Hirdetés
- TKSTAR TK905
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
minyima
csendes tag
Köszi, lefuttattam, átállítottuk egy olyan csatornára amit nem használnak.
Csak azt nem értem, h azok akik auton vannak, azoknak nem változik a csatornája? Úgy értem, h most beállítottam mondjuk a 7es channelre, de lehet holnap az lesz a legfoglaltabb, nem? Nem az auto a legjobb, h kiválassza mindig a legjobbat? -
föccer
nagyúr
Kellett volna?
Milyen név alatt találom?A legbosszantóbb az egészben, hogy ez már egyszer hibátlanul be lett állítva. Csak a céges laptopon nincs rendszergazdai jogosultságom, és egy ottani frissítés után nem tudtam csatlakozni az otthoni routerre. Természetesen az hálózati kulcsot már rég elfejeltettem és hiába adtam meg egy új kulcsot ehhez az ssid-hez, azt valamiért nem tudta párosítani a noti hálózati vezérlője. Ezután jött az új ssid, aminek az lett az eredménye, hogy nem enged ki a WAN-ra így nem tudom vpn-en csatlakozni a céges hálózathoz, amire viszont égetően szükségem lenne.

üdv, föccer
-
repvez
addikt
Köszi müködik mindkét gépen a net mostmár, mind vezetéken mint wifin, de van egy gond azért még.
Ha beállitom a security opciokat akkor eltünik a wifi a netbookon és még a router menujébe sem tudok belemenni arrol a gépröl .Csak akkor jött vissza a net rá ha kikapcsoltam a securityt.Most semmilyen védelem nincs a hálozaton.
Mondjuk elég kis faluba használja a srác akinek beállitottam, de azért mégis jobb ha lenne rajt valami .
-
repvez
addikt
A vezetéknélküli rész jobban érdekelne mert azt még nem csináltam elötte.
[link]
Találtam egy simulátort a routerhez ebben le tudod irni még hogy miket kell beirni ha jelszavas hálózatot szeretnék wifin?
Illetve hogy a gépen a wifi beállitáston hogy kell beálitani win7-en , mert mint irtam érzékeli a hálozatot de nem kapcsolodik hozzá. -
repvez
addikt
Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Milyen név alatt találom?