bármit. Csak a proci feszt változtatgattam, minden mást auto-n hagytam, mert nem mertem tudatlanul babrálni.
Olvastam, hogy a Q6600 szereti a 400-as fsb-t és így a 3,6Ghz-et, én pedig nem szeretném megfosztani ettől az élménytől szegényt, úgyhogy kérlek adjatok tanácsot, mit mókoljak még a gépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest