- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
dokee78 #64203 üzenetére
1: Azért mert nem jön a segítség, ne feltételezzük már egyből azt, hogy nem akarnak segíteni!
Legyen inkább az az első gondolat, hogy nem jár olyan valaki erre, aki tudna segíteni.
Majd gondolkozzunk el azon, hogy hátha tudok magamnak segíteni, hiszen brutál mennyiségű hsz van ->
2: Esetleg meg lehet próbálni a kereső használatát, mert wifivel kapcsolatban iszonyat sok hsz van már.(Én pl kb 2 percig szoktam látni a gyári felületet a tplink routereken, így nincsen tapasztalatom vele...)
-
-
-
-
-
-
-
snemeth
aktív tag
válasz
dokee78 #5603 üzenetére
Vagy én értem félre a kérdésedet vagy a linket nézve megoldható a gyárival is:
IP & MAC Binding menü:
Fix IP-t rendelsz a hálókártyák MAC címeihez. Utána mindig az itt beállított IP-ket kapják meg.
Bandwidth menü:
- Control Settings: beállítod a neted le/fel sebességét
- Rules List: IP & MAC Binding menüben beállított 3 IP-hez felveszed a szabályokat. (mindegyikhez azt a le/fel sebességet, amit szeretnél)Engress: kifelé menő
Ingress: befelé jövő -
Speeedfire
félisten
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #5569 üzenetére
Most ez nem értem!
Kérdésem:
Aki TP-LINK TL-WR1043ND Router tulajdonos linkeljen,már egy képet,hogy hogyan néz ki a kezelőfelület ahol a gépekre kiosztott sebességet állíthatom/korlátozhatom.Ezzel a Routerrel leosztom a UPC Fiber Power 120/10-es netet:
1. 20/1 MB/s
2. 20/1 MB/s
3. 60/8 MB/s (Ez lesz olyan stabil net,mint a UPC Fiber Power 60/6MB/s.pl.:ping)Válasz:
1. Szerintem a router gyári firmware-ének nincs ilyen funkciója. Ilyet csak okosított firmware tudhat, pl. openwrt.Gyárilag így nem tudom vele megosztani sebesség szerint,csak ha teszek rá Openwrt-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest