- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Aktív témák
-
minyima
csendes tag
Köszi, lefuttattam, átállítottuk egy olyan csatornára amit nem használnak.
Csak azt nem értem, h azok akik auton vannak, azoknak nem változik a csatornája? Úgy értem, h most beállítottam mondjuk a 7es channelre, de lehet holnap az lesz a legfoglaltabb, nem? Nem az auto a legjobb, h kiválassza mindig a legjobbat? -
föccer
nagyúr
Kellett volna?
Milyen név alatt találom?
A legbosszantóbb az egészben, hogy ez már egyszer hibátlanul be lett állítva. Csak a céges laptopon nincs rendszergazdai jogosultságom, és egy ottani frissítés után nem tudtam csatlakozni az otthoni routerre. Természetesen az hálózati kulcsot már rég elfejeltettem és hiába adtam meg egy új kulcsot ehhez az ssid-hez, azt valamiért nem tudta párosítani a noti hálózati vezérlője. Ezután jött az új ssid, aminek az lett az eredménye, hogy nem enged ki a WAN-ra így nem tudom vpn-en csatlakozni a céges hálózathoz, amire viszont égetően szükségem lenne.
üdv, föccer
-
repvez
addikt
Köszi müködik mindkét gépen a net mostmár, mind vezetéken mint wifin, de van egy gond azért még.
Ha beállitom a security opciokat akkor eltünik a wifi a netbookon és még a router menujébe sem tudok belemenni arrol a gépröl .Csak akkor jött vissza a net rá ha kikapcsoltam a securityt.Most semmilyen védelem nincs a hálozaton.
Mondjuk elég kis faluba használja a srác akinek beállitottam, de azért mégis jobb ha lenne rajt valami .
-
repvez
addikt
A vezetéknélküli rész jobban érdekelne mert azt még nem csináltam elötte.
[link]
Találtam egy simulátort a routerhez ebben le tudod irni még hogy miket kell beirni ha jelszavas hálózatot szeretnék wifin?
Illetve hogy a gépen a wifi beállitáston hogy kell beálitani win7-en , mert mint irtam érzékeli a hálozatot de nem kapcsolodik hozzá. -
repvez
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest