- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
leslieke #940 üzenetére
na ez az. én a magam nevében beszéltem csak.
durva jól nézhet ki egy full kemény fedeles gyűjtemény. régebben volt olyan is hogy vékony szövetkesztyűbe olvastam könyvet hogy semmilyen zsiradék ne ragadjon a könyvre vagy a lapjaira az ujjamról. szal vigyáztam a könyveimre.
a másik meg hogy ha keményfedeles fan lennék kiakadnék ha egy könyvből nem jönne ki csak puhafedeles -
válasz
leslieke #938 üzenetére
ja csak itt az alexandrába pl drágábban adják és pont nem állok úgy hogy ne foglalkozzak annyi árkülönbséggel. meg egyébként ara jöttem rá hogy nem érdekel hogy kemény fedeles e. régen a gyűrűk uránál meg a potternél azt mondtam dejó ez a keményfedél mert tök jól néz ki. de azóta csak puha fedeles könyveim vannak és tök megfelel az is. gyakorlatilag ha A4-es lapokra kinyomtatva árulnák pl 500ft-ért az is megfelelne.
-
b3Ro
senior tag
válasz
leslieke #783 üzenetére
Engem zavar,hogy ilyen sokat valtoztattak. A 7. Reszig neztem még meg, mert nem vonz a többi része. inkább elolvasom a kobor lovag -ot, ami kb 100 evvel a mostani események elott jatszodik. nem egy hosszú darab, de legalább jobban megismerem a Targeryen hazat. Mar a felét elolvastam, és jó alapozas az 5. kotet elott.
-
po1son
addikt
-
scorpy02
aktív tag
válasz
leslieke #707 üzenetére
9:23 #GoT - Noresfatu és én készen vagyunk, @Merthinsub még dolgozik. Ami megvan, visszaellenőrzöm. Délig meg kell lennie, mert utána elutazom.
7:33 #GoT - Megoldottam a letöltést, a feliratot az instrukciókkal átküldtem @Merthinsub-nak és Noresfatunak. Aki csatát akart, az most megkapta.
-
válasz
leslieke #654 üzenetére
na ez így már pontosabb. köszi. de mind1 is miben tér el biztos hogy jó. meg most ugye az évad 11 részes lesz és mikor kezdődik a következő? úgy tudom jövőre de ősszel is késő lenne. addigra én betolom a már magyarul megjelent könyveket.
SPOILER:
nagyba néztem a részeket egymás után közben haverom a háttérben játszott tesómmal és néha hátrafordult és szólt hogy ez most jó lesz meg hogy az a rész majd.. egyre jobban belemélyültem és baromira tetszett de aztán volt egy jelenet ami kivágta a biztosítékot.. Csóri Eddard....
-
válasz
leslieke #645 üzenetére
alap hogy elolvasom.
elkapott a film és mint mondtam tudom hogy ha egy film nagyon jó akkor a könyv az még jobb.
nézni is fogom mert jó látni is néhány dolgot képen de nem elég nekem annyi monológ ami a filmbe van meg amit a filmbe észre se veszek azt a könyv úgy körülírja kifejti hogy azt film sose fogja visszaadni. meg várni se bírok a részekre főleg így hogy könyvbe lehetőség van haladni a történettel azaz holnap go könyvesbolt.kösz az infót!
-
oxox
addikt
válasz
leslieke #633 üzenetére
nincsenek magusok...boszorkanymesterek vannak
tuti azok, met ugye Dany-nek volt egy kis kalandja a kolostorukban....legalabbis a konyvben...(#631) mondomén SPOILER
En nem emlekszem, hogy a konyvben Stanis meghagta volna a voros asszonyt, de mindenesetre az az "ize" Stannis volt...ill. az arnyeka...ketszer gyilkolt, elsonek Renly-t, akkor meg csak Cat gondolta azt, hogy talan O volt, aztan Davos elvitte a voros asszonyt a var ala (ahol a racs nem erte meglepeteskent, nem ugy mint a sorozatban), es Davos hatarozottan felismerte Stannis kiralyat...gondolom a sotet enje az ami kibujt.
A harmadik konyv felenel tartok, es meg nem derult ki, de ugy tunik, hogy a magia kihalt, es a sarkanyok / vagy az ustokos megjelenesevel tert vissza a vilagba...vagy valami mas kovetkeztebe....ugy tunik az egy Istent (Tuz istenet) imado papoknak no meg a hatalma leginkabb, ill. lesznek olyanok akik .....ez nagyon spoiler!!!! .....akik akar kepesek mas elolenyek....pl. farkasok, vagy pl. Hodor borebe bujni -
oxox
addikt
válasz
leslieke #582 üzenetére
tegnap en is megneztem az otodik reszt....jodarab reszeket kihagynak/atirnak, de meg egyben erzem a sorozatot.
spolier
-ket arny Vs egy arny akcioja ugy lett ahogy gondoltam (igy volt logikus)
-ha ugy lesz ahogy gondolom, akkor Arya-ban nem lesz semmi ami zavarjon, hiszen Lannister uralom alatt levo varbol szoknek meg.
-Dany tortenetebol is kimaradt egy jokora darab, de ez nem zavaro..a boszorkanymester karakteret viszont tutin eltalaltak
-Havasnal furcsa, hogy nem a felkezu valasztotta ki....meg neki kellett gyozkodnie..
-Tyrionnal sem egeszen igy emlekeztemegy dolog viszont biztos...aki a forgatokonyvet irja nem kicsit beteg...amit atir az vagy buzulos, vagy valami szadista jelenetet tuti tartalmaz...
-
gyuromoj
veterán
válasz
leslieke #504 üzenetére
Megnéztem az új részt és így tényleg jobb volt, hogy nem tudtam előre semmit. Egyre jobban tetszik a sorozat, legjobb részek amikben Tyrion, Arya és Jon Snow vannak.
Csak azt sajnálom hogy már csak 5 rész van hátra az idei évadból és után bő 1 évig semmi... lehet ráveszem magam a könyvekre, hogy tájékozottabb legyek GoT témában.Amúgy az előző részben amikor a két testvér találkozott és akkor adott egy éjszakát az idősebb a fiatalnak, akkor a vörös papnőnek nagy volt már a hasa?
Utána nem sokkal már "akciózott" a barlangban. -
b3Ro
senior tag
-
kisbandima
tag
válasz
leslieke #464 üzenetére
Azért van itt minden, mi szem szájnak ingere: gyűrű, nyaklánc, papírnehezék, pohár, korsó, kulcstartó, sőt még a király segítőjének melltűje is
Nemrég kezdtem el olvasni az első kötetet, de felmerült bennem egy kérdésem: ki fog-e derülni, hogy Varys-t miért szokták a póknak is hívni? Ötletem van, de gyanús nekem, hogy túl sok mindent tud és nagyobb a hatalma, mint amit eddig a készítők mutattak nekünk. Lord Baelish-t már meg sem említem. Illetve Pycelle-re is gyanús szemekkel nézek. Az előző évadban volt egy jelenet, amikor az egyik csajszival beszélt miközben öltözött fel és meglehetősen jó formában volt az öreg a korához képest
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem jó ez így. Túl kevés részből áll egy évad és túl sok a karakter. Így nehéz mindenki nevét megjegyezni, illetve hogy ki-kivel milyen kapcsolatban van. Igaz a könyv sokat segít, meg a HBO honlapján is fent vannak a családfák, de akkor is jó lenne még legalább további 2 rész egy évadba.
-
oxox
addikt
-
pohár
félisten
válasz
leslieke #395 üzenetére
és tényleg fizetős az HBO GO, nem gondoltam volna... kicsit kutakodtam a GYIK-ben, és ezt találtam
kérdés: 10. Elérhetőek az HBO GO tartalmai HD felbontásban?
Az HBO GO tartalmai jelenleg a felhasználó sávszélességétől függő minőségben jelennek meg. A szolgáltatás egy lassabb internetkapcsolattal is igénybevehető, ám ilyen esetekben számolni kell a kép gyengébb kódolásával. A legmagasabb elérhető felbontás jelenleg a HD-közeli (IDE KÉNE EGY SZÁM) pixel.
-
Tim82
félisten
válasz
leslieke #389 üzenetére
Miért, az HBO-csatornák nem előfizetésesek? Bár nem vagyok képben a kábeltévé csomagokkal kapcsolatban (hogy az HBO csomagokért a szolgáltatónak fizetett díjból mennyi jut el valóban az HBO-ig), évek óta nem nézek TV-t, nincs is előfizetésem. Csak az egy héttel előbb elérhető sorozatepizódokkal jelenleg csúnyán alávághatnak a "normál" tévécsatornáik nézettségének. (Két vagy egy nappal előbb az HBO GO-n elérhetően viszont nem, ennyi idő kell a release-k közzétételéhez.)
Szerk.: úgy tűnik, estére elfelejtettem magyarul...
-
M3oH
addikt
válasz
leslieke #312 üzenetére
Hat igen. CSak Martin bacsi nem nagyon sieti el az irast
Amugy, mar 5 konyv megjelent, es jel.pillban a 2. van kepernyon. Van elonye a konyvnek. Foleg, hogy a 3. konyv 2szezont emeszt fel tervek szerint. Inkabb izguljunk, hogy Martin bacsinak jol szolgaljon egeszsege meg jo par evig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Asus rog g751y elkelt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest