- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
válasz
norrberth #4008 üzenetére
Igen, nekem is meg van osztva több helyre. Régebben tényleg csak vásárlásra volt a Wise-on néhány tízezer forint, aztán jó ötletnek tűnt mondjuk "megfelelő időben váltott" euro-t, stb. tartani rajta - még így is messze lennék a fórumtárs által elszenvedett veszteségtől. Ilyen esetben azonban hiába van perselyben,akkor is viszik szerintem.De még véletlenül se szeretném,ha a hozzászólásomból az jönne ki, hogy megrendült a bizalmam.Ez bármilyen banknál előfordul(hat), de résen kell lenni,ha lehet egyáltalán. Mondjuk igyekszem körültekintő lenni,éveken keresztül egy csak erre használt USB-s Linuxról bankoltam,de eléggé kényelmetlen volt. Ma meg a telefonos bankolásnál nem is látom nagyon értelmét,de vannak dolgok,amik rögzültek: pl. kézzel írom be a címet, külön böngésző, stb.
-
norrberth
addikt
válasz
norrberth #3948 üzenetére
Itt már küldtem, ott a link.
Kikeresed a várost.Én Szabolcsi vagyok.
Nyíregyről vettem le OTP (2.gép)
4400 Nyíregyháza Rákóczi utca 1.Címletek is mutatja.
Pesten van ami ad le 100 ast is.Van Revolutom is, ott majd ingyen váltok 350 ezer forintig lehet.
Curve mögött van, és Curve el napi 200 fontig tudok levenni ingyen Eurot majd.
Havi 2000 -
UberMutant
őstag
válasz
norrberth #3948 üzenetére
a wiseon a váltás kerül pénzbe.
ha nem vetted észre, akkor nem érte el az ingerküszöböd a díja. nem kell foglalkoznod vele. amúgy ott a díjszabásban, mennyi az annyi.nyilván, ha euro van a wiseodon és eurot veszel ki, akkor nem vált, miért is tenné? persze csak akkor, ha annyit veszel ki , amennyid van vagy kevesebbet.
ha pedig nincs váltás, akkor annak díja sincs. -
sifarr
senior tag
válasz
norrberth #3518 üzenetére
jaj elnézést, minden Magyar bank egy rakás......
Csődölne be az összes.
Ehhez csak két észrevétel:
1. Ha a munkahelyed magyar banknál vezeti a számláit, akkor az is csődbe megy. Nem biztos, hogy ennek örülnél.
2. az ember a "jót" a "rosszhoz" képest értelmezi, éli meg. Ha becsődölne az összes magyar, akkor rögtön elégedetlen lenne a CIB-bel, Rafival, stb.
Hát hiányzik ez neked? -
n@p@lm
őstag
válasz
norrberth #3505 üzenetére
Érdekes a story.
Kinyomoztam hogy a Revolutos virtuális mastercardról akarta vonni a pénzt de onnan nem tudta mert nincs rajta egyenleg.
Viszont ez a Revos kártya nincs megadva a Google Payben....
Most megszűntettem a Revos virtuális kártyát az alkalmazásban.
Csak azt nem értem miért onnan akarta vonni ha az a kártya nem is látszódott a kártyák között... -
Krethx
aktív tag
-
Rick4
félisten
válasz
norrberth #3355 üzenetére
És akkor az egész Wise csapat rosszul látja, és másképp kellene csinálniuk?
A limit a régi megoldás, van annál sokkal újabb- jobb is.
Vásárolsz a virtuális kártyával, majd a következő pillanatban deaktiválod, onnan nem lehet vele semit se kezdeni, hiába tudja bárki bármiféle adatát. Tudnak róla vásárolni? Nem! A következő alkalommal, pl napokkal később megint vásárolni szeretnél, egy pöttyintéssel aktiválod a kártyát, vásárolsz, majd ismét deaktiválod, a két aktív időszak alatt a kártyaadatok hasznlhatatlanok.
Ha magad akarod szivatni, limitet állítasz be, ami majd kimegy a fejedből, mások azért addig simán ki- be kapcsolgatják a kártyájukat. -
István89
tag
válasz
norrberth #2964 üzenetére
Sorry.
Ma kipróbáltam a VISA kártyát gpay alatt, és itt tényleg nincs az a "homokórázás", mint MC kártya alatt, egyből a pipa jelenik meg. Reméljük így is marad.
Fizetés mintha érzésre tényleg gyorsabb lenne, bár MC kártyával is gyorsan reagált mindenhol gpay alatt.
Binlist szerint amúgy BE kártya, de gondolom élesítéskor majd HU lesz ez is.
-
Reverting
őstag
válasz
norrberth #2772 üzenetére
Hi. Valtozott valami a penz utalasnal mostanaban? Minden hetfon utalok a tw forint szamlamra, kozlemenyben az azonositom, eddig mukodott is, egeszen mult het hetfoig amikor visszajott a penz, es ma is... vagyis revolutra vissza kellet volna jonnie de azt nem talalja a revolut...
tw help olnlie chat van egyeltalan? Mailben csak a standart valasz jon h nem olvassak de atadjak a fejlesztoknek.
Koszonom.
-
István89
tag
válasz
norrberth #2756 üzenetére
Akkor ez itt csak tájékoztató jellegű?
https://support.google.com/pay/answer/10173694
Szerintem a legjobb lesz, ha felhívod őket. A 9-13-ig az se mai infó, mert 4-ig érhetőek el.
Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül nem voltak benne a bejelentésben hivatalosan, de az is lehet, hogy György van rosszul tájékoztatva.
-
-
vnorbi
aktív tag
válasz
norrberth #2595 üzenetére
Akkor részemről passz. Nálam nem lehet megadni másodlagos telefonszámot. Olyat nem dob fel az app, mint amit mutatsz, és ha direkt elmegyek a személyes adataimhoz, ott is csak egy telefonszám rögzíthető.
Szerk:
Milyen "2-step login" van nálad beállítva? Nálam a mobil appos jóváhagyás van, de ha nálad az SMS kódos, akkor lehet amiatt akar második telefonszámot is, hogy ha az elsőt ellopják/elhagyod, akkor tudják máshová küldeni a kódot.
-
Tuomas
addikt
válasz
norrberth #2560 üzenetére
Nekem még nem volt bajom vele igazából (mármint revoluttal). Viszont ha lenne TW-ban virtuális bankkártya, akkor valószínűleg én is csak a TW-t használnám (debit kártyát amúgy is több helyen fogadnak el), az utóbbi időben rengeteget fejlődött, rengeteg új funkció került be, az egyedi HUF számlaszámról nem is beszélve.
-
goop
őstag
válasz
norrberth #2558 üzenetére
Egyébként tényleg.
Az én accomat zárolták, mert adóbevallást meg nem tudom még miket követeltek, persze nem kaptak, utána elkezdtük asszony accját használni, kártyás top up majd utalások, pár hónap múlva ott is jött a dokumentum kérés. delacc azt jóidő. Aki nem sok hasznot hoz nekik, vagy akár ugye veszteséget attól előbb utóbb megválnak szerintem. Nekem is akkor kezdtek el szarakodni, mikor jött a tw, és azt kezdtem használni, kártyás fizetés meg szinte mindenre. Előtte mikor 100 ezreket átpörgettem érdekes mód még semmi bajuk nem volt. -
sifarr
senior tag
válasz
norrberth #2517 üzenetére
"Átmeneti időre akár (jelentősen) több is lehet"
Ezt hogy érted?
Csak azt akartam ezzel érzékeltetni, hogy a TW-t biztonságosnak tartom. Én (!) nem félnék akár több 10 ezer Eurot pl. félévre ott tartani. Annak ellenére sem, hogy nincs OBA védelem.
A TW üzleti modellje jó, életképes. A működése stabilan nyereséges. Én (!) nem látok aggodalomra okot adó kockázatokat.Tehát ha pl. Euroban jönne a jövedelmem és nem lenne forintra szükségem, valamint a forint leértékelődésére számítanék, akkor nyugodt szívvel parkoltatnám ott a pénzt hónapokra, félévre, akár 1 évre is.
De ez egyéni kockázatvállalás függvénye is! -
-
István89
tag
válasz
norrberth #2471 üzenetére
Igen, a legegyszerűbb, ha átváltasz EUR számlára pénzt, így ha kártyával fizetsz, akkor arról fogják levonni a pénzt, de az se baj, ha nincs rajta annyi, mert akkor a HUF számládról fogják levonni, viszont akkor az átváltást ki kell fizetni, ami nem annyira vészes, de célszerű inkább előtte elintézni.
ATM ugyanúgy megy, mint magyar bankoknál szokott. Érinted vagy beteszed a kártyát és kiveszel pl forintot ha Magyarországon vagy, ha Romániában vagy és van pénz az euró számládon, akkor eurót tudsz felvenni 200 GBP határáig, de az alkalmazás ezt Neked mutatni fogja, hogy mennyit tudsz ingyenesen felvenni.
TW előnye szerintem jelenleg a saját magyar számla AFR rendszerrel összekötve. A Revolut nagy előnye, hogy még ingyenes a kártyás feltöltés, ami sajnos itt elég drága.
-
válasz
norrberth #2467 üzenetére
Van ami ott ingyenes, itt meg pénzes. Inkább a kártyás vásárlás miatt használják sokan, van nekik "eldobható számos" bankkártyájuk. Ha nincs szükséged különböző devizaszámlákra a pénzfogadáshoz és pénz utaláshoz inkább csak vásárolgatnál kártyával akkor Revolut. Nagy pénzmozgások néha problémások vagy a refund-os visszatérítések könyvelése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest