- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
-
doberman
senior tag
válasz
Mocsokba #11730 üzenetére
Vargalex-ben:
Rendszer -> rendszerindítás -> helyi indítóscript -be írd be az exit 0 elé:
echo 18 > /sys/class/gpio/export
echo high > /sys/class/gpio/gpio18/direction
echo 19 > /sys/class/gpio/export
echo high > /sys/class/gpio/gpio19/directionmajd elküldés gomb, majd egy újra indítás...
-
suste
veterán
válasz
Mocsokba #11679 üzenetére
ráadásul az hogy hány % a szabad hely, az pont nem mond semmit, hiszen ez a % minden fw-ben az aktuális alapállapoti szabad hely mértéke a szűz fw után maradó tárhelynek
vagyis lehet olyan ahol az 50%=1MB, de lehet olyan is, hogy 50%=100KB
tehát a méretet nézd/kommunikáld, és ne a %-ot! -
válasz
Mocsokba #11679 üzenetére
Mivel a firmware-be fordított csomagok a flash "csak olvasható" részén vannak, így azokat törölni nem tudod, legfeljebb töröltnek jelölni, aminek eredményeképpen használni már nem tudod, viszont a törlésről szóló bejegyzés további helyet foglal a flash írható részén.
A szabad hely növelésére két módod van!
1. Saját fw-t fordítasz, a neked szükséges összetevőkkel.
2. extroot-ot használsz. -
Mocsokba
tag
válasz
Mocsokba #11678 üzenetére
openvpn-easy-rsa -t telepítettem. Közben a samba-t, az ftpbackup-ot és az mc-t töröltem. Azonban 56%-ról 19%-ra esett vissza a szabad helyem.
1. Kell e még valamit telepítenem az openvpn-hez?
2. Ha törlök valamiket miért fogy a hely? Restart megvolt, openvpn-easy-rsa telepítés elött is ennyi hely volt kb, törlések után.
-
Mocsokba
tag
válasz
Mocsokba #11603 üzenetére
Sajnos még sem ilyen egyszerű a dolog, mivel most is csinálja. Valamint ledobál a wifi.
Log-ban ilyet találtam, akkor amikor a TV-t ledobja.
Apr 5 14:09:27 OpenWrt kern.info kernel: [162686.160000] usb 1-1.1: reset high-speed USB device number 3 using ehci-platform
Apr 5 14:10:00 OpenWrt kern.info kernel: [162720.090000] usb 1-1.1: reset high-speed USB device number 3 using ehci-platform
Apr 5 14:11:19 OpenWrt kern.info kernel: [162799.120000] usb 1-1.1: reset high-speed USB device number 3 using ehci-platform -
Mocsokba
tag
válasz
Mocsokba #11568 üzenetére
MAgamba beszélek
Közben megoldottam. DE egy következő szépséghibája van a rendszernek. miniDLNA-nál megadtam a média könyvtárat (\mnt) de többször. Így ugye a TV-n ennyiszer is jelennek meg a mappák. Hogyan tudom törölni a feleslegeseket? Jobb oldalukon lévő piros X-el próbáltam, de így lett több.
-
kaciokos
őstag
válasz
Mocsokba #11552 üzenetére
Szerintem első körben egyesével próbáld ki, kezdd mondjuk a miniDLNA-val, és kapcsold ki a UShare-t, mert nem kizárt, hogy összeakadnak, ugyanis a két progi ugyanazt csinálja, csak a kompatibilitási problémák miatt van kettő, a Samsung TV-k pl. nem szeretik a UShare-t. Ha rossz file-okat lát a TV, próbáld meg leállítani a miniDLNA-t, törölni az adatbázisát, újraindítani, és megvárni, míg újragenerálja.
-
Mocsokba
tag
válasz
Mocsokba #11551 üzenetére
Illetve mégvalami. A TV-n csak a Torrent mappát látom. Azon is olyan mappákat, amik már nincsenek meg. Amit frissen töltöttem le, azt nem látom. Ezen kívül a Torrent mappa mellett vannak még más mappa is, de azokat sem látom. Megosztva az \mnt "könyvtár" van miniDLNA fül és uShare alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest