- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
az ötödik kötetbe van pl Arya fejezet? mert amennyit ebbe szerepelt akár lehetne is. plusz ahogy Brienne utolsó fejezete véget ért az is jó lenne ha fojtatódna.
S P O I L E R
ha van amit várok hogy filmen is lássak majd, az kőszív urnő. van más is de ez ragadt meg legjobban ahogy leirták hogy néz ki meg hogy beszél.
az meg elég érdekes volt hogy előző kötetben konkrét Davos fejezet volt itt meg a halálát is épp hogy megemlítették. ebből én ara gondoltam hogy nem is halt meg csak jól átkurták a népet.
ha az álmokat megfilmesítenék lennének durva képsorok. többek közt Cersei-nek voltak beteg álmai..ja és van esetleg valami link ahol már van kép az új szereplőkről?
-
D4rkm4n
őstag
Ebben a mendemondában akár igazság is lehet, hiszen Syrio is Braavosból érkezett Királyvárba, ahogy a Fekete-Fehér Templom is ott található. Annál érdekesebb kérdés azonban, hogy miért ment egy ilyen gyilkos Westerosra, illetve Királyvárba? Ki volt az, akinek meg kellett (volna?) halnia a keze által? Vagy netán saját útját járja? -
TaliGa
aktív tag
Az 5. meg a leggyengébb. A Varjak és a Sárkányok kábé 300 oldalban elmesélhető lett volna, ha George nem akar minden szellentésnyi történést tíz különböző nézőszögből bemutatni, miközben a karakterei mást se csinálnak csak esznek meg átöltöznek. És most lehet majd igazán aggódni Martin egészségéért (mert ha az eddigi tempóban folytatja, akkor matuzsálemi kort ér meg mire befejezi).
Persze a 4.-5. rész "annyira" nem rossz, csak éppen nem is jó. Mocskosul érezhető, hogy ez az egész meereni, tengerentúli kavarás csak időhúzás, anno sztem volt 3 kötet az író fejében, meg talán egy jó végjáték, és a kettő között egy baromi nagy űr, amit nem mert úgy kitölteni, hogy kedves olvasó most ugrunk x évet. Nem a pörgést hiányolom, hanem lassan már a logikát, és azt hogy ne menjünk le szappanoperai mélységekbe Szopjler!az új Targaryen ivadék felbukkanása pl. totál ilyen. -
van kemény fedeles kiadás is a könyvekből? és miért sajna a kemény fedeles?
nekem a puha borítós van meg az első kötetből de ez volt az utolsó szempont amit néztem a vásárlásnál.
igazából csak egy szempont volt. van e"-van?
-igen.
-mennyi?
- kétezer kile...
-nem érdekel! kérem!" -
DeckardCain
senior tag
Végre.Rendelem is.
Egyébként hihetetlen, hogy már az évad felénél vagyunk.
Viszont ennek a Renly-s része nagyon nagy. Semmi spoiler, csak ez első évadból egy poén
-
chungee
addikt
Így hogy rávilágítottál, hogy ez fantasy. Más szemmel közelítem meg. És visszavontam, amik korábban nem tetszettek benne. Forma bontó fantasy számomra. Az elején (első évad) azt hittem, hogy 1 szimpla képzeletbeli középkori "Mennyei királyság" beütésű művvel van dolgom. Felfigyeltem rá, hogy részletes a kivitelezés. Enged használni a fejemet a dialógusoknál. De ha hosszú szünetet tart az ember, akkor bezony csak áll és néz mint hal szartyorból úgy mint én ma
Mintha 1 idegen sorit néztem volna. Csak ugyanazokkal a szereplőkkel
-
chungee
addikt
Akkor leszögezve, hogy ez 1 fantasy. Ennek tükrében kijelenthetem, hogy nem mindennapi fantasy-val van dolgom
Ezzel a tudattal folytatom/követem a sorit. Így akkor érdekes lesz. Mert,
általába, amit a showbusiness adják nekunk a fantasy-ról azok a következő alap dolgokból állnak: a jó győz, kalandos, szövetség kötés, hetero relationship morál, csapaépítő tréning morál vagy lojál
.
E helyett itt mindennek az ellenkezőjét kapjukAmi nem is nagy baj, mert néha néha jó látni szép női idomot. Viszont, amikor 2 férfi nekiesik egymásnak... az bizarr. Vagy csak a nézői rétegeket akarják megfogni ezzel
És ott van a hűséghez kötött szövetségek is. Mindenki ott szúrja hátba (vagy megcsalja) a másikat, ahol csak tud
-
oxox
addikt
szerintem ez 2in1 lesz..
-spoiler-
ugye ket arny volt a konyben egymas utan....a masodik arny nem lesz...ergo nem maradnak a varfal alatt, gyozkodve a var urat...nincs varur....tehat a masodik arny az elso munkajat vegzi el, amit Cat vegignez...ezzel idot sporolnak, es tudjuk azt is, hogy a papno nem csak imadkozni, facolopek gyujtogatni, meg terapasztalon vonaglanitud
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest