- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni26k
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #59494 üzenetére
Dánke. Valamiért a gyári fw-vel sokkal gyorsabb a letöltés.
-
beni26k
csendes tag
Routerem:TL-WR1043ND V2
Gargoyle Version:1.7.0Vissza szeretném tenni a gyári fwt. Hogyan tudom ezt megcsinálni ? Egyszerűen letöltöm a Tépé honlapjáról és frissítek vagy van valami fondorlat a dologban?
-
beni26k
csendes tag
Sziasztok,
már régóta ki szerettem volna próbálni az openwrtét. Mivel nálam a router csak router, nincs rá se hdd, se printer dugva, így feldobtam a gargoyle féle 1.7 fwt. (Köszönöm Intruder2k5-nak a tanácsot.)Mindennel megvagyok idáig elégedve, de azért lenne pár kérdésem: (Alapbeállításokat használok)
1, A torrentezés miatt bekapcsoltam a UPnP & NAT-PMP servicet. Jól tettem-e?
2, Alapból van ebben valamiféle tűzfal védelem? Mert a tűzfal menüpontban gyakorlatilag csak az internetezést lehet korlátozni. A gépemen nem használok külön tűzfalat, csak a Kasperky antivirus van feltéve.
3, Hogy állítsam be a wifit? Jelenleg bgn, 40mhz és hetes csatorna van kiválasztva, WPA2-PSK. Intel 5300 adapter van a gépemben, ott is engedélyezve van a 40mhz, 7 csatorna beállítva és le van tiltva WMM (QoS).
4, QoSt érdemes bekapcsolni a routeren? Töltök és így is tudok netezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest