- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
krealon #2368 üzenetére
Teljesen igazad van. Köszönöm a tanácsot. A miniDLNA-nak csak egy könyvtárat állítottam be aminben a filmek vannak, de az sem kis terjedelmű. Szereztem egy kisebb vinyót winfos alól megformáztam ext4 re. Működött de hálózaton nem tudtam rá másolni sem könyvtárakat létrehozni. Megformáztam a router saját formázó progijával és ez a hiba is meg szűnt. Arról nem is beszélve, hogy az előző ext4-es formázással közel 3 óra alatt jött le egy fílm a mostani ext4-el meg másfél óra. Jelentős a gyorsulás. Viszont a transmission meg ilyen hibaüzeneteket ír azóta: Error: Unable to save resume file: No such file or directory. Na most mi lehet a baja? Csökkentenem kéne a letöltés sebességét? Vagy mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple MacBook
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Drón topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest