- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyilkosMeh
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #45435 üzenetére
Beírtam routerbe is meg telefonba, telefonnál jelzi hogy kifelé menő jel volt, de visszafelé nem mutatott semmit, meg nem is jön be semmi
-
GyilkosMeh
csendes tag
Igen, válaszol.
-
GyilkosMeh
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #45429 üzenetére
A vidéki szolgáltatónk nem szereti az ilyet. Ha beállítom, akkor kimenő forgalmam van csak, bejövő egyáltalán nincs, gondolom tiltja.
-
GyilkosMeh
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket. Van egy WT19i (Live With Walkman) telefonom. A gyári GB és ICS romokat is beleszámítva, a wifi nem megfelelően működik. Tudok csatlakozni, viszont néhány weboldalon és a Google Play-en nem tölti be a képeket.
Próbáltam a routert beállítani, de sehogy nem javult a helyzet. Próbáltam statikus címmel csatlakozni rá, szintén semmi. XDA-n találtam egy wifix nevű appot, az se segített.
A telefonon zárt BL van, amit nem lehet nyitni, megnéztem telefonban(állítólag nem lehet nyitni, de annyi szemét van a neten, hogy nem értek semmit ez ügyben) így kernel csere ki van zárva.
Van egy Sony Tipo-nk is, ami szintén nem szereti a wifinket. Azon a legutolsó gyári ICS 4.0.4 van.
A routerünk egy TP-link TL-WR1043N, legújabb firmware-val. Másik router nincs a közelben, ami bezavarhat.
Beállítási a következők:
Name (SSID): mindegy
Channel: 11
Mode: 11bgn mixed
Channel Width: Automatic
Max Tx Rate: 300Mbps
Kódolás: WPA2-PSK
Titkosítás: AES
Volt ahol javasolták hogy változtassam meg a kódolást, vagy szedjem ki teljesen, és az sem segített.
Jelenleg ezt a romot használom, mert ezen érdekes módon, rendesen működik a wifi
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2424547
Továbbá még ez a rom megy rajta:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139252
Remélem tudtok segíteni, vagy van valami tippetek, elképzelésetek
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest