- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Ha felteszed a block-hotplug csomagot, és a /etc/config/fstab-ban beállítod a from_fstab opciót 1-re, akkor elvileg automatikusan mountolja csatlakozáskor. Mondjuk én sem szedem le a vinyót (DIR-825-öm van, 22-24 MB/s-el másolok róla), így még nem próbáltam. De a scriptet megnézve, működnie kell.
-
ALI_G
veterán
Nálatok memória mennyire van tele?
28.79 MB (41% cached, 3% buffered, 6% free)
Ránézésre elég csekélynek tűnik, de gondolom torrentezéshez ennyi is elég.
USB-s vinyó eltávolításánál csak kihúzom mint PC-nél, vagy le illik előtte állítani a szolgáltatást/torrentet, egyebet? Visszadugásnál automatikusan mountol?vargalex: aha, logikus
-
Speeedfire leírásában az első parancs volt... Lehet, hogy kimaradt?
opkg update
opkg install luci-admin-full luci-theme-openwrt luci-fastindex luci-app-firewall luci-app-qos luci luci-app-initmgrHa most nem csinálja, akkor ezúttal biztos nem telepítetted fel az ott lévő oldalakat. Feltételezem, hogy az egy előző telepítés lehetett. Vagy mégsem? Akkor lehet böngészőhiba, próbáld másikkal... Esetleg ürítsd ki a cache-t. Vagy ami a legkevésbé valószínű, eltávolítottad egy "takarítás" során.
-
Speeedfire
félisten
Maradhat az ntfs, de azt már nem tudom, hogy támogatja-e a dd-wrt. Illetve a torrent is bonyolultabb, nah meg nem hiszem ,hogy a programokat lehet külső részre telepíteni. Szerintem hagyd a csudába a dd-wrt és használj openwrt-t.
Intruder2k5: ennyiszer csak nem lehet rosszul beírni
Gordiann: lehet, hogy csak a luci része nincs fent, elvileg kell lennie rajta tűzfalnak (iptables)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest