Hirdetés
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
üzenetére
Az enyémet már fel is függesztette 12-ei hatállyal. De a vicces rész, hogy a blokkolás ellenére, azt azért csak lehetővé teszi, hogy ránézhess a számláidra meg ugyanúgy az arcodba tolja a verification cuccot.
Én még a weben, számítógépen regisztráltam, és 3 évig úgy mond megbízható voltam, mert működött, most meg hirtelen mindenáron fotózzam le a személyimet, amit már korábban be is szkenneltem plusz csináljak szelfit EU-s irányelvekre hivatkozva. Lehet webkamerával is, csak egyrészt nekem nincs webkamera, másrészt a böngésző fel se kínálja, hogy hozzáférjen a nem létező kamerámhoz. Kapásból azt vágja az arcomba, hogy camera not supported.
Úgyhogy nálam itt vége a csodaklassz Wise-használatnak.
Milyen célból hoztad létre ezt a Wise fiókot?
Erre nyilván tudom a választ, de ezt ők is láthatják, szóval nem értem, hogy minek ez a kérdés.
Mi a fő bevételi forrásod?
Közöd?! Csak halkan jegyzem meg, hogy bár a bankoknál is van KYC, a kérdésekre nem kötelező válaszolni. (legalábbis a bankoknál)
Szóval a szelfit törvény írja elő (a konkrét EU-s jogszabályra egy deka hivatkozás nincs), mert azt feltételezik, hogy én nem vagyok azonos a személyimen szereplő személlyel. Ez burkolt célzás a bizalmatlanságra. Egyébként sem nekem kéne bizonygatnom, hogy én vagyok én, hanem annak, aki szerint nem vagyok azonos a személyimen szereplő személlyel. Ja hogy nem tudja? Hát akkor sajnos krokodilkönnyes búcsú következik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- LG 34UC79G Ultrawide 144Hz monitor
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest