- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robotsyte
csendes tag
válasz
vargalex #44749 üzenetére
Igen, az lenne a csúcs, de már 150Mbps-en is többel kellene mennie és a netről szedett dolgok mennek is, torrent is tölt a maga 5-7 MBps-ével.
De a legfőbb gondom, hogy az ezelőtti 3000Ft-os tplink routerrelis ez volt, szóval nem lett túl nagy az előrelépés ezzel a routerrel. -
Robotsyte
csendes tag
válasz
vargalex #44746 üzenetére
Köszönöm a választ.
Az egyik gép kábelen csatlakozik (1Gbps) a másik pedig Wlan-on. Ezen a gépen írja, hogy 130Mbps a sebesség, de ez általában változik 60-130 között. Ez a gyári wifi adaptere a laptopnak, de van egy usb-sem is. Azzal is kipróbáltam azzal már stabilan 150Mbps-et ír, de a sebesség nem sokban változik (1-3 MBps). Ez a wifi egy tplink N-es wifi adapter (pontos típust most nem tudok mondani egyikről sem mert dolgozom).
Ezeken felül próbáltam még másik laptoppal és telefonnal is (Galaxy S3) de a helyzet változatlan.Robi
-
Robotsyte
csendes tag
Sziasztok
Elsőként kérlek nézzétek el nekem, ha már valaki kérdezett hasonlót, de egy ekkora topicot már nehéz átolvasni.
Nekem egy kis gondom van a wifivel. Mégpedig a wifi alatti fájl másolással két gép között, ugyanis, maximum 1,5MBps tudtam kihozni belőle, ami ugyebár borzalmasan lassú.
A kapcsolatra a windows azt mondja, hogy 130Mbps-os, és netes mérésekkel hozza is ezt, de ha fájlokat másolnék akkor már nagyon gyengén teljesít. Próbáltam több géppel is, de az eredmények majdnem ugyan azok. A routeren a legfrissebb gyári firmware van (3.13.13 Build 130428 Rel.58290n ).
Ezelőtt egy egyszerűbb (kb 3000Ft-os) TP-link routerem volt, az is ezt csinálta, de ott ráfogtam, hogy olcsó, tehát szar. De mivel most ez is ezt csinálja, már nem igazán tudom mi tévő legyek.Valakinek esetleg valami ötlete?
üdv
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest