- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Kellett volna?
Milyen név alatt találom?
A legbosszantóbb az egészben, hogy ez már egyszer hibátlanul be lett állítva. Csak a céges laptopon nincs rendszergazdai jogosultságom, és egy ottani frissítés után nem tudtam csatlakozni az otthoni routerre. Természetesen az hálózati kulcsot már rég elfejeltettem és hiába adtam meg egy új kulcsot ehhez az ssid-hez, azt valamiért nem tudta párosítani a noti hálózati vezérlője. Ezután jött az új ssid, aminek az lett az eredménye, hogy nem enged ki a WAN-ra így nem tudom vpn-en csatlakozni a céges hálózathoz, amire viszont égetően szükségem lenne.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne, miszerint ebben a routerben hol lehet beállítani, hogy wifi-n is elérjem a WAN-t?
Átnyálaztam az admin felületet, de nem jöttem rá, hogy mi lenne a megfelelő beállítás.
Probléma leírása itt.
Köszi szépen.
üdv, föccer
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest