- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Én is bizok a havidij menteségben ,de szerintem náluk az csak a guild wars lesz.
Ha csak nem vezetik be amit gw topicba mondtam,hogy havidijat felvátlja a nem kötelező , teljes kari és armor ilyesmi vásárlása online!
Ázsiába muxi már ez, de ide még nem hoszták be ,mert állitolag nem nézik jól szemmel!
PEdig joh lenne no havidij ugyan ugy mindet megszerezhetsz csak lassaban! A ficsurok meg megveszik 500 dollrért max levelü kész karakterüket( kit érdekel?)
-
Slayer Valor
őstag
NCSOFT hivatalos honlap: [link]
Játék hivatalos honlap: [link]
Tényleg nem lessz egy rossz gamma, és persze tényleg nem léesz ingyenes.
Mindenesetre várom, ez is egy új gamefajta lesz, és ahogy elnéztem a videókat, mind ingame, csak a vezérlőkörnyezetet eltüntették.. Grafikára tökéletes. De akkor is GW 4EVER!
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest