- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyaqtya
csendes tag
Hali!
"Unable to save resume file: No space left on device" hiba
A transmission-ben be kell kapcsolni az előtöltés engedélyezését. Nekem ez úgy tünik, hogy megoldotta a hibát.
A beállítások megváltoztatásával kapcsolatban, ha valamit nem tudsz átírni vagy nem fogadja el a változtatást próbálj ki egy másik böngészőt. Nekem volt ilyen problémám is és ez megoldotta.
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2370 üzenetére
Külső tápról használom. Nem akarom elkiabálni, de talán megoldódni látszik a dolog. A transmission-ben be kell kapcsolni az előtöltés engedélyezését.
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
krealon #2368 üzenetére
Teljesen igazad van. Köszönöm a tanácsot. A miniDLNA-nak csak egy könyvtárat állítottam be aminben a filmek vannak, de az sem kis terjedelmű. Szereztem egy kisebb vinyót winfos alól megformáztam ext4 re. Működött de hálózaton nem tudtam rá másolni sem könyvtárakat létrehozni. Megformáztam a router saját formázó progijával és ez a hiba is meg szűnt. Arról nem is beszélve, hogy az előző ext4-es formázással közel 3 óra alatt jött le egy fílm a mostani ext4-el meg másfél óra. Jelentős a gyorsulás. Viszont a transmission meg ilyen hibaüzeneteket ír azóta: Error: Unable to save resume file: No such file or directory. Na most mi lehet a baja? Csökkentenem kéne a letöltés sebességét? Vagy mi lehet a baja?
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
hangyaqtya #2363 üzenetére
Üdv!
A kérdéseim továbbra is élnek.
sust-nak köszönöm a választ, de mivel majdnem egész nap dolgozok és egyéb feladatim is vannak (nem szülőkkel élek már) nincs időm keresgetni és sok hozzászólást átolvasgatni.
Szóval ha van valakinek tapasztalata és leírná meg köszönném. Google a jó barátod vagy használd a keresőt vagy az OVB (olvass vissza b@...eg) És egyéb építőjellegű válaszoktól ez esetben ha lehet tekintsünk el.
Köszönöm
-
hangyaqtya
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Vettem egy 3600 ás tp-link router és felraktam rá az openwrt-t. Van vele néhány problémám amit megosztanék, hátha van valakinek 5lete mi lehet a gond. Mivel IPTV-m van, az ahhoz kapott cisco routerre kell rákötnöm a tp-linket. A ciscon kikapcsoltam a tűzfalat meg a beállítottam, hogy a tp-link MC addres-ére mindég egy fix ip címet osszon ki. Ezt az ip címet beállítottam a cisco router DMZ-jébe. Van net rendesen.
Mondom, akkor lépjünk tovább. Torrent + miniDLNA. Elindítottam a szolgáltatásokat és engedélyeztem is. Eddig miden szép és jó csak nagyon lassú. A miniDLNA nagyon lassan listázta ki a beállított könyvtárban lévő videókat, és a transmission meg lassan tölti le a fílmet. A letöltési sebesség maxra oda van állítva. Azt írja, 2 óra múlva lejön a film. Erre már egy napja szedi és még nem végzett. Vajon mi lehet a baj? Na egy hírtelen 5lettől vezérelve puttyal be SSH-ztam és kiadtam a top parancsot. Ez kiadja a futó folyamatokat és meg lehet nézni, hogy melyik folyamat hogy terheli a procit. Látom, hogy 85-90 és esetenkén 99-100% ra is felugrik a terhelési szint a következő sornál: mount.ntfs-3g /dev/sdb1 /mnt. Ez egy 2TB-os külső vinyó, amin NTFS partíció van. :/ Na, most azt tudom, hogy nem szereti a linux az ntfs fájl rendszert, de hogy ennyire lefogja azt nem is képzeltem. Vagy esetleg az a baja, hogy 2 TB-os a vinyó? Most szerzek egy másik vinyót köcsönbe (80GB) amit ext4 re partícionálok, meg látom hogy meg táltosodik e a torrent ill. a minidlna. Ha, igen akkor lehet gondolkoznom, hogy honnan szerezzek egy 2 TB- vinyót amire ideiglenesen lementem az adataimat, hogy a sajátomat át tudjam partícionálni ext4-re. Az iptv boxát meg nem is tudtam vele összehozni. Kevés a tudás. Talán forwardolni kell a megfelelő portot, de még nem foglalkoztam vele részletesebben. Jelenleg a cisco routerbe van csatlakoztatva, működik. Véleményeket, tanácsokat szívesen fogadok ezekkel a problémákkal kapcsolatban. Előre is köszi. Ha jutottam valamire a tapasztalataimat megosztom. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült a hozzászólásom.
-
hangyaqtya
csendes tag
Üdv.
Nálam van egy kis gubanc.Kérnék egy kis segítséget. Van egy cisco epc3925-ös t-home-os modem-router egyben. Erre szertném rákötni a tp-linket. A gyári firmwareval minden működött rendesen, de az openwrtvel csak a gépemen van net. Az IP tv nem működik. Azt vettem észre, hogy a lan beállításnál alapból statikus ipn áll és ha ezt meg akarnám változtatni akkor el kezdi csinálni és a végén semmi sem történi. ill. annyi hogy már net sincs és se a ciscot se a tp link admin felületét nem érem el. Reset a vége mindég. Mit és hogy kéne beállítanom, hogy minden eszközömön legyen net A lan-on miért nem lehet beállítani a DHCP-t? A gyári szoftverén be lehetett.
Előre is köszi.
-
hangyaqtya
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Valaki tudna nekem egy boot nélküli gyári firmware -hez letöltési linket küldeni amivel biztonságban vissza tudom állítani a gyári állapotot? A routerem verziója 1.2 es. Enélkül nem merek nekikezdeni az openwrt felrakásának mert ki tudja, esetleg még szükség lehet a gyári állapotra a gari miatt. Előre is köszi.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged