- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
vargalex #67947 üzenetére
Nem gond.
Egyrészt a lokál hálózat mindegy, nekem az a lényeg, hogy a vezetékes eszközök netre jussanak. Másrészt Huawei modemet ad a telenor, nem tudom, így módosul-e a dolog.Most ott kicsit elakadtam, hogy fent van az openwrt, belépek a böngészős guiba (ez a luci?) és próbálom beállítani a client modeot ezt a leírást követve.
Azonban a luci-proto-relay és a relayd-bridge packagek nincsenek feltéve, és nem tudom telepíteni, mert eldobál Signature check failed üzenettel.
Ha idáig eljut, akkor már kap netet a WAN-on, vagy lehet hogy az sincs neki? Mert olvastam, hogy a v1.1 < routereket először vissza kell flashelni korai verzióra, hogy a wan működjön, openwrt alatt, de az enyém pont 1.1-es, ezért ezzel nem foglalkoztam, és felmerült bennem, hogy pedig kellett volna, és azért nem tudom letölteni a packageket, mert nem él a port (mondjuk a wan led világít-villog) és nem kap hálózatot.
Szóval mi a fene lehet ez a signature check failed?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
vargalex #67945 üzenetére
Nem vagyok otthon hálózat témában. El tudod konyhanyelven mondani, hogy az első modatodnak milyen élettani hatásai vannak?
A cél a következő: több pc olyan helyen van, ahol nincs kábeles net, és nincs a gépekben wifi. A hálózatot egy LTE wifi modem biztosítja, amin nincs ethernet port, úgyhogy tovább kell osztanom a jelet. Adott egy szekrényben kallódó ilyen router, így arra gondoltam, hogy csatasorba állítanám úgy, hogy fogja az lte modem wifi jelét, és tovább osztja etherneten a jelet a többi gépnek.
3rd party fw felrakás nem gond, ha van hozzá step-by-step guide, és utána sem nehéz beállítani
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Van egy v1-es változatom, és azt szeretném elérni, hogy egy wifi hálózatra felcsatlakozzon, és etherneten ossza tovább a netet.
Van erre lehetőség? Ha igen, akkor ezt miként tudom megoldani?
Köszi,
Mosqu!to
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest