- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnylife
csendes tag
válasz
vargalex #40484 üzenetére
Szia!
A tartomány ugyanaz. Ezért kellett lemennem a 192.168.0 tartományba. Vannak más eszközök is a DHCP címkiosztás (100-) alatt, és azokat látom. WIFI-n nem jelenik meg az ARP listában sem. Már volt hasonló tapasztalatom egy másik típusú routerrel, de ott gyárilag nem ment. Azért (is) cseréltem azt le. Az openwrt-nek viszont az egyéb tudása kellene. Hol tudom megnézni a bridge-t? Ott nem lehet valamit állítani? Köszi -
sunnylife
csendes tag
Van egy fix IP című (ipari) eszközöm. A gyári firmware-rel WIFI-n keresztül is elértem. Most az openwrt-s firmwarrel csak vezetékesen. Nem tudja valaki ennek okát?
-
sunnylife
csendes tag
Segítséget kérnék. Új vagyok itt. Nem szeretném végigolvasni a 40000 bejegyzt ést, de szeretném tudni, hogy ha Vargalex firmware-t telepítettem, és fel kéne még tegyek USB 3G meghajtót, de nincs elég memória a routerben. Hogyan tudom beállítani, hogy a modemben lévő memóriakártyát tudjam használni a router memória kiterjesztésre, telepítésre? Esetleg Vargalex alapfirmware hozzáférhető-e, mert abban új kernel van, és a http://josefsson.org/openwrt/dongle.html oldaon leírt csomagok nem stimmelnek. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest