-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
válasz
kovbandi82 #70788 üzenetére
Pl. innen. (De itt a topicban is biztos van link.)
Igen.Aztán szedj le frisset, ha szükséges.
De miért rakod vissza? Én most vettem egy 1043nd v2.1-et, első dolgom volt ROOtert rátenni, állat, sehol nincs a gyári hozzá képest. (Na jó, WAN-LAN sebesség miatt lehet szükség a gyárira.)
-
prsq
aktív tag
válasz
kovbandi82 #70783 üzenetére
1043nd vagy 2543nd? Nem mindegy, mit írsz el.
Egyszerű. (De azért el lehet rontani, ne a TP-Link oldaláról leszedett legfrissebbet rakd rá, mert azzal vége is. Stripped fw kell.) -
suste
veterán
válasz
kovbandi82 #65090 üzenetére
eddig én nem láttam, hogy írtál volna róla
maga a soc az támogatott, másik routernél van hozzá fw, így valszeg csak az kell, hogy kapjon valamelyik fejlesztő egy példányt..... -
Headless
őstag
válasz
kovbandi82 #65079 üzenetére
ne cserélj fw-t. megy vargalexen is a beállító felület, de igazából a nélkül is beállítható...
[link]
-
suste
veterán
válasz
kovbandi82 #65077 üzenetére
A mentések nem router specifikusak, csak az fw-k.
Pl most én is alap CC-t használok, és + a 9092-es felületet. -
Headless
őstag
válasz
kovbandi82 #65074 üzenetére
tudtommal suste fw-t használsz frissítsd a 9092-őt telepíts extrootot és ott a vpn beállító felület, ha jól értettem az előző hsz-ből jól működött. És elviekben tartalmazza a switch módos dolgot is. Annyi azthiszem, hogy nem létezhet wan interfész mert az alapjá dönti el, hogy switch módban van.
-
Headless
őstag
válasz
kovbandi82 #65072 üzenetére
Épp a múltkor állítottam be egyet annyi kitétel van, hogyha a lanon érkező gépeket is elszeretnéd érni, akkor vagy a default gatewayen, vagy a klienseken egyessével kell beállítani statikus route-ot a vpn tunnel-be.
Androidra tap driver nincs csak tun szóval csak routoltvpn-t tudsz csinálni bridgeltet nem. Emiatt viszont broadcast nincs, vagyis olyan alkalmazást kell keresned, amik képesek pl ip cím alapján csatlakozni. Bár hál istennek sok ilyen van. De pl dlna kliensből ilyen ritka mint a fehér holló.
-
woodworm
veterán
válasz
kovbandi82 #64719 üzenetére
Emlékeim szerint meg kell adni neki a fő routert átjáróként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest