Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Tudom, én is csodálkoztam, amikor láttam...
Zárás: első videó
-
Wolverine
félisten
Az észak-amerikai szerver, a Hydra még online volt reggel fél 4-kor
Náluk a helyi idő szerint éjfélkor álltak le végleg. (piros is volt a telítettséget jelző négyzet
) Egyébként a tömegben nekem is voltak gondjaim, így inkább olyan frontokra mentem, ahol kevesebben voltak, és a végén a Földnél nem az egyes, hanem a kettes instance-ba léptem.
-
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #143 üzenetére
Nem is akartam a sűrűbe menni, nem bírta volna a gépem (sima támadásokat is alig bírta).
NCSoft store oldaláról mai nappal le is került, sőt, ha jól láttam ezzel a teljes sci-fi kategóriát kivették. Ma hajnali 1-kor még be lehetett lépni a szerverekhez (mind offline volt persze), de mostanra már a login szerver is le lett lőve. -
Wolverine
félisten
Egyesek megjegyezték, hogy azért fura, hogy egyetlen Eloh sem bukkant fel az egész játékban
Arrafelé nem csoda, hogy nem volt semmi; az event úgy lett meghirdetve, hogy a control pointokat és a nagyobb erődítményeket fogják majd támadni - magyar idő szerint este 9-től; akkor kb. mindenki összegyűlt Foreas Base-en Divide-on, és onnan rajzottunk szét
olyan 21:30 körül jött az első támadás Plateau-n Fort Defiance ellen.
Nem mellesleg az utolsó napokban a mobok dobtak (a piros, lvl 50-es fegyvereken/páncélokon kívül) olyan tokent, ami egy órára 20-szoros XP-t adott, én is így húztam fel azt a karaktert 39-reNálam nagyobb zónákba mentem, miután megvolt egy full szettem, a kezemben egy shotgunnal, ami egyszerre 5-6 ellenfelet is képe volt sebezni, és hármasával/ötösével öltem, de az 50 saját erőből nem lett meg...
szerk: egyébként rengetegen videóztak, páran írták is, hogy elfogyott a hely a gépükön
-
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #141 üzenetére
Én délen a Corman bázison voltam, ott semmi sem volt, még néha láttam is pár nagyon kezdő játékost felbukkanni.
Landing Zone mostanában elég sokszor elbukott, ez nem olyan meglepő. Ha meg tényleg az elite támadta akkor pláne.
Most viszont úgy semmivel sincs már kedvem játszani.Jut eszembe, szerinted lesz valami záró videó vagy valami?
Azért nagyon korrekt az NCSoft-tól, hogy nem csak egyszerűen leálltak a szerverek, hanem szerveztek előtte egy záró event.Amit sajnálok, hogy a hibrid karaktereket nem volt már időm kipróbálni. Viszont ezek szerint a történet vége nem happy end lett (aminek azért én örülök).
-
Wolverine
félisten
Ne gondold
A két CP, Landing Zone és Imperial Valley kb. 23:15-kor estek el, utána az AFS kivonta az erőit, és a térképet már nem is lehetett elérni másik zónákból. A CP-ket egyébként 50-es szintű epic Bane zsoldosok foglalták el minden zónában; én ott voltam Crucible, Wilderness és Divide elesténél is.
-
Wolverine
félisten
Nem, ez volt a zárás. 4 perccel ezelőtt leállt az utolsó két szerver is; először Valverde Plateau esett el, aztán Crucible, majd Concordia Divide és a többi zóna... A legvégén a Földre, New Yorkba szorultunk vissza; én magam a 2-es instance-ban az utosó pillanatig gyógyítottam a harcolókat a lvl39-ről a GM-ek által 50-re emelt exobiológusommal a Lexington Avenue-i csatában
(addig egyébként jól álltunk a Lexingtonnál, amíg 5 perccel a zárás előtt a hátunkba nem spawnoltak az adminok még egy támadóalakulatot... akkor már bedarálták a bázist)
-
Nimrod
addikt
Ennyi volt, most zárták le az összes szervert.
-
Wolverine
félisten
Az utolsó event... [link]
-
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #133 üzenetére
Caves of Donn egész könnyű volt, ott van is egy detonátoros bug. A barlang bejáratánál lehet felvenni bombát a robbantáshoz, de pár perc alatt a bomba mindig újratermelődik (viszont értelme nincs felvenni). Lehet, hogy inventory takarításkor eladtam az idevaló detonátort is?
-
Wolverine
félisten
-
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #131 üzenetére
Igen, ez valóban Pravus Research.
Chatet figyeltem és említettek egy oldalt, ahol kint van a logok elhelyezkedése. Hát... mindenhol jártam csak arra nem.
Viszont Wildernessen van még egy instant, a Crater, ahol szerintem bugba futottam.
Egyszer már nekiugrottam és pár küldetést megcsináltam ott, meg kinyitottam pár ládát. Lehet ez volt a baj, ugyanis mindent körbetakarítottam és már csak be kéne menni a kráterben lévő erődbe megszerezni két logot. Az erődbe viszont nem tudok bemenni az erőtér miatt. Kerestem leírást erről a küldetésről és egy generátort kellene felrobbantanom, utána be is lehet menni. A generátor megvan, de detonátor nincs hozzá. Leírás szerint a dobozokból lehet ilyet szerezni, amik közül most sokat nem tudok kinyitni (viszont amikor korábban jártam erre még ki tudtam). Így bomba nincs...
A játék bezárása meg lehet tényleg közel van, mert brutális piros cuccokat vágott hozzám a gép mostanában. -
Wolverine
félisten
Nem ugyanarról beszélünk
Az általad említett hely - Pravus Research - Concordia Wildernessen van, amire én gondoltam, az már a második zóna, Concordia Divide (Minos Caverns)
Szerintem ott nem lehet kiszabadítani senkit. (szerk: az első logos a kezdőhelyen a foreas faluban van, a tóparton, a második és a harmadik a Frontlines részen, balra és jobbra a fő útvonaltól egy-egy nyiladékban)
Egyébként a jelek szerint csak az amerikai szervereket fogják összevonni, az európai megmarad külön. -
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #129 üzenetére
Igen ez még Divine, de hogy is van ez? Mert az elején van egy védett falu egy tó körül, ott találkozok először a küldetésadóval, viszont amikor a gyárban szétlövöm a machina gyárat akkor oda átmegy.
Vagy nem is ugyanarról beszélünk? Ugyanis ő a gyár pusztítását adja (illetve hogy nézzek ott körbe). A rabok kiszabadítására van ötleted? Vagy azt nem is kell/lehet? -
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #127 üzenetére
Azt hiszem, hogy a machina gyáros küldetést még egyszer meg kell csinálnom. Elvileg ott kéne, hogy találjak logo-t, de nem leltem és a térkép sem jelöli sehol (igaz, csak a gyárban végeztem nagytakarítást, nem néztem körül odakint).
Amire nem jöttem rá, hogy az ott őrzött rabokat hogy lehet kiszabadítani? Szemben van egy pár bane, gondoltam ha azokat leölöm akkor annyi, de nem. Ráadásul abban a szobában kapcsoló sincs, a raboknál meg mindig respawnol egy világító lebegő valami. Ötlet?
Megnéztem a peteket, de nem tűnik nagy számnak. Tudnak azok valamit vagy csak követő dísznek vannak?
Azt néztem még, hogy az európai szervert egyre többször zöldnek jelöli a megszokott narancssárga helyett. Lehet, hogy egyre kevesebb a játékos?
Szerver összevonásról vagy bármi fejleményről tudsz valamit, mert ha minden igaz már csak egy hét és vége a játéknak. -
Wolverine
félisten
Időről időre van reset; az erőtéren nem tud átjönni senki, azt külön szét kell lőni ostrom esetén. Visszafoglálásnál meg kell semmisíteni a bejáratot védő erőteret, és bent egy központi oszlopra kattintani; ha elég sokáig sikerül megtartani ezt, akkor a bázis gazdát cserél
-
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #125 üzenetére
Van néhány outpost, amit igencsak sűrűn szoktak támadni és néha elfoglalni is.
Twin Pillarstól észak-nyugatra is van egy ilyen, ma pont ott voltam amikor jött a szokásos roham. Érdekes módon az ellen valahogy átjött az erőtéren és elfoglalta a bázist.
Pár kérdés ezzel kapcsolatban. Mikor tudnak átjönni az erőtéren? A bázisokat védő lövegtornyok, mechek, stb. újratermelődnek maguktól egy idő után?
Hogy lehet egy elfoglalt bázist visszafoglalni?
Arra már rájöttem, hogy az energiatoronyba belefutni nem nyerő ötlet...
A gép magától is visszafoglalja ezeket botokkal vagy csak játékosok tudják megcsinálni?
Ez a része nagyon tetszik a játéknak, hangulatot ad neki. -
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #119 üzenetére
Arra a villám logot használom.
Szerinted a közelgő D16-al már a szerverek összevonása is bekövetkezik? Nem láttam ugyan a kiadási jegyzékben, de erről volt szó nem is olyan régen, a játék vége meg már nincs olyan messze (3 hét), szóval esedékes lenne.
Egyébként tegnap érdekes volt olvasgatni a chatet, már arról témáznak, hogy mi lesz a következő kihalásra ítélt játék és a CoH/V neve merült fel.
-
Wolverine
félisten
Új képességeket tierenként kapsz; ha másra nem teszel, akkor a fegyversebzés és a páncél megéri
Az insták természetesen csinálhatóak többen is egyszerre, legalábbis nekem ilyen gondom korábban nem volt. Szólózhatóak; de nem árt a teljesítésükhöz egy minimum kék fegyver, és lehetőleg tarts többféle sebzésre alkalmasakat: vannak physical/sonic/laser/stb. immune egyének, és kellemetlen, ha pont nincs nálad másféle puska
-
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #115 üzenetére
Tegnap megint adtam neki egy próbát és egy kivételével működtek.
Vannak benne azért idegesítő dolgok, például ha közben kilogolsz, akkor kezdheted elölről. De legalább nincs közben respawn.
A research facility viszont keménynek tűnik a szerény 11-es szintemmel.
Az instákat csak egyedül lehet csinálni vagy éppen más is lehet ott (nem csapatban)? Ugyanis egyiknél épp előttem ment be valaki az átjárón és engem nem is engedett be oda, arra tippelek, hogy ez lehetett az oka.A soldiert hogy érdemes fejleszteni? Attribútumok közül az elsőre és a harmadikra adok már csak, logok közül meg a villámra. Illetve most azt nem tudom, hogy hogy tudok új képességeket tanulni, mert csak a második szinten vagyok, itt meg semmi jó nincs az aktív skillek között.
-
Nimrod
addikt
De nagyon kihalt ez a topik.
Most az ingyenes "végjátékban" én is visszatértem, összességében kedvelem. Bár van ami bosszant, sokszor inkább elfogadnám egy single playeres játékként.
Amit nem értek, hogy pár helyre nem tudok bemenni az átjárókon át (ahol videóbejátszás is van, például research facility is ilyen). Egyszerűen visszavág, hogy a térkép nem elérhető. Ez miért lehet?
Egyébként meg fognak szűnni a szerverek, csak a keleti parton lévő (USA) marad, a többiről áthozzák az embereket ide. Őszintén szólva kell is, mert valahogy egyre kevesebb játékossal találkozom, vagy csak én vagyok rossz helyen (level 10 környéke). -
Wolverine
félisten
Február 29-én bezárják a szervereket; előtte január 10-től teljesen ingyen hozzá lehet majd férni a játékhoz.
-
Wolverine
félisten
Egykori bétateszterként kaptam 14 napnyi trialt... Jólesett visszamenni, bár kicsit keveselltem az ellenséget, sokszor percekig futhatttam úgy Concordia Wildernessben, hogy nem akart megölni senki
(a leech gun iszonyú fegyver, csak ne zabálná annyira a muníciót...
)
-
L_ajos
őstag
Megunt vagy fel nem használt accot vennék vagy kódot! Csak ugy érdekel ha megvan a 30 nap
-
csabizx
csendes tag
nemtud valaki törtszervert hozzá ?
-
Bár ahogy elnézem nem sokat játszanak (még vele) azért megosztanék pár tapasztalatot:
Így lassan lvl 30 felé közelítve egész jónak tartom a játékot, csak pár negatívum merült fel, amit remélem a következő patchben javítanak. Illetve ami volt event (evet? beírták,hogy xy bázist támadni fogják,kell a help. Az eredmény? 60-90sec lag (6-8fps nálam, játszótársamnál 1-2) csodálatosan igénytelen volt.) ,illetve,hogy a negative feedbackre nem igazán akaródzott válaszolni nekik (GWben mindig válaszoltak 12H belül). Illetve 1 bugos questem van, amit nem tudok megcsinálni.
-
-
Nimrod
addikt
Most vettem észre egy apróságot. Leszedtem a TR-t, de a Document and Settings-nél ott volt a teljes install állomány, közel 5 giga.
-
-
Nimrod
addikt
Tudom, hogy egy picit warez, de valakinek nincsenek meg a betétzenék? Nem sikerült kihámoznom belőle.
Illetve nem is warez, mert az ftp-jükön is kint van egy csomó zene meg hang, csak pont nem azok, amiket keresek.
-
grimetime
tag
valakinek nincs véletlen egy fölös trialja
ha esetleg igen akkor priv plíz.
tetszik a game, megvenném de előtte ki szeretném próbálni.
kösz
-
Hát a support rendszerük egy kicsit barátságtalanabb,mint a GWseké,pedig elvileg ugyanúgy PlayNCn keresztül küldtem. Kérdeztem pár dolgot, illetve írtam pár javaslatot,ami szerintem sokat lendítene a PvP rendszerén a cuccosnak, de csak egy ilyen választ kaptam:
"Response (GM R******) 12/17/2007 01:24 PM
Hello Tamas,Thank you very much for contacting PlayNC Customer Support. Unfortunately, we can not provide information on future updates or features. Regarding your questions on gameplay, we encourage you in having a look at our official homepage and the various Tabula Rasa web sites, forums and articles on the net, where you should be able to quickly find an answer/solution to your query.
Here you can find a list of the recommended forums and fansites:
http://eu.rgtr.com/en/community/forums_and_fansitesPlease feel free to contact the support team again if you encounter any other problems.
Kind regards,
GM R******
PlayNC Customer Support Team"Szerintem ez egy kicsit kevés,de reméljük azért idővel ez is jobb lesz
Viszont ha minden igaz,holnap megjön Bpről a cuccos
-
Nimrod
addikt
Nem, az a Szikla, ez meg a Karibi.
Nem a havi díj ami sok, tök átlagos az összeg, hanem az hogy van (GW-nél csak "egyszer" fizetsz...).
Anno a CoV-ban is volt egy satufék, amikor sokan mérgelődtek mert mindenki maxon volt, de nem lehetett semmit sem csinálni. Aztán nagy nehezen jött hozzá új fejezet.
Egyébként ha jól tudom lehet úgy is csinálni, hogy egyszercsak nem fizetsz, akkor játszani nem tudsz, de a karid megmarad egy ideig (ez nagyon eltérő ahogy észrevettem, van ahol 2-3 hónap, van ahol soha sem törlődik), utána ha gondolod ismét fizetsz és ott is a régi harcosod. -
Hans Zimmer?
( Azt hiszem ennek a filmnek a betétdalát használtam fel én is itt)
Egyébként mint írtam az tart vissza, hogy mi lehet e majd valamit csinálni lvl 50 után,illetve a PvP részt kicsit felturbozzák e. A 3,5k havidíj, hát... Egy esti sörözésnél akár a többszörösét is elköltheted, vagy 3 lightos alkalom egy mekiben. Szóval szerintem ez azért kibírható.
Szerk: most nézem a végén van az előadó/névFene, peidg hasonlóan hangzott
-
válasz
Wolverine #89 üzenetére
Én elmentem Divineból valami wormholeon keresztűl egy másik helyre. Elsőre már az gyanús vol,hogy 35 latt nem volt ott ember,nem baj, kemény vagyok, elindultam, sétálok a mezőn,azztán egy enyhe földremegés, mögöttem az egész radar tele lett piros pontokkal,és ilyen fél ember nagyságú sziklák repültek felém. 3at túléltem
Egyébként később azért már durvulnak a küldik, azt mondták,hogy 30 felett már kell egy "kis" csapatmunka hozzá.Nekem a járművek (pl mintCabalban a motor vagy a légdeszka) hiányzik.
Crtl+U az mi jót csinál? -
Nimrod
addikt
Ha képet akarsz lopni akkor előtte ctrl+u
Én azért 16-os szintig nem nyomom, a stílusosan félszemű Nimrod Rising level 4-en tanyázik.
A pro részben többnyire egyetértek, a PvP-hez meg nem tudok hozzászólni, azt szinte mindig kihagyom minden MMO-ból (mivel semmi másról nem szól, mint hogy kinek van jobb gépe/netje/fegyvere meg ugye az autolock).
Elkezdtem csinálgatni a küldetéseket. Egy lélekkel nem beszéltem közben, csak NPC-kel és nem unatkoztam. Könnyen el lehet jutni a célpontokhoz (nem úgy mint CoV esetében), nem szükséges a team (lásd AO) és csak telnek az órák. Az viszont már zavart, hogy nem lehet utat rövidíteni, például átvágni az erdőn.
A gépemen simán elmegy, de érezni a ram hiányát, sokszor szaggat zsúfoltabb helyeken.
A többi gondolatom már leírtam róla korábban, összességében egy jó játék, de számomra inkább enyhe csalódás (vagy csak nálam lett magas a mérce).
És a végére egy [videó] -
Én is kipróbáltam, viszont szerintem én beszerzek egyet belőle. (trialban 16. szintig jutottam,de még van 1 nap vissza
)
Pro:
- Zene: Nagyon régóta ez az első játék, aminél nem kapcsoltam ki a zenét 15 perc után.
- Grafika tetszk, alapból belőtte magaát ultrára ( itt kaptam néhány érdekes pacát a képernyőre, ezért az árnyékokat kicsit meg kellett buherálni) amivel nincs is baj addig, míg mondjuk meg nem érkezik egy siegenél a 3. hullám ellen.Nah olyankor képregény.
- Siege: Még ha mobok ellen is,de tetszik,ahogy támadni, vagy védeni kell egy várost/outpostot.Védőknél szépen szól a sziréna,hogy eksün lesz, hangulatos
- Maga a hentelés hasonlít a Starship Troopersre, akinek az tetszett annak ez is bejövős lesz
- Mobölés nem olyan megvárom a respawnt aztán a következőt dolog. Itt kérem csapatszállítók hozzák a népet, illetve kiássa magá a föld alól,stb.
- Hangulatos mapok, jól megszerkesztett térképek
- Végre nem egy szokványos, pap, varázsló,kardos-harcos játék....
- Hirtelen ennyi,bár azt hiszem lenne még pár dolog. Jelenleg egyébként gőzerővel fejlesztik, illetve balanceolnak, remélem elfogadnak külsősöktől tippeket, mert lenne pár javaslatomCon:
- PvP része (jelenleg) egy vicc. (duel,illetve clan war).Az lenne a minimum,hogy az autolockot kikapcsolják PvPre.
- 50 után jelenleg megáll az élet,azaz nem tudsz mit csinálni (amaennyire én tudom, bár ahogy hallottam azért 30 után kezdenek durvulni az insták, szóval lesz móka egy darabig)Illetve pár kép a végére: (kicsit nagy a jpgk tömörítése a beépitett képlopónak,de nem vészes)
-
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #85 üzenetére
A kiadót és a fejlesztőt sosem szoktam nézni, pedig tudom, hogy az esetek nagy többségében nem ugyanaz.
A gondom az vele, hogy annak idején forradalmi MMO-ként lett beharangozva, de ehhez képest... mintha ha csak egy grafikailag feltuningolt AO-t látnék.
Jó lenne látni a Huxley-t, akkor lenne viszonyítási alap, de fogalmam sincs hogy hol tart annak a fejlesztése. -
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine #80 üzenetére
Itt is köszönöm a linket!
A gámáról... mit mondjak? Csalódtam. Az előző NCSoft MMO az a CoV volt (City of Villains, két hét trial) és ezt kivitelezésben ahhoz képest visszalépésnek érzem (gondolok például a vízre vagy a karakter generálásra).
Jó hír viszont, hogy a gépemen alap beállításokkal eléggé szépen megy.
A helyfoglalása pokoli, de el lehet viselni (közel 4 giga, updatenél viszont még egyszer ennyi átmenetileg). Holnap jár le a trialom, kicsit még játszogatok vele, de a sorsa uninstall lesz. A havi díjjal meg nem értek egyet, nyugodtan lehetne a GW-hez hasonló. -
Wolverine
félisten
-
Sziasztok! Bár látom,hogy nem igazán "pörög" a topik és, a játékhoz kapott trial keyt nem szereti senki ismeretlennek elosztogatni, azonban én mégis feltenném a kérdést: Van itt esetleg valaki, aki nekem adná a tria key-et? Érdekel a játék, fontolgatom a megvételét, de előzetes játék nélkül nem akarok belevágni.
-
esfr
csendes tag
Elolvastam a témával kapcsolatos összes hozzászolást és hát nem tudok dönteni, hogy érdemes-e megvenni, a kiprobálásáról sajnos lecsúsztam... A kommentek között nem találtam egy olyat se ami igazán dicsérné, de MMOzni akarok és wowhoz már nemigazán van kedvem ujbol nekiálni...
valami help pls mennyi is a havidij?
-
Wolverine
félisten
Ma zárul a béta némi eventtel
-
Wolverine
félisten
válasz
Polacheck #62 üzenetére
Régi post, nem baj
Szerintem nem átláthatatlan, inkább kifejezetten kellemesnek mondanám. A harcrendszer, az automatikusan a logba kerülő "irts ki 48 ellenséges páncélos vérnyulat" questek (az automatizmus különösen tetszik...), a feeling ott van. (de nem hiszem, hogy megveszem és fizetem a havidíját; annyit nem játszanék vele valsz, hogy megérje)
Ami kissé zavart, hogy a térképen feltűnő tracker jelzések nem mindig egyértelműek, főleg, ha barlang belsejében kellene megtalálni valamit. -
bozont
veterán
Látom most kijött egy szép kövér patch, majd meglátjuk milyen lesz a játék, ha egyszer lekúszik végre az az 1,7 GB.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
November 2-re csúszott a hivatalos bemutatója a játéknak
-
bozont
veterán
válasz
Polacheck #62 üzenetére
Játszogattam vele egy kicsit, most 10es szintű vagyok és közel az összes quest-et megcsináltam ami fellelhető. Alapjában véve nem rossz a játék, vannak benne jó ötletek és a harcrendszer is tetszik, na meg a szerverek is elég stabilak már. Viszont egy idő után monotonná válik, eddig a quest-ek nem voltak túl változatosak. Meg kár hogy csak ez az egy térkép játszható, legalábbis engem valami hibaüzenettel kidobott a játék, amikor valamelyik barlangból kellett volna továbbmenni.
Csak akkor ajánlanám bárkinek is, ha ingyenes lenne, ezért nem éri meg fizetni szerintem. Valami hiányzik ebből a játékból.
-
bozont
veterán
Még nem sokat játszottam, most végeztem azzal a tutoriallal és 4es szintü vagyok. Elsõre elég furcsa a játék és nehezen átlátható, de még korai végleges ítéletet mondani. Ami még zavar(bár ez betudható a betanak), hogy az elmúl két napban felváltva müködött egy eu-s meg egy usa-s szerver. Remélem orvosolják. A grafika nem rossz, 1024 maxon szépen fut a konfigomon, én nem várok többet egy mmo-tól.
Majd még elválik milyen lesz, de eddig az RF online jobban tetszik. -
Wolverine
félisten
Vetek rá egy pillantást, FilePlanet helyett NCSoftos ftp-ről jön az áldás
-
Szőrös
veterán
nna már lehet jelentkezni open bétára : [L:http://www.fileplanet.com/promotions/tabularasa/open/index.aspx][/L]
-
bélanéni
őstag
próba...
-
bélanéni
őstag
Hova tűntek a privát üzeneteim?
-
asimov
aktív tag
válasz
Darth_Revan #50 üzenetére
Én megnézném a tabula rasa-t
ha még nem vitte el előlem senki a kulcsod
Vagy már nem zárt? Szerintem zárt.
ui.: na ez privi akart lenni
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
Nekem nem jött be annyira a játék...ha valaki szeretné,akkor megadom (ingyen) a PlayNC-s accomat a Tabula Rasa zárt bétára. Az 1. jelentkező viheti.
u.i.:Ha már nem zárt,és bárki regelhet akkor tárgytalan a postom -
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Remélem nem 1:1 lesz az átváltási arány.
Nos, az első nap alapján néhány tapasztalat:
A videókártyámat nagyon nem szerette a játék low grafikánál feljebb, ez azért kissé fájt. A karaktergenerálás elég gagyira sikerült szerintem, a modellek valahogy hihetetlenek, és abszolut nem emberiek. Fura volt, hogy vezeték és keresztnevet is kötelező volt adni a karakternek.
A játék eleje némi training szerűséggel kezdődik, ahol megmutatja az alap dolgok használatát. Nézet szempontjából egyértelműen 3rd person view van, ráadásul a tabot lenyomva az adott célpontot rögzíti a rendszer, így nem kell célozni. A szintlépéseknél kétféle pontot kapunk, az egyikkel skilleket tudunk fejleszteni, a másikkal pedig a három alaptulajdonság egyikét tolhatjuk feljebb.
Az UI elég fapados, a chatról nem is beszélve. Semmit nem lehet mozgatni, amennyiben mondjuk a backpackedet kinyitod, még fordulni sem.
A harc viszont nem rossz. Az egér bal illetve jobb gombjával lehet interakciókat kezdeményezni, mindkettőhöz lehet több dolgot is rendelni, amik között a számbillentyűkkel lehet váltani. A fegyverek közül a pisztoly, a shotgun és valami karabélyszerűség fordult meg a kezeim között. A lövöldözés realisztikusnak mondható, közelebbről nagyobbat sebeznek, a shotgun pedig több célpontra is hat. A ''varázslat''-ok közül egyedül a villámot tudom használni egyelőre, ez sokkal brutálisabbat sebez, mint a fegyverek, ráadásul több célpontra is átpattan, de 3 után elfogy az energy, úgyhogy a fegyvert is nyomatni kell. A castolás pontosan úgy néz ki, ahogy a bemutató videóban, csak sokkal gyorsabb.
Tegnap eljutottam lvl5-ig, itt az első alkalom, hogy a Tier2-es kasztok közül választani kell. Eddig szimpla mobdarálás volt a game, nem találtam túl sok taktikázási lehetőséget sem a harcok során, sem a küldetésekben. Küldetésekből eddig tipikusak voltak: Ölj meg x db y szörnyet, szedj össze x db bőrt, ami y mobból esik, menj el x helyre, ott öld meg y-t.
Összességében számomra grafika terén abszolut a KOTOR-ra emlékeztet a játék, viszont tömegnyomor van egyelőre mindenhol ahol jártam. Meglátjuk hosszabb távon mit tud produkálni. Ha a jelenlegi tapasztalatom alapján kellene véleményt mondanom, akkor nem ajánlanám, annak ellenére, hogy tényleg vannak benne jópofa ötletek. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
kijöttek a hivatalos árak:
* $14.99 per month
* 3 months - $41.85 (the equivalent of $13.95 per month)
* 6 months - $77.70 (the equivalent of $12.95 per month)
* 12 months - $143.40 (the equivalent of $11.95 per month)
holnap mesélek a játékról is, most léptem meg a Specialist-hoz kellő szintet. -
asimov
aktív tag
válasz
Darth_Revan #41 üzenetére
Akkor irányítás full wow szerű? Igazából itt olvastam elösször hogy a TR mmofps
azt hittem tuti az info. A screenshotokból meg nehéz rájönni hogy beállított vagy a rendes játék.
És hogy tetszett? Garriot nagyon azt mondogatja hogy a többi mmo társához képest óriási előrelépés, meg teljesen új rendszer, ez miben nyilvánul meg? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Update:
Fut az update a kliensre. Nagyon kedves azon online játék gyártója, aki egy 2 gigás patch letöltéséhez 90k-s sebességre képes szervereket biztosít. Remélem ma/holnap eljutok odáig, hogy valóban ki tudjam próbálni. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Mindjárt indul az éles is, a preorder pack tulajai is belemászhatnak a bétába már.
Szerencsésnek nem mondanám magam. Kaptam egy meghívót a WHO (Warhammer Online) bétába is, amire mint a messiásra várok, erre az egyik ablakban a felcserélt yes/no gombok miatt no-t nyomtam, azonnal törölték a jogosultságomat hozzá, mindenféle kecmec nélkül. Azóta próbálok levelezni a supportal, már az EA-nak is írtam, de egy kanyi választ nem küldenek... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Kicsit felhozom. Ha minden jól megy, hétfőn-kedden ugrom egy fejest a bétába, aztán meglátjuk. Majd mesélek, mert sokat várok tőle...
-
Nimrod
addikt
Új videó:
[link]
Nekem nem nagyon tetszik. A játék azért, mert Teen minősítést kapott, kár érte.
A videó pedig azért, mert számomra olyan, mintha az Ati demóját tették volna be, csak Ruby kapott új ruhát. -
Slayer Valor
őstag
Egy fulluccsó nekem is:
1. Dehogynem tudtak volna csinálni blizzék jó grafot, de ha tudtak, mért nem tették meg... pl megcsinálhatták volna azt, hogy a mostani cuccos a minimum graf körül lenne, és akik grafmániásak(elég sok van belőlük), azoknak jó alaposan feltuningolnák az egész cuccost.. ''Becsili-viliznének'' mindent, és ez a jobb gépeken még futna is
Mindenesetre majd WoW2, ha lesz (10-20 év múlva biztos), minden bizonnyal brutál grafika lesz, mert akkorra a mai csúcsgépek már pár k-nál sem fognak többet érni
2. Nem figyelem csak észreveszem...(najó, szinte ugyanaz a kettő) ezek nálam alapvető dolgok, hogy megnézem milyen a játék környezete. Ez legyen a kisebbik problem, de az már nagyon feltűnö, hogy 10 méterre egy fa ugyanolyan, mint a másik, csak máshogy van fordítva. És ebből egy helyen van vagy 50. Na mindegy, ez sok mmoban így van, de tényleg nem a grafika a lényeg, szal akik nem azt figyelik, azoknak még az ennél jóóóvaaal!!!! bénább cucc is megfelel.
höhöö, Ragnarok Online -
Viktor77
titán
válasz
Slayer Valor #29 üzenetére
Na, még egy uccsó off, mert különben moderálnom kéne magam.
''Meg eleve, mért ne hozhatnánk példát wowból...fullmás mindkettő. ''
És két kérdés a végére.
1. Őszintén, szerinted a Blizzardnál nem tudtak volna sokkal valósághűbb grafikát csinálni a játékhoz? Sztem egyáltalán nem volt cél ez, a graf nagyon passzol egy fantasy világhoz.
Ja, és ne feledd ennek a jatéknak szinte egy irodai konfigon is futnia kell, így tudnak belőle sokat eladni. Asszem ez sikerült is.
2. Te egy játékban azt figyeled milyen átmenettel nő ki a földből egy fa? Amíg ezt nem írtad én meg se néztem jobban. Amúgy nem veszek észre furcsaságot, viszont szerencséd, hogy erről már nehezebb jó képet találnom (gyakorlatilag nem is találtam), mert csúnyán megcáfolnálak megint. -
Slayer Valor
őstag
Azért nem értettem komolyan mindent.. Kéz térdnélt, csukló nélküliséget meg nem csaj karira értettem, hanem hapira..(mondjuk ezt írhattam volna) Amugy csak kicsit fokoztam, azért nem térdnél ér véget(bár majdnem), csak eléggé lennt van, vagy egyszerűen csak túl vastag a kéz, és úgy néz ki
GW topicban meg ''csak'' 134 hszban említettük a wow-ot
Meg eleve, mért ne hozhatnánk példát wowból, mindkettő játéknak vannak rossz, és jó tulajdonságai. GWben ez nincs, WoWban amaz nincs, szal tökmindegy, a 2 game más kategória, fullmás mindkettő.
WoWnál egyedül a grafikával, karakterek kinézetével (jó mondjuk másik lényeknél nem igen látszanak az arányok, de embereknél nagyon) van bajom... Ja és van pár csúnya átmenet, pl ahogy a fa kigyün a fődbü.. -
Viktor77
titán
válasz
Slayer Valor #27 üzenetére
Oké, az lehet, hogy nem a WoW a legszebb (bár kinek a pap..)(szerencsére, mert leszarom a grafikát, de a játékélmény isteni) de azért hülyeségeket please ne. (Bár aki a grafikát nézi elsősorban egy játékban az meg is érdemli.)
[link]
[link] Tényleg, ez aztán trampli.
Állj fel és nézd meg hol ér véget a karod (nekem bizony ott ahol a csajnak a képen), és milyen érdekes még csuklója is van.
(Mellesleg, milyen érdekes (szoktam olvasgatni a GW topicot) mindig a WoW-hoz hasonlítjátok vagy a WoW-ból hoztok példát valamire. Most nézzétek meg a WoW topicot (topicokat) egy szó nem esik a GW-ről. Biztos véletlen...) -
Slayer Valor
őstag
válasz
Chrystopher #26 üzenetére
''Nagyon szépen kivan dolgozva az is bármennyire is nem akarod elhinni.''
Khmm... WoW grafikája úgy ahogy van, el van bénázva.. Nem is a grafika, hanem a megvalósítás, mert a textúrák azok tök jók, rajzfilmesek, mesések.
''Ha esetleg nyomsz a WoW-ban egy Esc gombot majd klikkel egy Video Settings gombra és azokat a vacak csúszkákat felhúzos majd izombol le OK-olod akkor nagyon szép a WoW grafja.''
Mindig maxon toltam a gamet, antialiasing nélkül, de ez nem tesz rajta túl sokat, de próbáltam ezzel is (kissé beakasztotta a gépet..) De nekem így se tetszik
Talán (!) ha kicsit megfelelőbb színösszetételek lennének, és ugye az arányokat jobban megrajzolták volna, akkor nekem is tetszene.. iszonyatosan ocsmány GWhez hasonlítva. (ugye nekem inkább ezek a csili-vili cuccok tetszenek)
Nagyon sok embernek tetszik, de azért a 6 millió(vagy már több?) játékosból se mind a grafikájáért szereti...
Azt elismerem, hogy egy istenkirályos MMO játék, de nem tudnék vele naphosszat gémelni, nem az én stílusom a gusztustalan össze-vissza szín mindenfele, és a hülye nagykezű, csuklónélküli mukikák rakásra.. meg az emberek keze is a térdüknél ér véget, kézfejük nagyobb mint a fejük, az ember nők isznyatosan tramplik, sötöbö, sorolhatnámÉn ezt nem tudnám megszokni soha, lvl 20ig is csoda, hogy elmentem XD
Röviden: ''elhányom''(ezt nem kell komolyan venni) magamat az egész játéktól, ha ránézek.....
Játékról meg annyit, hogy PvE nagyon atom, szal ez is az a jól bejövös megyek és hentelek, érdekes questelés, amit régen szerettem.. pvpt még sosem próbáltam, lvl 20ig ment a próba acc, sztem nem is fogom kipróbálni account nélkül..
GW-t azért 15 hónapja, szinte folyamatosan nyomom (1700 óra felkerekítve)
ha van valami commented, azt pls ne ide, hanem inkább privátba, így is túl sok az off...
Izé, hogy én se legyek már olyan marhanyagy off:
Hmm... ahogy nézem TR képeket, ez jó véres játék leszpl rögtön az első kép: [link]
Egyébként nem tud senki vmi újat a játékról?
[Szerkesztve] -
Chrystopher
csendes tag
válasz
Slayer Valor #24 üzenetére
Neked mi bajod van a WoW grafikájával? Nagyon szépen kivan dolgozva az is bármennyire is nem akarod elhinni. Ha esetleg nyomsz a WoW-ban egy Esc gombot majd klikkel egy Video Settings gombra és azokat a vacak csúszkákat felhúzos majd izombol le OK-olod akkor nagyon szép a WoW grafja. Nem olyan csili-vili mint a GW.
u.i.: Mind a WoW-al mind a GW-vel játszom/játszottam. WoW-ot most is tolom és a GW-t is elég sokat nyúztam.
Szerk.: De hogy ne legyek nagyon off
Hajrráá! Várjuk a megjelenést! WáááÁáá
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
válasz
Slayer Valor #24 üzenetére
Akkoriban ez a graf jonak számitott!
Egyébként az a sok év azért lehetett ,mert egy teljesen uj gamet kellet összehozni és a nagy optimalizálás miatt tartott idáig szerintem!
Meg ugye volt blizzardosok hozni kellet az idő szintett ! -
Zenty
őstag
Gw-vel is 5 évig elszorakoztak
-
Nimrod
addikt
válasz
Slayer Valor #19 üzenetére
4-5 év?!? Addigra nagypapa leszek.
-
Zenty
őstag
válasz
Slayer Valor #19 üzenetére
Szerintem ezt is vagy legaláb 3 éve fejlesztik!
Richard Garriot egyfolytába kiemelik én nem ismerem de állitolag nagy majer ..
Volt egy hír,hogy az ncsoft körül ugrálja ezt a csávot
Csapatával szabad kezett kapott és idő korlát sincs és joh költségvetésel dolgozhatnak. Nemtudom kihez vagy mit tud ez a lord ,de akármelyik kiadotol ritkaság ez!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
válasz
Slayer Valor #13 üzenetére
Jah már linkelted
-
Zenty
őstag
e3 trailer nah ez atom durva!
[link]
''Lord British, azaz Richard Garriot a Tabula Rasaval akar új színt vinni az MMORPG-k világába''
Ez el is képzelhető a felhozatal után
Mindesetre a csávo fullra szabad kezett kapot az ncsoftol és már jóh régota fejlesztik ezt is!
Nagyon nyomatják mindehol mmorpg ütést és szerintem eléggé fizetősre utal
[Szerkesztve] -
Botee17
tag
Ez a játék nagyon bejön (1előre). Remlnykedek benne, hogy nem lesz fizetős. Szerintem nem minden ember engedheti meg magának, hogy egy játékért havi 3ezreket fizessen. Habár ha belegondolunk hasznos is lehet annak, aki dohányzik
. Mongyuk havi 10doboz cigi az egy ilyen előfizetés ára. És aki meg nem dohányzik annak olyan mintha rászokna
. De én mindenesetre ezt a játékot és a Huxley-t is nagyon kíváncsian várom. Ha jól tudom ez lesz az első MMOFPS. A grafikájá a videókon elég szépnek tűnik, de a screenshotokon...valahogy nem az igazi
. A játékmenetről annyit, hogy elég pörgősnek és összetettnek tűnik, a környezet nagyon tetszik. Nem tudom mi fog kisülni ebből a játékból, de én bízok a fejlesztőkben.
-
Nimrod
addikt
Jujj, de várom már.
Szerintem leghamarabb karácsony környékén jön ki. -
Zenty
őstag
Én is bizok a havidij menteségben ,de szerintem náluk az csak a guild wars lesz.
Ha csak nem vezetik be amit gw topicba mondtam,hogy havidijat felvátlja a nem kötelező , teljes kari és armor ilyesmi vásárlása online!
Ázsiába muxi már ez, de ide még nem hoszták be ,mert állitolag nem nézik jól szemmel!
PEdig joh lenne no havidij ugyan ugy mindet megszerezhetsz csak lassaban! A ficsurok meg megveszik 500 dollrért max levelü kész karakterüket( kit érdekel?)
-
Nimrod
addikt
válasz
Slayer Valor #7 üzenetére
Miben lesz ez másabb?
-
Nimrod
addikt
Amint kijön Project Entropia repül.
-
Slayer Valor
őstag
UP!
-
jahjah gw foreva. ha ingyé lesz mint a gw akkor megveszem! teccik!
-
Slayer Valor
őstag
NCSOFT hivatalos honlap: [link]
Játék hivatalos honlap: [link]
Tényleg nem lessz egy rossz gamma, és persze tényleg nem léesz ingyenes.
Mindenesetre várom, ez is egy új gamefajta lesz, és ahogy elnéztem a videókat, mind ingame, csak a vezérlőkörnyezetet eltüntették.. Grafikára tökéletes. De akkor is GW 4EVER! -
Kanczy
veterán
?!
-
Kanczy
veterán
A többek közt a Guild Wars-t jegyző NCSoft berkeiben készülget a Tabula Rasa című MMOFPS,mely tudtommal az első ilyen típusú játék.Szerintem elég érdekes lesz,kiváncsi vagyok,hogy lesznek megoldva a singleben egyértelmű dolgok...
[link] --> itt egy pár videó a játékról,szerintem érdemes várni a végeredményre,eddigi játékaik alapján (GW,CoH,CoV) bízom a NCSoft-ban! Lássuk mi sül ki ebből a játékból!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged