- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
Ahhoz olyan router kell,ami tudja,ez csak max 450-es..
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdés..ebbe a routerbe be lehet állitani,hogy csak a wifit lekapcsolja meghatározott idöpontban? -
snooze
veterán
válasz
woodworm #43669 üzenetére
valamit félreértettél..nekem ugy kell,hogy csak azokra a wifis eszközökre kell a tiltás a meghatározott idöben,amelyiknek én megadom a mac address-ét..de akkor azokon egyáltalán ne legyen net..semmi..csak hiába állitottam be,nem müködik..gondolom azért,mert ott kér olyat,hogy milyen oldalakat engedélyezek hozzáférést,meg oldalakat..
ha van kedved állitsd be lécci a tieden,és ha lehet csinálj fotot hogyan kell,hogy müködjön is..megköszönném.. -
snooze
veterán
válasz
Intruder2k5 #43630 üzenetére
van benne szülöi felügyelet,de az csak beirt oldalakat tilt a meghatározott idöben..az meg ugy egy kalap s.a.t nem ér..
-
snooze
veterán
válasz
Intruder2k5 #43626 üzenetére
értem.. köszi..ez akkora megoldhatatlan probléma egy idöpont tiltás megcsinálása internet tiltására mac adress alapján??
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz
Intruder2k5 #43562 üzenetére
ahogy vettem..gyári..
-
snooze
veterán
sziasztok!
segitséget szeretnék kérni router beállitással kapcsolatban..
igaz ez 842nd router,de gondolom vannak egyezö részek..
olyan beállitást szeretnék,hogy wifin csatlakozott eszköz csak a meghatározott idöben kapcsolodhasson a routerhez,a többi viszont mindig..mac adress szürés van..
hol lehet ezt beállitani,esetleg egy magyar nyelvü segédlet létezik-e..
várom a segitséget,és köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest