- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
minyima
csendes tag
Köszi, lefuttattam, átállítottuk egy olyan csatornára amit nem használnak.
Csak azt nem értem, h azok akik auton vannak, azoknak nem változik a csatornája? Úgy értem, h most beállítottam mondjuk a 7es channelre, de lehet holnap az lesz a legfoglaltabb, nem? Nem az auto a legjobb, h kiválassza mindig a legjobbat? -
föccer
nagyúr
Kellett volna?
Milyen név alatt találom?
A legbosszantóbb az egészben, hogy ez már egyszer hibátlanul be lett állítva. Csak a céges laptopon nincs rendszergazdai jogosultságom, és egy ottani frissítés után nem tudtam csatlakozni az otthoni routerre. Természetesen az hálózati kulcsot már rég elfejeltettem és hiába adtam meg egy új kulcsot ehhez az ssid-hez, azt valamiért nem tudta párosítani a noti hálózati vezérlője. Ezután jött az új ssid, aminek az lett az eredménye, hogy nem enged ki a WAN-ra így nem tudom vpn-en csatlakozni a céges hálózathoz, amire viszont égetően szükségem lenne.
üdv, föccer
-
repvez
addikt
Köszi müködik mindkét gépen a net mostmár, mind vezetéken mint wifin, de van egy gond azért még.
Ha beállitom a security opciokat akkor eltünik a wifi a netbookon és még a router menujébe sem tudok belemenni arrol a gépröl .Csak akkor jött vissza a net rá ha kikapcsoltam a securityt.Most semmilyen védelem nincs a hálozaton.
Mondjuk elég kis faluba használja a srác akinek beállitottam, de azért mégis jobb ha lenne rajt valami .
-
repvez
addikt
A vezetéknélküli rész jobban érdekelne mert azt még nem csináltam elötte.
[link]
Találtam egy simulátort a routerhez ebben le tudod irni még hogy miket kell beirni ha jelszavas hálózatot szeretnék wifin?
Illetve hogy a gépen a wifi beállitáston hogy kell beálitani win7-en , mert mint irtam érzékeli a hálozatot de nem kapcsolodik hozzá. -
repvez
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged