-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
milyen eredmény?
a sebesség az ftp másolásnál, de akkor ezt el kel fogadni ,hogy ilyen hisz mindenkinek ilyen
én basic mentést írtam, hogy több funkciód legyen (webcommander, runcommand, stbstb...)
erről van szó?
basic-2017-02-01.tar.gz akkor valamit félrenéztemDe azért érdekes hogy a Tp-Link úgy gondolja elad egy USB HDD fogadásra képes routert, hogy húúú ez csodálatos médiaszerverré változik az otthonodban, ja csak éppen 20 évvel ezelőtti sebességgel lehet használni.
Erről nem ti tehettek félre ne értsétek, csak ez így átverésszóval ezt, hogy gondolják csigatempóban felmásolom a gépemről a filmet a hálózati HDD-re ,hogy utána a tv-n megnézhessem? hozzádugom a géphez a HDD rámásolom 600MB/s-el majd hozzádugom TV-hez a HDD-t és megnézem
elolvasod a readme-t, amit már többször megtettél elvileg
[link]
kell lennie SMBmnt megosztásnak is, ha a /mnt -be van csatolva a meghajtódWindows intézőben:
-a címsorban az "Ez a a gép" helyett beírjuk router címét így: "\\192.168.1.1", majd enter megnyomása után megjelennek a megosztott mappák.
-a mappákon jobb gombos menüvel felcsatoljuk a kiválasztott mappát hálózati meghajtónak.TotalCommanderben: a Hálózat/hálózati kapcsolat -nál felcsatolhatjuk a windows-ba, mint külső meghajtót:
-Meghajtó betüjelet kiválasztjuk amit szeretnénk.
-Mappa: "\\192.168.1.1\XXX" (A per jel= "\", és nem= "/"!!!).
-XXX = Luci/Szolgáltatások/Hálózati megosztások/Megosztott könyvtárak/"Név" alatt ami van. (TplinkSMB, share, stb)igen a leírás szerint csatlakoztattam a meghajtót és írtam a #65595 hogy Total Commander látja felcsatlakozik a hálózati meghajtóként, de nem tudok bele másolni, jogosultság kellene neki
Win Intéző ugyan ez a helyzet értelemszerűen, ott viszont az a furcsa a kis ablak nyílik és azt mondja 2,xMB a hely
szóval valami ott nem kerek. Nem ott van az SMBmnt mappa ahol lennie kel? -
bnorci71
addikt
ftp-n másoltam
samba van telepítve a routerre,de semmit nem állítgattam rajtaja de a munkacsoportot átírtam ami a notiba meg van advaOK a sebesség akkor rendben, majd egy HD sample kipróbálom, csak még ideiglenes állpotok uralkodnak a Lan kábel keresztül mindenen, és rövid is így router le a földre közelebb húzva szóval ezt a próba után hogy a TV látja a megosztást lejátszik pipáltam hogy rendben
-
bnorci71
addikt
a win formázás nem is érdekelt, csak unalmamba megcsináltam
ha jó lett volna nekem az a felület azért megszokottabb barátságosabb
formázgatni nem akarok eztán
fdisk kel az nekem nem hiszem, hogy fogom nézegetniSamba-t még sehogy, haladok sorjába mert talán 1 dologra tudok koncentrálni meg nektek is egyszerűbb
nem is tudok a gépen a visszafelé lejátszani...
a sebesség viszont még mindig gyötrelmes egy HD filmet így mikorra másolok át hogy kipróbálja.....
viszont van jó hír a TV csontnélkül felismerte a hálózaton a megosztást és le is játszik. A tekeréssel van gond kicsit lassú meg van hogy kilép a lejátszásból de erre majd visszatérünk ez lehet TV oldali hiba is.
szóval most a fájl másolás sebességére kellene megoldás
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
1Tb Hdd lesz ráakasztva és a DNLA fontos lesz nem akarom még egy HDD-re másolgatni a filmeket, oda tölt onnan lejátszok, ha ez nem fog menni akkor felesleges volt eddig csinálnom és ugye 20-30Mb/s bitrátájóú HD filmeknek is át kel meniük
akkor lesz SWAP, lesz exroot 1-200Mb nem fog hiányozni
de ha mondjuk egy progi már csak az exroot-ra fér fel akkor, ha a HDD.t leválasztja az ember csak az a szolgáltatás nem lesz elérhető jól gondolom.Nekem mint az elején írtam és emlékszel is rá jól torrent+DNLA kel meg ami ehhez elengedhetetlenül szükséges mondjuk a QOS hogy azért lehessen böngészni is miközben megy a p2p, vagy filmet nézni
-
bnorci71
addikt
a progi állította magától
merek én piszkálniHeadless
de tegnap meg az volt az első kérdés, hogy van-e SWAP...
most akkor kel vagy nem?én tegnap is azért csodálkoztam mert az én logikám szerint kiírja a HDD a SWAP területre majd onnan a véglegesre az miért gyorsabb mintha rögtön a végleges helyre írja
vagy teljesen hülyeséget beszélek? -
bnorci71
addikt
nagyon nincs is mit elrontani
lecsatlakoztatás után
2. 'set'
3. 5%-ra állítom 'set'
majd mount ás a fenti állpottransmissionban /mnt van megadva letörlésnek és 3Mb amit letölt
azt hiszem mára feladom
babicsbalu
ha holnap reggel megint nem lesz wifi én is mérges leszek
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
Ntfs-t hogy próbáltad?
hát a Szabi leírása alapján Putty-al, de ugye az open-re van akkor lehet itt a gond...
Mivel nem értesz hozzá,
ez így van
de próbálom megérteni amennyire muszáj
ezért szerintem tedd fel a format.tar.gz-nket,
azt honnan és hogy ? erre keresek a szoftver fül csomagoknál?
és válts ext4-re
úgy lesz csak azt gondoltam az openwrt elboldogul az ntfs-el menni fog a LEDE-nek is
-
-
scream
veterán
Kernel logban ennyit látni:
[25256.314245] device wlan0 left promiscuous mode
[25256.318918] br-lan: port 2(wlan0) entered disabled state
[25257.643351] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): wlan0: link is not readyEbből az IPv6 érthető, mert ahol tudtam disabled-re raktam (interface-t is, DHCP, DNS), de a többit nem értem miért csinálja...
-
scream
veterán
De szerintem mégis annak lesz köze, mert mintha a leas time-ok beragadnának.
És mivel csak olyan eszközzel nézem, hogy látható-e a WiFi, amit használok az adott WiFi-n, ezért annak már van Lease kiosztva így nem tudom megmondani, hogy konkrétan a WiFi szórás hal el vagy csak beragad valami és amiatt nem tudnak csatlakozni/látják a kliensek a WiFi-t.
-
scream
veterán
Az a rossz csatorna és szélesség miatt volt 30 és szerintem nálam láttad.
A WiFi issue-mat nem tudom hova rakni. Nap közben barátnőm panaszkodott, hogy nem látja megint a WiFi-t. Ilyenkor nem csak az SSID nincsen broadcastolva, hanem tényleg nem elérhető a WiFi, pedig LuCI-ban úgy mutatja, hogy minden rendben, logban sem találtam semmi hibára utaló jelet.
A Lease time-ot 1h-ra állítottam, lehet az nem tetszik neki és amiatt hülyül meg?
Illetve nem tudom, hogy jó helyen szoktam-e statikus IP-ket osztani a klienseknek DHCP mellett, jelnleg itt állítom őket:
Network -> DHCP and DNS -> Static Leases.
Amúgy amikor látható a hálózat, akkor stabil és hozza végig, amit kell neki, DMA hiba nincsen a System logban.
-
bnorci71
addikt
lentebb írtam az angol fórumokkal leírásokkal nem boldogulok
esetleg átolvashatod a leírásomat amit a mi web gui-nkhoz írtam, mert ez is haszonló elemekből áll, csak van 1-2 plusz választható beállítás is benne, aminek a leírása openwrt/lede wikiben külön található, és a luci helyett a mi felületünket teszi fel a végén:
Jól gondolom, hogy vannak összerakott csomagok, mint például a tiéd? Ilyenkor csak azt feltolom és örülök?
ha kézenfekvő dolgokat kérdezek nem véletlen, nekem ez nagyon új és nem is akarom magam túl mélyen beleásni csak annyira, hogy feltudjam tenni a mod fw-t és tudjon torrent kliensként funkcionálni, vendég wifi korlátozás és hasonló finomságok nem érdekelnek.
Azt szeretem ha 1x beállítom aztán amíg működik azt se tudom hol a routerMég egy kérdés ez is nagyon láma csak hogy jól gondolom-e.
Modolom az fw-t lesz torrent kliens. A gépen böngészek leakarom tölteni amit leakarok, elindul a linkről a gépen a torrent progi ott kitallózom neki a routerhez dugott USB-s HDD-t és szépen letölti seedelni utána a router.
Majd ha meg akarom nézni a Lan kapcsolattal rendelkező Tv-n szépen megnézem? -
scream
veterán
Nem, még nem, mert nem találtam hozzá még leírást vagy scriptet, amivel uninstallálni lehetne.
De most felraktam és felment gond nélkül.
opkg install suste-headless-9092_0.8.2-2_all.ipk
De azért kicsit furcsán néz ki. Hiányoznak a képek, fav logo van.
Status/Links oldalt látom, illetve a System/Backup, Reboot-Shutdown és Resets oldalakat.
-
Headless
őstag
Már nézem, a hozzáállás perfect. Pü-be rögtön megkaptam mindent ami kell.. Formázó hiba is volt benne... javítva. Konkrétan. az, hogy az automount konfigot maga az automount hozza létre nyilván nem futott még le egyszer sem az automount ezért a konfigot hiányolta a formázó oldal.
-
Kris87
aktív tag
Szia!
Forgattam magamnak V3-ra egy LEDE verziót, beletettem azokat a "fájlokat" amik az usb formázó felülethez kell. Ezt ugyanúgy, mint BB esetén tettem egy 3220-as esetében.
Majd próbálkoztam a backupokkal amiket készítettél. Először a Legújabb basicet tettem rá; nem ment benne a formázó felület. A format.cgi teteje jött csak be, kiírta, hogy mi van beledugva, de nem lehetett partíciókat létrehozni. Aztán reset, feltettem csak a formázót; ezzel sem működik. Aztán újra reset, feltettem a Full változatot, ugyanez. A végén gondoltam lefuttatom csak a cpu tesztet, arra pedig kiírta, hogy nincs jogom futtatni.
Azért próbálkoztam a LEDE-vel, mert a BB alatt nem tudtam normálisan használni usb hubbal, folyton eldobta vagy a nyomtatót, vagy a szkennert, vagy a statisztikát, vagy egyszerre. Ugyanez a hub hibátlanul megy hetek óta egy 3220-as rúterrel.
Szóval tud valaki nekem ajánlani egy ezzel a rúterrel kompatibilis aktív usb hubot, vagy meglesni, hogy miért nem megy a LEDE alatt egy csomó minden? Köszi.
-
scream
veterán
Ja értem, így már világos. Nem esett le, hogy azok több core-os routerek voltak...
Viszont most szívok rendesen a VPN belövésével.. Valamiért nem akar elindulni a daemon és nincsen logja sehol sem...
A beginners guide alapján csinálom, WDR4300-on ment simán, minden egyből (ott openvn néven van a csomag), itt meg szívás (itt nincsen sima openvpn, csak openvpn-openssl vagy nossl...
Android-ról próbálok rákapcsolódni és már az elején elhal PolarSSL parsing cert X509-cel, bár gondolom ez független a routertől...
-
scream
veterán
Teljesen nyugalmi állapotban volt.
Simán terminálba másolva SSH-n nem ment végig a script valamiért, így csináltam egy külön .sh-t és azt futtattam.
Csak azt furcsállom a többi (akár általad posztoltat is) eredménynél az `Elapsed time` a roundoknál egyre több és több nála, amiket meg látom, ott a round-ok ideje kb azonos.
(Remélem érthető mire gondolok.)
-
CheGhost
aktív tag
Hagyjuk a gargoyle-t, igazából csak gyorsan kipróbáltam, de nem sokat gondoltam végig, hogy így kell-e tenni, de akkor nem. Igazából csak érdekességképpen csináltam volna meg...
Most már visszaraktam a 0.8.1-et, de lehet, hogy vak vagyok, de a 0.8.1-repair és a 0.8.2-repair fájlokat nem találom, csak az old-repairs könyvtárban, de azokat meg nem merem felrakni. Illetve a 0.8.3-repair-ról nem találtam infót. Pedig ebben az esetben végig néztem az 0..99 infókat, a sysupdate infót, a logout-ot és a fórumot is.
(#65393) vargalex
Ok, köszönöm, most már azt hiszem tiszta teljesen. -
scream
veterán
Bocsi, valamiért úgy rémlett, hogy a router ajánlós topicban is ott voltál, de most látom, hogy nem.
Amúgy Asus AC68U volt délelőtt eMagon 40ért, de délutánra 50re felvitték, így az ki is esett, utána néztem AC66U-t, de inkább úgy voltam vele, hogy épp elég lesz ez a TP-Link V3, mivel 1 AC képes eszköz lenne a routeren.
WDR4300 van most, ez is jó lenne, csak már nem kapni sehol újonnan.
-
-
Kris87
aktív tag
Kipróbáltam, de korlátozva van a sebesség 11 Mbit linksebességre. Ezt a korlátozást keresem, ami nem a regdb fájlban van elrejtve. Működik, csak lassan, a kompatibilitással nincs gond, mert egyszerre két ugyanolyan eszközzel próbálom, egy külső zajoktól mentes wifi bridge a cél, persze csak elméletben. 😃
-
P_Pro_HW
csendes tag
user management miatt, egyszerűbbnek tűnt.
>>A dupla eth1-et tuti nem önmagától csinálta.
Nézd, én most putty-oltam be rá először és nem én szerkesztettem bele a két eth1-et, hidd el.Milyen router ez?
1043 v3.szerk:
Elrontottam a VI-os másolást, igazad van. Mindjárt másolom a teljes network-ot. -
sto1911
veterán
Koszi, mar mukodik is az alap rendszer, transmission web felulet meg latszik a dlna is.
A pendrive az csak tesztkent jon szoba, ha bevalik, akkor majd lecserelem. Ha kozben ki is purcan se gond
Van otthon 2 2.5-es vinyom (lehet rosszak is), meg egy 3.5-es is valahol, de mindhez kellene kulso haz meg esetleg tap, legalabb egy proba erejeig. Az egyik 2.5-es raadasul meg PATA csatlakozos is, szoval nem egyszeru. -
Headless
őstag
A dir 860-al is "csak" 6-700-at mért vargalex ami erősebb az egy x86-os pc, de az nem a kis méretéről fogyasztásáról, 4 ethernet portjáról, olcsóságáról híres.
Akkor már olcsóbb hatásosabb egy nas/egyéb ami átveszi a feladatokat a routerről, routerre meg mehet gyári fw amivel gyári mérések szerint ~940 mbps-t tudsz kihozni. Persze csakis kábelen.Dave:1043 v3 ugyanaz mint v2, v4-re még nincs openwrt de sokkal több azzal sem lesz de az már erősebb azért. Mint írtam gyári fw-vel ez is jó.
-
Fishor
senior tag
Köszi!
Bár nem értettem akkor mér miről beszélsz, csak aztán feltűnt nekem is amit már megjegyzett hogy én 1.1 gyel írtam és hogy valójában tényleg 0.1 na mindegy a lényeg hogy most már minden jó.
Ha olyan jó lesz ez is mint még a régi első generációs 841 akkor meg leszek elégedve. Bár ezzel már nagyobb sebességet tudott elérni a letöltésem, mint korábban.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Torrenthez akarok portot nyitni, és hogy a gépemnek mindig ugyanazt az ipt ossza ki a router azt szeretném lefoglalni. A gépem ip je (amit a router oszt tudtommal) 192.168.0.101 a rooteré 192.168.0.1. A gép ip jét akarnám a dhcp ben az address reservation nál lefixálni, hogy az adott mac címekhez mindig ugyanazt adja, így a nyitott port amit pedig a forwardingban a virtual serversnél nyitok mindig ugyanahhoz az ip hez tartozna.
Viszont jelenleg akár portot akarok nyitni, akár lefoglaltani mindenre ezt a hiba üzetet írja amit korbban írtam és nem csinál semmit.
Korábbi routeremmel sosem volt ilyen hibaüzenet azért fura, hogy ez meg vacakol.Üdv: Fishor
-
God Vazzeg
veterán
Akkor ez nagyon új. Na majd meglátjuk, jó lenne megjavulna, vagy ha máshogy nem megy kap egy openwrt-t bár v4-re nem láttam letölthetőt még. Beállításokat átnéztem, wds-t én is kikapcsoltam alapból, de most vissza kapcsoltam, olvastam itt hogy problémát tud okozni a működésben. (Érdekes ez azért..)
DD-WRT nincs már? Linksys routerem volt, és az atom stabil volt
-
kovbandi82
őstag
Tehát ha felrakom a Te fw-det, arra akármelyik mentés felemehet?
Tehát felrakom a Wdr4300-as sysup. - ot, utánna melyik mentéseket kell milyen sorrendben felrakni? Plussz akkor a wan részt törölnöm kell, csak a lan interface maradjon?
Bocsanat, tudom nem 1043nd, ha probléma menjünk át másik topicba, de maga a beallitas resz ugyanaz lesz -
k_miso
tag
Szia Suste!
Már megint értetlenkedek. Ugyan valóban nem olvastam a changelog-ot és radme-t, de feltűnt a LuCI-ben az új menü. Csak nem igazán értem. Akkor most a LuCI csatolási pontok oldala halott?
A suste/mount oldalon szépen látszik a csatlakoztatott tárhely, csak azt nem értem, hogyan került a felcsatolás a share pontra. Próbálkoztam a set gombbal felcsatolni a mnt könyvtárba, vagy éppen átnevezni a HDD-t, de semmi nem változik.
Egyébként readme-t nem találtam meg. Ahol utalsz rá, ott nem működik a link. -
envagyok
veterán
Sikerült megoldanom 1-2 órája.
A 9092-es porton sem sikerült megoldani, mert md5 hibát írt ki.ssh-n sikerült ezzel a módszerrel:
cd /tmp
wget http://www.example.org/original_firmware.bin
mtd -r write /tmp/original_firmware.bin firmwareBár ott is egyszer kifagyott az ssh a wget után, de másodszor sikerült.
-
envagyok
veterán
Kipróbáltam a firmware-edet, de szeretnék még párat kipróbálni.
Sajnos nem tudom visszaállítani a gyári fw-t.
Az oldaladról letöltött wr1043nv1_en_3_13_12_up120405_webrevert.bin file-t betallózom, majd flash.
De valamiért nem sikerül. Feltöltődik a file, de nem kéri az md5-öt, majd újraindítás után újra a luci fogad.
Mit rontok el? -
k_miso
tag
Szia Suste!
Nem tudom milyen beállításra gondolsz, de a legtöbb router gyári fw-ben nem sok beállítást kapsz: SSID, csatorna, meg a biztonsági beállítások. A jobb routereknél van egy kis utalás az adóteljesítményre, pl. gyenge-közepes-erős. Egy ilyen olcsó routernél semmi ilyesmi nincs. A többi pedig aligha határozza meg a sebességet.
Szerintem a zaj/jel nyereségben keresendő a különbség. Az pedig a "vas" jellemzője, állításokkal nem lehet befolyásolni. Nyilván oka van annak, hogy a 1043 ruternak háromszor akkora az alaplapja, mint a TENDA-nak. -
k_miso
tag
Suste!
Ezt a részt értem, ezt tanácsolta Alex is. Sőt már működik is. A többit nem értem. Nézzük egy példán keresztül:
- a fő routerben beállítom a vendég wifi-t a leírtak szerint
- a fő routerhez UTP-n csatlakozik egy (vagy több) AP, ezen is szeretném szórni a vendég wifi-tHogyan tudok internetet adni az AP-nek úgy, hogy a hálózat elemei nem lesznek elérhetőek?
-
k_miso
tag
Suste!
Hát ez elég bonyolultnak tűnt az Alex javaslatához képest. Aztán még egyszer elolvasva rájöttem, hogy tulajdonképpen éppen az Alex javaslata van kiszínezve. A részletek között nekem nem minden világos.
Az én esetem nem éppen ez, de érdekel ez a megoldás is.
Jól érem, hogy egy hálózat egyik AP-je kell hogy vendéghálózatot szórjon?
Az AP eredeti interfésze szerint DHCP ügyfél, a felvett új interfész pedig IP-t oszt a vendéghálózaton?
A vendéghálózat hogyan kap internetet?miso
-
zole72
tag
De ennél csak régebbi van,akkor az jobb mint ami nekem van fent ?
Problémám az lenne hogy wifi-t ha bekapcsolom annyira visszaesik a sebesség hogy hihetetlen pedig titkosítva van,és épp akkor nem használja senki csak az asztali gép megy.De ez azóta ilyen amióta megvettem ezt az új routert vagyis kezdetektől.Azért gondoltam firmware hibára.
-
Lipigab
tag
Koszi! Azert zavart meg, mert az elozo lakasban kozvetlenul a DIGI lan jott be es a TP-Link volt az elso router es a port kinyitasa utan jol mutatta, hogy nyitva van. Igy hogy a DIGI-s routeren nem lehet DMZ-t beallitani kicsit mas a helyzet, de ezek szerint ez jol megzavarta a TM-et.
Koszi meg1x. -
Fejlesztő13
tag
Ez érdekes, akkor lehet ezért nem találtam egy olyan firmware-t sem ahol írtátok volna, hogy "na ezzel tökéletesen működik a V1". Valóban képes fura dolgokat produkálni, például néha összeakad Bluetooth hangszóróval és zavarják egymást. Most próbáltam egy hard reset - újrakonfig kombót hátha segít valamit.
(#64607) siddis: Ha továbbra is fennáll és nagyon idegesítő lesz a probléma és persze lesz időm akkor megpróbálom mindenképp.
-
krypton
senior tag
A milyen routert vegyek topikot olvasva jutottam arra, hogy egy gigabites router kellene, ami át tudja tolni ezt a sávszélt wifin. Egy AR9465 modullal kb 70 Mbitet mérek notin, ez gondolom reális. Nem beállításfüggő akkor, hanem ennyit tudna a kiépített hálózat?
Sajnos ezeknek a + képességeknek java részét nem is ismerem. Van ezekhez valami leírás? Így elsőre egy olyan dolog érdekelne, hogy egy nagyobb tárhelyű flash meghajtót rádugni, amin mehetnének fel-letöltések. (Vagy ez annyira nem ajánlott?)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged