- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
repvez
addikt
Köszi müködik mindkét gépen a net mostmár, mind vezetéken mint wifin, de van egy gond azért még.
Ha beállitom a security opciokat akkor eltünik a wifi a netbookon és még a router menujébe sem tudok belemenni arrol a gépröl .Csak akkor jött vissza a net rá ha kikapcsoltam a securityt.Most semmilyen védelem nincs a hálozaton.
Mondjuk elég kis faluba használja a srác akinek beállitottam, de azért mégis jobb ha lenne rajt valami .
-
repvez
addikt
A vezetéknélküli rész jobban érdekelne mert azt még nem csináltam elötte.
[link]
Találtam egy simulátort a routerhez ebben le tudod irni még hogy miket kell beirni ha jelszavas hálózatot szeretnék wifin?
Illetve hogy a gépen a wifi beállitáston hogy kell beálitani win7-en , mert mint irtam érzékeli a hálozatot de nem kapcsolodik hozzá. -
repvez
addikt
-
repvez
addikt
tudnátok segiteni én kifogytam az ötletekböl. Van egy TP LINK WR 340GD router és egy SAMSUNG NETBOOK NC110 egy PC és egy 5megás ADSL net.A lényeg hogy nem tudok sehogy sem netet varázsolni a gépekre se vezetékesen se WIFI-n.
A routeren mindent beállitottam ahogy a varázsloban mutatta a dolgot ,de semmi .
A netbooknál kiirja a router tipusát és hogy kiváló a kapcsolat erössége, de nem lehet csatlakozni hozzá.Ha viszont a telefonom netjét osztom meg akkor a netbook tudja használni a netet wifin.
De ha a router be van kötve akkor nem tudtam semmilyen formába netet elöcsalni a mindig 686 vagy 651es hibakodot adott és a tulajdonságban hiába adtam meg a router IP jét nem javult meg a wifinél ugyan igy hiába irtam be az SSID nevet és a wep key nevet semmi sem tortént.Tudnátok addni egy általános leirást addni hogy mit hol mire kell irni hogy a router vezetéken keresztül a PC-nek wifin meg a netbooknak tudjon netet addni ?
Mindegyiken w7 van fenn.
Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest