- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
Aokigahara Japánban az egyik legbékésebb hely, annak ellenére, hogy valóban rengeteg öngyilkos tölti ott utolsó napjait. Érdemes megnézni róla ezt a rövid dokumentumfilmet.
-
laceszgamer
addikt
Sejtettem hogy csak PS, de ettől még totál elképzelhető szitu. Igazából magam is valami hasonló dolgot sejtek saját következtetésként is.
Dany megérkezik Westerosra, Jonrol kiderül, hogy félig Targaryen, félig Stark apai - anyai ágon, aztán együtt mennek a mások ellen, Dany a sárkányaival, Jon meg mint Azor Ahai. -
[link] Nem saját kép!! Még mielőtt..
A lik egyébként csakis a vázára vonatkozott, mint lényegi alkatrész.
Nem tartom azt a tételt, miszerint a nő csak díszítés a p*na körül!Amelyik GoT rajongó, avagy egyéb nőnemű lény nem veszi a poént, az nálam setéren' nem is opció..
És mindemellett ami fontos nekem: a Kedvesem érti és -többnyire- értékeli is a néha kissé
perverzpajzán humorbombuszaim.(#8384) LendvaiFeri1:
Bizony-bizony! Csak szépen tagolni kell. Szem, aztán szemtelenül kontakt! -
-
-
-
-
Nos, mertem is remélni, hogy egy jóérzésű magyarnak sem volt benne a keze egyikben sem.. márminthogy'...
És én kérek elvérzést a munkahelyi zaklatásért..!
Viszont, te meg ne 'kegyetlenkedj' az északiakkal, mert Gyuri úr még megbüntet..!A nyugalom és béke megőrzése érdekében, legyünk úriemberek és érjük be mi egy dothraki szukával..
-
-
FireKeeper
nagyúr
-
-
Na, ez az.. pont attól tartok, hogy vagytok olyan lelkesek...
Tudtam ám, hogy ismerős valahonnan a fenti szófordulat.. csak nem volt tiszta, hogy kórházi emlék, avagy filmes. Köszi, hogy megnyugtattál!
Brad-papa jól tudja adni egyébként ezeket a zizzent karaktereket.
Egy újabb lépés a mélypont felé. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest