- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
CTM
csendes tag
válasz
vargalex #43281 üzenetére
Szia!
Nagy nehezen sikerült összehozni ez alapján: http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr842nd (RECOVERY-ben leírtak, de nem gyári firmware-rel, hanem vargalex-essel.)
Most hogy újra működik a router, kérek szépen annyi segítséget, mit állítsak be rajta pontosan, hogy wi-firől kapott NET-et tudjam tovább osztani LAN portokon. Köszönöm szépen!ui.: A forrás router nem saját és ideiglenes megoldás lesz, szóval nem tudok hozzáférni annak az admin felületéhez (és nem is szeretnék hozzá nyúlni), tehát ilyen megoldásra lenne szükségem.
-
CTM
csendes tag
Sziasztok!
Sürgős segítség kéne. tplink 842nd-s routerem van, feltettem a vargalexes firmware-t, el is értem, állítottam pár dolgot, viszont most nem érem el sem wi-fi-n, se kábelen. Reset gombra sem reagál (amit abszolút nem értek.)
Cégnél vagyok és ideiglenes net-et próbálok varázsolni, hogy Wi-fin kaptunk NET-et, de jelenleg csak android hot-spoton tudom osztani, viszont a PC-knek kellene a vezetékes. Sürgős segítség kellene! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest