Új hozzászólás Aktív témák
-
ShevaAlo
csendes tag
Valaki tud segíteni? Vagy a Bios-t kell frissiteni? De azt, hogy kell, tényleg segítsen valaki, mert szervizbe vinném, de ha tudna valaki megoldást rá, akkor nem kellene feleslegesen ki adnom a szervizre.
-
ShevaAlo
csendes tag
Olyan problémám van, hogy AMD -s a gép Asrock alaplap és 1.1 GHz processzor van benne, de most vettem bele nem rég 2 Gb ram-ot. A Win Xp Home Edition eredeti. Az egyik ismerősöm csinálta meg a gépet, de azóta gond lett a gépel. Bocs, hogy ide írok. A Bios bejelentkezésekor, azt írja ki, hogy Bios Guardian Virus. A gép totál lassú, a telepítést nagyon lassan teszi fel kb. 2 nap, mire fel tudtuk tenni a Win Xp-t. Egyik haveromtól tudtam írni, mert nem jó a gép. A videokártya telepítés kb. 2 óra. A legrosszabb, hogy az ismerősöm, szerintem belenyúlt a Biosba. És nem jobb lett, hanem szarabb. Én szervizbe akarom vinni. Szerintetek mi lehet a baj???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest