- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Pontos adatokkal nem tudok szolgálni. Annyi biztos, hogy transmission mellett az előző FW-vel épphogy ment a 720p stream. A jelenlegi verzióval már nem megy vagy csak akadozva. Ha kilövöm a transmission szolgáltatást, akkor hirtelen megtáltosodik az eszköz és még a 1080-as filmek sem jelentenek gondot.
-
engusz
veterán
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Most gyorsan leteszteltem nálam a Samba-t. Sajnos HDD hiányában csak egy microSD olvasóban csücsülő 8GB-os Class10-es microSD kártyával tudtam tesztelni, amit a formázóm első opciójával formáztam, tehát swap+mnt (utóbbi ext4 filerendszer). Egy 4401,875 MB méretű file-val teszteltem.
Írás:
Indult: 12:28:45, végzett: 12:36:38. Ez összesen 473 másodperc, ami 9,306 MB/s írási sebességet jelent.
Olvasás:
Indult: 12:41:10, végzett: 12:48:40. Ez összesen 450 másodperc, ami 9,781 MB/s olvasási sebességet jelent.
Ez szerintem rendben van. HDD-vel valamennyivel gyorsabbnak kell lennie. Közben az összes szolgáltatás futott, persze a transmission-ban egyetlen torrent sem volt. Következő teszt a transmission lesz.
Ami még eszembe jutott: logolás nálad hova történik? Extroot van? Ha igen, az extroot partíciódon található 2.6-os kernelhez tartozó file-okat törölted?
-
chros
őstag
Csinaltam egy kis tesztet az 1.1-el, hatha ez segit kideriteni, mi a gond.
Itt egy regi teszt [link] , osszehasonlitasul.Ugy nez ki, hogy az iras HDD-re nagyon lassu.
transmission leallitva, egy 1,7GB-os allomannyal tesztelve:- samba iras HDD-re Total Commander-bol (valtozo ertek): 2000-4000 KB/s (atlag kb 2600 KB/s)
Mem: 28256K used, 1152K free, 0K shrd, 1256K buff, 11720K cached
CPU: 0% usr 23% sys 0% nic 49% idle 8% io 0% irq 18% sirq
Load average: 0.87 0.79 1.52 3/57 27966
PID PPID USER STAT VSZ %VSZ %CPU COMMAND
25409 2841 samba R 3692 13% 26% /usr/sbin/smbd -D
440 2 root SW 0 0% 3% [usb-storage]
81 2 root SW 0 0% 2% [kswapd0]
23056 2 root SW 0 0% 2% [kworker/u:0]
221 2 root SW 0 0% 2% [kworker/0:1]
2843 1 root S 3284 11% 2% /usr/sbin/nmbd -D- samba olvasas HDD-rol Total Commander-bol (valtozo ertek): 8100-9500 KB/s (atlag kb 8700 KB/s)
Mem: 28300K used, 1108K free, 0K shrd, 1440K buff, 11560K cached
CPU: 2% usr 66% sys 0% nic 0% idle 13% io 0% irq 17% sirq
Load average: 1.67 0.95 1.19 2/57 27981
25409 2841 samba D 3692 13% 69% /usr/sbin/smbd -D
440 2 root DW 0 0% 12% [usb-storage]
81 2 root SW 0 0% 2% [kswapd0]
3 2 root SW 0 0% 1% [ksoftirqd/0]
221 2 root SW 0 0% 1% [kworker/0:1]- ftp iras HDD-re Total Commander-bol (valtozo ertek): 2500-6000 KB/s (atlag kb 3500 KB/s)
Mem: 28324K used, 1084K free, 0K shrd, 396K buff, 12192K cached
CPU: 1% usr 33% sys 0% nic 29% idle 10% io 0% irq 24% sirq
Load average: 1.33 0.88 1.06 1/59 27999
27986 27984 ftp S 1140 4% 40% /usr/sbin/vsftpd
6930 2 root SW 0 0% 5% [kworker/u:2]
2843 1 root S 3284 11% 3% /usr/sbin/nmbd -D
23056 2 root SW 0 0% 3% [kworker/u:0]- ftp olvasas HDD-rol Total Commander-bol (valtozo ertek): 4500-11500 KB/s (atlag 9392 KB/s)
Mem: 28408K used, 1000K free, 0K shrd, 608K buff, 12172K cached
CPU: 0% usr 56% sys 0% nic 0% idle 2% io 0% irq 40% sirq
Load average: 1.85 1.20 1.15 2/59 28001
27986 27984 ftp R 1140 4% 70% /usr/sbin/vsftpd
440 2 root SW 0 0% 19% [usb-storage]
81 2 root SW 0 0% 5% [kswapd0]
221 2 root SW 0 0% 1% [kworker/0:1]
2841 1 root S 3212 11% 1% /usr/sbin/smbd -D@(#24653) Begi: erdekes, most kiprobaltam egy kisebb allomannyal: 496 MB lejott 17 perc alatt ... ezt mar vegkepp nem ertem ...
-
Begi
senior tag
Oh ez nem mai keletű probléma.
Nálam az 1.01 is ugyanezt csinálja. Bár csak 5ig megy fel a a load. A kworker két példányban fut és olyan 20-40%-ot eszik meg.
Eddig nem érdekelt a téma, mert amit beraktam reggel azt estére letöltötte és a seed nem eszik sokat. De ha ez elvileg nem normális, akkor már érdekel -
Speeedfire
félisten
Nekem nem eddig egy októberi trunk verzió volt fent. Ott nem volt ilyen.
Most ez a kworker eszi a vasat, ahogy látom nálad is.
Ftp és samba alatt olyan 9MB/s-et ír ki nekem. Samba alatt hajtja is rendszesen a cpu-t, de érdekes mód ftp alatt alig van valami.
Annyit sikerült kiderítenem, hogy ez a kworker valószínűleg valami kernel bug lehet. Legalábbis, ahogy nézem a netet. Sok mindent nem is nagyon lehet vele kezdeni. Itt van is egy kb hónapos bugreport róla, javítva még nem lett. [link]
Lehet, hogy dolgoznak rajta, a fene tudja...ennél több infót nem sikerült szerezni róla. Bár ahogy nézem, itt a topicban csak mi ketten tapasztaltuk eddig ezt, más még nem. -
chros
őstag
Nos, sikerult eleg undorito modon visszaraknom a regi transmission-t az 1.1-re:
- letoltottem a linkrol (koszi!!!) a transmission-daemon-t, kicsomagoltam belole a binaris fajlt, s felulirtam regivel az ujat, jogokat beallitottam -> mukodik !De a kerdesem meg mindig all az extroot-tal kapcsolatban ...
@Speedfire: nalam is hasonlo a load letoltes kozben:
Mem: 28224K used, 1184K free, 0K shrd, 668K buff, 2568K cached
CPU: 6% usr 88% sys 0% nic 0% idle 0% io 0% irq 5% sirq
Load average: 6.48 6.36 5.30 4/63 24504
23056 2 root RW 0 0% 31% [kworker/u:0]
6930 2 root SW 0 0% 27% [kworker/u:2]
14321 1 root S 19640 67% 13% /usr/bin/transmission-daemon -g /mnt/Az a baj, hogy nem emlekszem, milyen volt 1.02.1-el ...
Nem lehet, hogy a lemezmuveletek eszik meg a cuccot? Samba masolasnal nezted a load-ot? Ott milyen? (arra sem emlkeszem...) -
vargalex
Topikgazda
Hi!
Első körben próbáld meg feltenni az 1.02.1-hez fordított 2.42-őt. Az 1.02.1 repot feltettem a http://1043nd.uw.hu/trunk/ar71xx/packages címre. Ha nem menne, akkor szólj, fordítok!
-
chipi89
tag
A hibát már megtaláltam és helyrehoztam. A fájlok már a helyükön vannak, elérési útvonalat írtam el neki a php.iniben.
De most sajnos ismét gond van.
-
SteveBeard
senior tag
Lejátszáskor nekem is kettő fut, ha két klienssel csatlakozom akkor három és így tovább.
Elég jól bírja a router három lejátszó esetén is még elfogadható a load <1.
Megváltozik a helyzet ha fut a transmission. Egy lejátszót csatlakoztatva, alig észrevehetően nő a load, ha csatlakozok egy másikkal is.... na nem vártam meg mi fog történni, próbáltam mindent leállítani, nehogy fagyás legyen a vége. Mikor sikerült újra kiadni a top parancsot 11-es load-rólindult lefele.
Nekem nincs WMP, HP laptop, de más lejátszókban böngészve nem ír upnp hibát -
McKalton
tag
Szia
Nekem az alap vargalex féle fw beállításia vannak hétvégén leszedtem 3 filmet. Elég jól le is jöttek egy éjszaka alatt viszont feltölteni alig töltött vissza. Pedig direkt olyan filmeket szedtem le, amit sokan szedtek éppen.
Kérdés vajon hogy lehet többet kihozni ebből a dolgoból?
-
dni
őstag
A hivatkozott hsz alapján állítottam be a WiFI-t, de csak 60Mbps-ig jutok el sebességbn a router szerint.
6, 8, 13-as csatornákat próbáltam, a környékünkön csak 1-1 wifi hálózat van az 1-es, 11 csatornákon.
WiFi Kliens:
Card Type: AirPort Extreme (0x14E4, 0xD6)
Firmware Version: Broadcom BCM43xx 1.0 (5.100.98.75.19)OS X 10.7.3
Ötlet?
-
TonTomika
aktív tag
Egyelőre az elsődleges problémám az, hogy sehogyan sem tudom elérni a bedugott pendrive-ot (gépen).
Nem gyári FW-vel pedig nem szívesen mókolnék a garancia miatt. Bár ha van iTunes szerver, és felismeri a HFS+ partíciókat problémamentesen akkor azért meggondolnám szerintem, de első körben jó lenne, ha a gyári FW-vel is menne a fájlmegosztás.
Elolvastam, hogy milyen csomagok vannak benne, de amint írtam is, ez nekem elég kínai.
-
Syl
nagyúr
Nem tudom jó-e. Egyelőre ez egy teszt.
A jelenség a következő:
Egy ideje 10-15 percenként 20-30 másodpercig elmegy a net. A kapcsolat nem szakad meg, a vonal él, de a böngésző nem tölt be egy oldalt sem. Fél perc után ráfrissítek és akkor simán bejön.
Valami zavar van az erőben és qrvára bosszantó.
Ezzel a napi reboot-tal megpróbálom kiszűrni hol lehet a hiba. Remélem nem kell visszatérnem a t-home-os cisco routerre! -
vargalex
Topikgazda
Hi!
Ha a noscan értéke 1, akkor igazából minden csatornát végig tudsz próbálni, hátha valamelyik jobban fekszik akár a kliens oldali wifi-nek is.
Ellenőrizheted más kódolással, vagy a teszt erejéig akár kódolatlanul is.Nálam DIR-825-nél az Intel 4965AGN WiFi kártyával 2,4 GHz-en stabil 130 Mbps a kapcsolat, 5 GHz-en 300 Mbps. Ennek megfelelően én az utóbbit használom, ha nagyon kell, mert egyébként a kábeles kapcsolatra esküszöm.
-
-
-
igen tudom hogy van több alternatíva!
Jelenleg egy Asus WL500W -m és egy D-Link DiR-600 asom van ezeken Tomato ill. DD-WRT -t használok! Annó jó pár éve(2-3) Próbálkoztam a OpenWRT és OLEG -el de nekem valahogy nem jött(ek) be! (túl bonyolult volt számomra hogy mindent külön kellett rápakolni)
Ezért gondolkoztam Tomató ill DD-WRT ben azoknak felhasználó barát a kezelő felülete!(legalábbis számomra)
Elvileg holnap délután érkezik a WR1043ND még csak annyit tudok róla biztosan hogy v1.8 as lesz!
Ezért keresgélek hozzá alternatív megoldást mert eddigi tapasztalataim szerint gyári FW -el egyik ruti se hozza a maximumot magából amire képes! -
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Persze, nem gond. Mivel gondolom olyan file-t akarsz feltenni, ami nem fér el a flash-ba ezért a következőt javaslom:
1. A /www könyvtár alatt hozz létre egy symlink-et egy a HDD-n lévő könyvtárra. A példában a /mnt/downloads mappára:
ln -s /mnt/downloads /www/downloads
2. Másold be a megosztandó file-t a /mnt/downloads-ba (legyen ez a file a foo.zip)
3. Add meg az URL-t az ismerősöknek (az én build-emben kívülről HTTPS-en érhető el az uhttpd):https://a_te_dyndns_neved/downloads/foo.zip
Persze, ha a http portot is nyitod, mehet ott is.
Illetve megoldhatod úgy is, hogy futtatsz egy második példányt az uhttpd-ből, aminek a home-ja nem a /www, így nem kell symlink-elni.
-
Szabest
tag
én leváalsztottam az extroot-ot és múködik, a mountoknál kiveszed a pipát, mentessz, asszem, és úgy működikm mert nekem is ez a baj volt hogy miután formáztam és létrehozott +mountokat, azóta nem állt fel a rendszer, nem tárcsázott, stb...vesztettem az 512MB helyet, de mivel nem vagyok nagy guru ebben, ez az egyszerű megoldás segíett, azóta megy szépen miden, dlna, torrent, net, dns, samba,ftp...szóval öröm és bódottág van
-
-
haribali88
csendes tag
Nekem Samsung UE40D5500-am van. Látja, hogy fut a Media Server, de akár fényképek, akár videók akár zenék módba rakom, egyetlen fájlt sem jelenít meg. Hiába vártam a /etc/init.d/minidlna restart parancs manuális kiadása után fél órát. Nincs egy fájl sem. :S
Melyik logban kéne látnom, hogy végzett? És hol találom ezt a logot?
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
A hibajegyek alapján (nem OpenWrt specifikus, hanem kernel driver szintű) úgy tűnik, hogy bizonyos típusú WiFi kártyák használatakor (a kliens oldalon) van ilyen probléma az ath9k driverben.
Próbáld meg, hogy a wifi config-ban a wifi-iface szekció alá beteszed:option 'wmm' '0'
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Pedig a hiba alapján létezik az S95done file. Bemásolnál ide egy
ls -las /etc/rc.d
kimenetet?
A formázó script nem másolja az extroot partícióra config-okat (de lehet, hogy az 1.02-be beteszem), így vagy kézzel átmásolod (ha kézzel mountolod a jffs2-őt), vagy újra config-olod a routert. Ezért is érdemes már az elején eldönteni, hogy extroot lesz, vagy nem és utóbbi esetben csak az extroot létrehozása után config-olni.
Ugye a /etc/rc.local-ban nem az exit 0 után írtad a parancsot?
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Jelentem működik.
Mi az, hogy ki nem lesz javítva??? Most milyen firmware van a routereden? Az én build-emben alapból megvan az indító script, és ahogy írtam, működik is rendesen.Ha nincs S95done (de gyaníthatóan van /etc/init.d/done), akkor:
/etc/init.d/done enable
Ez létrehozza a symlinket.
wol is van a build-emben (Luci-ból mehet).
-
chros
őstag
Igen, ez a baj, nem fut le sehol (nem kell futasi jog ra):
Beraktam addig, amig ki nem lesz javitva az S60samba start() fuggvenyebe ezt, s igy mar jo reboot utan is:
[ -f /etc/rc.local ] && {
sh /etc/rc.local
}(Bocs, csak kifutottam a szerkesztesi idobol ...)
Egybekent idokozben itt talaltam egy leirast a wol-hoz openwrt-re (mar arra gondoltam, hogy irok egyet ...
) :
http://rpc.one.pl/index.php/lista-artykulow/34-openwrt/84-wake-on-lan-or-wan-w-openwrt -
vargalex
Topikgazda
Hi!
Nálam van a /etc/init.d-ben egy done script, az erre mutató symlink is megvan a /etc/rc.d-ben:
root@OpenWrt:/etc/init.d# ls -las /etc/rc.d/ | grep done
0 lrwxrwxrwx 1 root root 14 Oct 25 09:15 S95done -> ../init.d/doneA /etc/rc.local futtatását pedig a /etc/init.d/done script végzi:
root@OpenWrt:/etc/init.d# cat /etc/init.d/done
#!/bin/sh /etc/rc.common
# Copyright (C) 2006 OpenWrt.org
START=95
boot() {
[ -d /tmp/root ] && {
lock /tmp/.switch2jffs
firstboot switch2jffs
lock -u /tmp/.switch2jffs
}
# process user commands
[ -f /etc/rc.local ] && {
sh /etc/rc.local
}
# set leds to normal state
. /etc/diag.sh
set_state done
}Azaz boot-kor, ha létezik a /etc/rc.local akkor azt végrehajtja. De mindjárt próbálom.
-
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
1. 0x06 flag value means the entry is complete and permanent
2. a /etc/rc.local-ba. Ahogy láthatod, most pont ez a tartalma:root@OpenWrt:/etc# cat rc.local
# Put your custom commands here that should be executed once
# the system init finished. By default this file does nothing.
exit 0 -
Inkább nem mennék bele ebbe a melyik jobb kérdésbe, mert ezt úgysem lehet eldönteni, ez olyan mint Windows vs. Linux, vagy routeren épp a firmware-ek kérdése...
Inkább úgy fogalmazok, hogy nekem ez szimpatikusabb, főleg a webes felülete miatt, ami bár nem beépített, de ez részletkérdés. A transmission webui nekem túl fapados, a kliensprogram használata meg körülményes. Az sosincs éppen ott, ahol kellene, böngésző meg úgyis van mindenhol! Na meg ezt tettem fel először még régen WL-500GP-re, és bár azóta próbálgattam a transmission-t, de mindig ehhez tértem vissza. Szóval nekem ez a jobb!
Konfigot éppen tudnák adni, de felesleges lenne, mert a képek egy ASUS RT-N16-ról származnak, Tomato firmware alól, totálisan más könyvtárszerkezettel, szóval ide ebből semmi sem jó. Ezért is volt OFF-ba téve a fentebbi hsz!
Ettől függetlenül nyilván ide is fel lehet tenni, és ha jól tudom, akkor CS_D fórumtárs tett közzé a D-Link DIR-825 topikban erről szóló írásokat, OpenWrt firmware alatt.
szerk.:
"A kerdes arra vonatkozott fele, hogy kevesebb vasat eszik-e az rtorrent mint a transmission, s ha igen, akkor milyen beallitasok mellett "
Na ez az, ami örök vitatéma, és nem akarok vitát szítani, ha gondolod, akkor ki kell próbálni! A vélemények ebben is különböznek... Az tény, hogy a hash-elés lassabban, és nagyobb terheléssel megy rtorrent alatt, de szerintem seed-ben kifejezetten jobb! Csak, hogy ezt nem lehet racionálisan tesztelni, mert soha nem lesznek teljesen azonos körülmények, beleértve a távoli peer-eket is!
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Saját tapasztalataim alapján a Transmission kisebb erőforrásigényű. Én anno használtam rtorrentet is. Arról nem is beszélve, hogy ha webes felületet is akarsz, akkor kell egy lighttpd is, illetve az rtorrent-et screen-ben kell futtatnod, mert nem daemonként van megírva.
A 2 MB/s letöltés egyetlen router esetén sem garantált, erősen függ attól, hogy az adott sebességet hány kapcsolattal sikerül elérni.
Az átpakoláshoz: ugye létrehoztad a routeren azokat a könyvtárakat, ahová át akarod rakni? És helyesen is adod meg?
-
Keresztapper
senior tag
Vagy van egy olyan megoldás is, hogy az adatot átmozgatod, ahova akarod, aztán a mount paranccsal a letöltési mappa alá csatolod.
De azt hiszem, ez kicsit bonyolultabb, mint amiket fentebb javasoltak
Arra viszont jó, hogy lássuk, mindent meg lehet oldani OpenWrt alatt, így ha az ember unatkozik, akár ezzel is elütheti az idejét.
-
vargalex
Topikgazda
-
"hogyan tudok fajlokat athelyezni a done konyvtarbol, ugy hogy tovabbra is seed-elje"
Egyszerűen, sehogy! Ha a file-okat illetően bármi megváltozik, beleértve az elérési utat is, akkor elkerülhetetlen az újra hash-elés. Tehát a file-ok áthelyezése után újra be kell töltened a torrentfile-t, megadni az adatfile-ok helyét, hogy ne töltse le újra, így egy hash-elés után már seed-eli is...
-
Begi
senior tag
Futhat mind a kettő egymás mellett, de felesleges.
Esetleg még azt nézd meg, hogy ushare-t milyen jogosultsággal futtatod. Alapban nobody a user, én ezt kapásból root-ra szoktam állitani, és úgy nincsenek könyvtár gondok.A megfelelő libffmpeg van Alex fw-jében, igy az nem okozhatja a gondot.
-
Begi
senior tag
-
hati
addikt
Nálam korábban volt torrent rajta, de kevés hozzá a CPU-ja, így inkább összeraktam egy szervert magamnak, az hasonlóan alacsony fogyasztás mellett, jóval többet bír. Így a fájl megosztás is lekerült a routerről. Most csak web kamera van rajta. Illetve ssh tunnel, a távoli eléréshez.
-
chros
őstag
6. -ra megvan a valasz: \\192.168.1.1\volume1
- a masolas ra: kb 1260 KB/s
- a masolas rola: kb 5240 KB/s
(1 GB-es halokarival)Egyebkent ez a gyari fimrware van rajta most (meg
): 3.13.4 Build 110429 Rel.36959n
Szerk: egy masik 380mb-as fajlt most 2400 KB/s -al masolt ra ... Erdekes ...
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
1. Főleg torrentezés esetén a problémák általános forrása
2. Mindkét verzióban van swap+adat partíció (/mnt-be), a 3 partíciós verzióban ehhez még extroot. Ahogy a leírása is mutatja egyébként.
3. Persze, több lehetőség is van, én nem használok ilyet, ezért keress vissza a topic-ban
4. OpenWrt frissítésére. De igazából majdnem mindegy, mert Luci alól a factory-t felrakva is meg tudja őrizni a config-okat.
5. web szerver, webcam szerver, netradio, stb. Tényleg szinte végtelen a lehetőségek száma
6. Elvileg a Windows Media Player 11 tudja Vista-n, vagy Win7-en. Soha nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged