- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaUser #45761 üzenetére
Mondjuk számomra az nem derült ki a hsz-edből, hogy ez most, vagy negatív vélemény volt részedről! Én az elején azt hittem, hogy dicséred a vasat, egészen addig, még azt nem olvastam, hogy "legalább egy napig*"! Aztán itt átváltasz némi kritikába, majd ismét pozitívan kezded látni a dolgokat, az időkapcsoló lévén!
Itt jegyezném meg, hogy a kis fogalomzavarodat letisztázzuk, hogy a reset, és a reboot nem azonos! Attól, hogy egy-két percre áramtalanítod a cuccot, az még nem reset, csak újraindítás! Reset az, amikor a reset gomb nyomva tartásával, vagy menüből, gyári alapbeállításokra teszed vissza a routert!
De, hogy reagáljak is az olvasottakra, ezzel én így cseppet sem lennék elégedett, no ha nem egy garanciáztatható a hiba, de akkor is nonszensz, hogy tizenezer ft-os router képes stabilan működni akár egy egész napot is! Más megoldás híján falhoz vágnám úgy, ahogy van!
Nem egy professzionális business modellről van szó, így nem is várom el, hogy éljen túl egy atomcsapást, de azért nem ártana, ha mondjuk normál - és nem kímélő 70-80 kapcsolati szálas - üzemben stabilan tudna menni mondjuk két hetet, egy hónapot folyamatosan! Amit fentebb leírtál, azt egy 1500Ft-os SMC is kiszolgálja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest