- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
woodworm #3496 üzenetére
De.
Kihagytam a sample és a többi lényegtelen cuccot.Ezt jó tudni, köszönöm, akkor legközelebb nem hagyok ki semmit.
Vagy amúgy nem probléma?suste: alapvetően a mediaplayerben egy n-es mini pci wifi adapter van, amire csak egy fix antenna van csatlakoztatva.
Mivel nincs itthon ilyen csatlakozós antennám, ezért a kindle olvasó antennáját kötöttem rá (az úgyis éppen szét volt szedve más szerelés miatt), és úgy próbáltam.
Bd25 ment rendesen (most úgysem megy töltés, csak seedelés), viszont nagyobb filmek már akadoztak, szóval remélhetőleg egy normális antennával már menni fog minden.
Rendeltem egy ilyen antennát, amihez már eleve dupla csatlakozó van, meg tesztelés céljából egy ilyen sima csatlakozót.Amúgy is jobb, hogy a routert arrébb raktam, mert a macska mindig rajta feküdt, ott meg ahol most van nem fog tudni ráfeküdni.
Amúgy az 1 méteres elmozgatás 3 órányi átkábelezésembe került a fix kábelrendezés miatt.Viszont azt vettem észre, hogy a transmission mindig meghasal, ha új torrentet adok hozzá, ilyenkor leállítom és vissza, aztán megy rendesen.
Ez mitől lehet?
Talán attól, hogy az előre lefoglalást teljesre állítottam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest