- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbandima
tag
Nagyon jó rész volt a mai is és végre szerepelt Jaime Lannister is
Theon milyen epic arcot vág már a végén
Harrenhal ábrázolása pedig szerintem zseniális volt. Már alig várom a House of Undying-ot.
Spoiler veszély!
Daenerys beszédében van valami amit nem értettem, de lehet csak én bonyolítom túl a dolgokat. Daenerys azt mondta, hogy nélküle meghalnak a sárkányok. Erről tud valaki valamit? Eddig semmi különöset nem mutattak a nevelésükkel vagy az ennivalójukkal kapcsoltban.
Egyébként csak véletlen, hogy Aegon Targaryen-nek is három sárkánya volt?
-
kisbandima
tag
válasz
WonderCSabo #620 üzenetére
Ha jól tudom ez a rész, amikor Baelish elmegy Harrenhal-ba nem szerepel a könyvben.
Szerk:
Megelőztek.
-
kisbandima
tag
-
kisbandima
tag
Ez a mai rész is szuper volt, de egy kérdés már régóta érlelődik bennem Daenerys-ékkel kapcsolatban. Vergődnek ott a sivatagban, így éhen halunk, úgy szomjan halunk, de miért nem eszik meg a lovakat?
-
kisbandima
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #477 üzenetére
Kibírtad eddig?
Én hétfő reggel reggeli mellett megnéztem angolul, de mivel egy-két párbeszédet nem egészen értettem ezért még aznap este vacsora mellett megnéztem magyar felirattal is.
-
kisbandima
tag
Nekem is nagyon bejön a könyv, csak az a baj, hogy nemsokára le kell adni a szakdolgozatot, meg korábban elkezdtem olvasni a The Walking Dead-et is és ez a három együtt egy kicsit sok. De rajta vagyok az ügyön. Bárcsak ott járnák már, amikor a tél végre beköszönt
Reméljük az öreg egészségével még sokáig nem lesz semmi baj és meg fogja tudni írni még a hátralevő 2 kötetet. Az előbb megnéztem a wikipédián, hogy melyik kötet mikor jött ki:
- Trónok harca (eredeti cím: A Game of Thrones) (1996)
- Királyok csatája (eredeti cím: A Clash of Kings) (1998)
- Kardok vihara (eredeti cím: A Storm of Swords) (2000)
- Varjak lakomája (eredeti cím: A Feast for Crows) (2005)
- Sárkányok tánca (eredeti cím: A Dance with Dragons) (2011)
- The Winds of Winter (tervezett)
- A Dream of Spring (tervezett)Remélem most hogy elkezdték megfilmesíteni a könyveit, kicsit felpörög és ismét visszatér a 2 éves kiadási ciklushoz. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy meg fog-e állni a 7. kötetnél, vagy mivel hogy most nagyon megy a szekér, ír majd 2-3 további kötetet.
-
kisbandima
tag
válasz
leslieke #464 üzenetére
Azért van itt minden, mi szem szájnak ingere: gyűrű, nyaklánc, papírnehezék, pohár, korsó, kulcstartó, sőt még a király segítőjének melltűje is
Nemrég kezdtem el olvasni az első kötetet, de felmerült bennem egy kérdésem: ki fog-e derülni, hogy Varys-t miért szokták a póknak is hívni? Ötletem van, de gyanús nekem, hogy túl sok mindent tud és nagyobb a hatalma, mint amit eddig a készítők mutattak nekünk. Lord Baelish-t már meg sem említem. Illetve Pycelle-re is gyanús szemekkel nézek. Az előző évadban volt egy jelenet, amikor az egyik csajszival beszélt miközben öltözött fel és meglehetősen jó formában volt az öreg a korához képest
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem jó ez így. Túl kevés részből áll egy évad és túl sok a karakter. Így nehéz mindenki nevét megjegyezni, illetve hogy ki-kivel milyen kapcsolatban van. Igaz a könyv sokat segít, meg a HBO honlapján is fent vannak a családfák, de akkor is jó lenne még legalább további 2 rész egy évadba.
-
kisbandima
tag
Hátha valakit érdekel: Inside HBO’s Game of Thrones Hardcover Book
Mondjuk semmit sem bíznak a véletlenre a fiúk: Availability: Ships on Sep 19
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest