-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Minden cég maga alakítja ki a szabályokat, egy keretrendszeren belül. Az esetet nem ismerjük, a cikket végig olvasva, itt azért több probléma is felmerül. Egy ilyen hír pr szempontból nem jó a wisenak sem. Emiatt is hamarabb kerülne korrigálásra, mint Mari néni akinek az ügyéről senki sem tud.
Hasonló esetek miatt van létjogosultsága az MNB érvelésének, a gördülékenyebb probléma rendezés miatt.
Nem a bank titok a gond. Az indokolatlan titkolózás.
"Attól hogy elmondják, még a pénzt nem látod viszont. "
Ha volt olyan "szerencsés", hogy oda kérte a fuzút, akkor a munkáltatója számláján keresném
Ha meg kártyával, utalással tölti, akkor a forrás számlán. Széf lehet kérdés, arra kellhet megadni bankszámlaszámot esetleg. -
Noxy
veterán
mert a biometrikus azonosítót könnyen lehet hatástalanítani.
(nedves vagy poros ujj)Ülsz a bárpultnál pár gin-tonik után...
Észreveszed?
Nálam is elfordul néha hogy le kell törölnöm felül a kijelzőt, mert nem old fel a FID.
Az egész ott van elb.. hogy a FID-hez csak 1 passkodot lehet be állítani. 1 kellene a feloldáshoz, +1 az érzékeny adatokhoz, nem pedig all in egybe. -
Manitou
veterán
Nekem pl volt olyan, hogy próbából beutaltam 100 Euro-t az Erste Netbroker gyűjtőszámlára, ahol hivatkoztam közleményben az értékpapírszámlám ügyfélazonosítójára. Akkor pl nekem is ez a procedúra volt, elkezdték viszgálni, hogy mi ez az utalás. Magyar ügyfélszolgálattal ment a levelezés, elhúzódott az utalás teljesítése.
-
dredjudge84
őstag
Köszi. Már csak az a kérdés, hogy az itthoni bankok miért nem ennyire szigorúak? Lehet sok turpisságra fény derülne, ha ezt itthon is alkalmaznák. Ha jól olvastam (javítsatok ki ha tévedek), azért van itt sűrűbben ellenőrzés, mert nem személyesen lett számla nyitva, és sose látták még élőben a képemet? Lehet hogy ezért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged